- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #280.641
Oo superr..Amin canım sağlıklı mutlu çok bayramlarımız olsun
Oruç tutamadım canım sadece 7 gün tuttum. Borcum oldu yine. Allah kısmet ederse öderim kışın.
Benim kilomun 67 nin altına inmemesi gerekiyor canım şimdi 65 kiloyum ama 65-70 arasında tutmaya çalışacağım. Boyuma göre böylesi ideal oluyor. Yaş ilerleyince zaten çok zayıf olmak yakışmıyor.
Kız ben kendimi çok beğeniyorum bu ara. Ay 40 yaşında kadınım çok ayıp ama engel olamıyorum kendime![]()
Kendimizi begen3cegiz tabi cok guzeliz, zayıfız, bakimliyiz daha ne olsunn

cnm konuyu bilmiyorum ama hakkinizda hayirli olsun. Gonlunuze gore guzelnbir ev olsun ins.Arkadaşlar herkes derdimi biliyor (ev durumu) sabah eşimle konuştuk fikir olarak beni onayladı mı bilmiyorum ama sen öyle istiyorsan yeni bi yer bakalım okul dönemine kadar zamanımız var nasılsa dedi. Konunun üzerine çok konuşmadık ama abimi aramış hemen, bu hafta çok yoğun olduğunu söylemiş, yardım eder misin , zaman ayırır mısın demiş
İnşallah bize uygun parklı bahçeli konu komşuyu rahatsız etmeden yaşayabileceğimiz bir ev bulunur. Zor olan kısmı atlattığımı düşünüyorum.
![]()
oyy kiyamam ben ona. Cok gecmis olsun canim. Yogurdu azicik sulandirip ayran fibi icirebilirsin. Yogurt sifadir. Bol bol sivi icir su kaybindan etkilenmemesi icin. Insallah cabucak iyilesir. Dr ishal i icin bir sey desi mi tahlil aldi mi?drdotty canım oğlum ishal ve ateşi var acile gittik ateşi biraz normal ama cok halsiz ishal hala devam ediyor toz verdi doktor yogurda döktüm çok az yedirebildim zorla kendinden geçmiş yatıyor suda iciremiyorum emiyor çok uzuluyorum babası da panik zaten ben ki cok sogukkanli biriyimdir beni bile strese soktu cok üzgünüm
onerebilecegin(iz) baska bisey varmi