• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bunu yukarıda cevaplamıştım :KK70:

Canımsın şimdi yaptığım şey size garip gelebilir. “Ne gerek vardı ilişkiyi soğutsan yeterdi” diye düşünebilirsin haklısın da aslında. Ama beni inciten şeyler çok fazlaydı defaten iyi niyetle yardımcı olmaya devam ettik tayinlerini yaptırdık kadına iş ayarladık çocuklarını bir koleje burslu verdirdik dahası yol arkadaşlığı ettik üzüntümüzü mutluluğumuzu paylaştık karşılık olarak dedikodu ve inceden alaylı aşağılamalarla karşılaştık. Eşime aptal deme hadsizliğini bile gösterdi. ( ama okşayarak “niye geldi bu adam Amerika’dan o kadar para kazanırken bırakılır mı” dedi peşindende tabi şimdi sırada Türkiye’yi yemek var önümüzdeki dönem bakanlık verirler kendisine dedi) bunları bir toplulukta söyledi cevap olarak ona eşimi seneler önce buraya getirirken bu taahhüdün verilmediğini eşimin memleketine hizmet aşkıyla para konusunu asla tartmayacağını söyledim ve sustum) Aynı protokole onlar bir daha çağırılmadılar zaten bu beni arayıp durur çıkıp gelirler izin dönemi. Parasız tatil fırsatı olarak görürler bizi vs.vs.
Yani emin ol bu şartlarda bu konuşmayı yapmak en doğrusuydu yine gelecekler yine çalacaklar kapıyı ama bu sefer hakettiklerini bulacaklar
Yanlış bi davranışta bulunmadım az bile geldi şimdi anlatınca kızgınlığım sürüyor
ayyy cok bile tahammul etmissin kuzum gidip bi tur dovesim geldi okurken kustahlık diz boyu @kaptiin adres ver dovelim toplasip:KK70::KK70::rolleyes::rolleyes:

***14. TAKİM 573. ETAP***

segus (67.10/66.6/0.5/%0.75)
drdotty(69,1/64,7/4,4/%3,19 ) yüzdesi ikiye bölündü mezun olmak istiyor
SchonerDuft (68,30/68,10/0,20/%0,29)
tgb1907 (64.40///%)
bi-zuzu (62,40/61,50/0,90/%1,44)
Ghostpasha (76/76/%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor
patient women (87,60///%)
listeden ayrılmak istiyor
tobosoludulcinea (65,30/64,70/0,60/%0,92)
kayacans (77.00 /75.00/2/%2,60)

14.Takım ortalaması: %

kaptinn kaptinn 1 kişi kaldı bildirim yapmayan ben 17,30 gibi çıkıcam poncikte erkenci sanırım

ellerinin ayarı da yok acıyo yani :KK70:
BU mu acıttı derler birde :D
Bunu yukarıda cevaplamıştım :KK70:

Canımsın şimdi yaptığım şey size garip gelebilir. “Ne gerek vardı ilişkiyi soğutsan yeterdi” diye düşünebilirsin haklısın da aslında. Ama beni inciten şeyler çok fazlaydı defaten iyi niyetle yardımcı olmaya devam ettik tayinlerini yaptırdık kadına iş ayarladık çocuklarını bir koleje burslu verdirdik dahası yol arkadaşlığı ettik üzüntümüzü mutluluğumuzu paylaştık karşılık olarak dedikodu ve inceden alaylı aşağılamalarla karşılaştık. Eşime aptal deme hadsizliğini bile gösterdi. ( ama okşayarak “niye geldi bu adam Amerika’dan o kadar para kazanırken bırakılır mı” dedi peşindende tabi şimdi sırada Türkiye’yi yemek var önümüzdeki dönem bakanlık verirler kendisine dedi) bunları bir toplulukta söyledi cevap olarak ona eşimi seneler önce buraya getirirken bu taahhüdün verilmediğini eşimin memleketine hizmet aşkıyla para konusunu asla tartmayacağını söyledim ve sustum) Aynı protokole onlar bir daha çağırılmadılar zaten bu beni arayıp durur çıkıp gelirler izin dönemi. Parasız tatil fırsatı olarak görürler bizi vs.vs.
Yani emin ol bu şartlarda bu konuşmayı yapmak en doğrusuydu yine gelecekler yine çalacaklar kapıyı ama bu sefer hakettiklerini bulacaklar
Yanlış bi davranışta bulunmadım az bile geldi şimdi anlatınca kızgınlığım sürüyor
böyle çıkarcı ilişkileri hiç sevmem zaten iyi yapmışsın kuzum . yani hak etmişler
SchonerDuft SchonerDuft kuzum başin saolsun. Allah rahmet eylesin..
@kaptin senin birazda hormonlar hortlamiş sanki kuzumm
sağol zuzu allah razı olsun canım

kaptinn kaptinn seninki döverek mi seviyo :KK70:
Senin herşeyin olduğunu düşünüyor fazla şişirmişsin koca kişisini kıskançmıdır küser mi
önceden cok küserdide evlendigimizden beri bıraktı şükür ama bizim durum hep böyle küsüp kavga edip 2 dk sonra gel buraya şapşk moduna geçiyoruz :D:D

SchonerDuft SchonerDuft kuzum başin saolsun. Allah rahmet eylesin..
@kaptin senin birazda hormonlar hortlamiş sanki kuzumm
birazcık galiba:deli:

tgb1907 (64.40///%)
Ghostpasha (76/76/%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor

14.Takım ortalaması: %

kaptinn kaptinn 1 kişi kaldı bildirim yapmayan ben 17,30 gibi çıkıcam poncikte erkenci sanırım
kuzu bende 17.30da cıkıyorm paylaşırız eger bildirimler tamamlanmazsa

BU mu acıttı derler birde :KK70:

böyle çıkarcı ilişkileri hiç sevmem zaten iyi yapmışsın kuzum . yani hak etmişler

sağol zuzu allah razı olsun canım
aynen bide gercekten vursak demek ki oooo diye bi tane daha aynı vururlar falan :D

ayyy cok bile tahammul etmissin kuzum gidip bi tur dovesim geldi okurken kustahlık diz boyu @kaptiin adres ver dovelim toplasip:KK70::KK70::rolleyes::rolleyes:
Walla içimi soğutursunuz canım süper olur En Büyük KK
SchonerDuft SchonerDuft Allah rahmet eglesin canim

drdotty drdotty vallah kuzum tebrik ederim harika yapmissin:) ben hep böyle yapamadigiim icin kabediyorum bu hayatta
Bende yapamazdım eskiden. Ayıp olur kırılır yine yüz yüze bakacaz gibi nedenlerle susmayı tercih ederdim. Artık yapamıyorum. Az insan çok huzur walla tavsiye ederim kuzucuğum. Burayı çok seviyorum herkes birbirine ne kadar güzel destek oluyor:KK15:

önceden cok küserdide evlendigimizden beri bıraktı şükür ama bizim durum hep böyle küsüp kavga edip 2 dk sonra gel buraya şapşk moduna geçiyoruz :KK70::KK70:

birazcık galiba:deli:

kuzu bende 17.30da cıkıyorm paylaşırız eger bildirimler tamamlanmazsa

aynen bide gercekten vursak demek ki oooo diye bi tane daha aynı vururlar falan :KK70:
4 te yapacam dedi tuğba da ama bilmiyorum

tgb1907 (64.40///%)
Ghostpasha (76///%) sağlık nedeni ile izne ayrılmak istiyor

14.Takım ortalaması: %1,021

listeden ayrılıcak olanlar içinde iki cift lafım var :işsiz:
5 dk suraya girip bildirim yapmak ne kadar zor olabilir. sürekli diyoruz ki kendine güvenmeyen listeye girmesin kimsenin hakkına girmeyin ama ben yaparm diye gelip 2 3 hafta sonra cıkıyosnz mazeretsiz ve bildirimsz takım yüzdesini düşürerek.. ne diyim ki:KK12:

Back
X