Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sevgili Arkadaşlar;
Zayıflama gruplarından 14. Takım :KK36:
Kapanınız konuşuyor;
Yemeli içmeli gezmeli güzel bir bayramı geride bıraktık. Şimdi yeniden diyetlerimize dönmeli yazın metabolizmamıza kazandırdığı hızla zayıflamaya devam etmeliyiz. Önümüzde çoğumuz İçin yaz tatili rezervasyonları , düğünler davetler hemen ardından kurban bayramı var. Sanıyorum ki hepimizin motivasyonunu yüksek tutmak İçin nedenleri vardır.
Sevgili @kaptinn den kaptanlığı devraldık @Bir garip ile birlikte takım İçin elimizden geleni yapmaya hazırız. Birbirimize bu yolda destek olmaya devam edeceğiz. İlk sayfada yazan kurallar hepimiz için geçerlidir.
Bayramı da atlattığımıza göre şimdi herkes takım kurallarını bir kez daha gözden geçirmeli ve takım düzenine uymalıdır.
Günlük mesaj sayısı ve en önemlisi menü paylaşımlarına lütfen özen gösteriniz. Buranın zayıflama takımı olduğunu ve diğer takımlarla yarıştığımızı unutmayalım.
@Bir garip spor listelerini hazırlayacak Cuma’ya kadar hep birlikte elimizden gelen gayreti gösterelim bu hafta yüzdelerimiz ikiye bölünüyor.
Sevgiler :KK36:
SchonerDuft SchonerDuft

segus :66,6 /

SchonerDuft :68,10 /

tgb1907 :64.10 /

bi-zuzu :61,50 /

Ghostpasha :76 / listeden çıkıyor aday list

patient women :87,60 / listeden çıkıyor aday list

tobosoludulcinea :64,70 /

kayacans :75,0 /

poncikbirgelincik poncikbirgelincik :

S _Safiye_

@Bir garip

drdotty drdotty 65,6 / 65,5
Pazartesi kontrol bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
Sevgili Arkadaşlar;
Zayıflama gruplarından 14. Takım :KK36:
Kapanınız konuşuyor;
Yemeli içmeli gezmeli güzel bir bayramı geride bıraktık. Şimdi yeniden diyetlerimize dönmeli yazın metabolizmamıza kazandırdığı hızla zayıflamaya devam etmeliyiz. Önümüzde çoğumuz İçin yaz tatili rezervasyonları , düğünler davetler hemen ardından kurban bayramı var. Sanıyorum ki hepimizin motivasyonunu yüksek tutmak İçin nedenleri vardır.
Sevgili @kaptinn den kaptanlığı devraldık @Bir garip ile birlikte takım İçin elimizden geleni yapmaya hazırız. Birbirimize bu yolda destek olmaya devam edeceğiz. İlk sayfada yazan kurallar hepimiz için geçerlidir.
Bayramı da atlattığımıza göre şimdi herkes takım kurallarını bir kez daha gözden geçirmeli ve takım düzenine uymalıdır.
Günlük mesaj sayısı ve en önemlisi menü paylaşımlarına lütfen özen gösteriniz. Buranın zayıflama takımı olduğunu ve diğer takımlarla yarıştığımızı unutmayalım.
@Bir garip spor listelerini hazırlayacak Cuma’ya kadar hep birlikte elimizden gelen gayreti gösterelim bu hafta yüzdelerimiz ikiye bölünüyor.
Sevgiler :KK36:
SchonerDuft SchonerDuft
Hep beraber kacamaksiz başlıyoruz

Silent Scream Silent Scream listeden çıkmak konusunda son kararın nedir canım aday listesine mi alacaktık seni
S _Safiye_ senin durumun nedir canım başladın mı tekrar diyete ben hatırlatayımda BAYRAM BİTTİ :KK70:
@tgb1907 canım benim döndünüz mü güzel kızına kavuştuğuna göre diyete devam (ilkmezunum sen olacaksın biliyorum:sampiyon:)
@poncikbirgelincik hadi gayret canımcım düğünden önce bi atak göster hem kendin için hem takım için
@kayacans bayram içinde şikayetçiydin diyet durumundan nasıl oldu şimdi kontrol tartımını paylaşır mısın. Cuma’ya kadar eksiye inip takıma katkıda bulunacağına eminim
@bi-zuzu memleketten döndün mü eminim eksidesin :KK66:
@segus canım farkında mısın vücudunun gösterdiği direnç kırıldı 67de takılmıştın sen
@Buki_89 canım senin beni bayıltan bir spor programın vardı :KK70: onu tekrar paylaşabilir misin @Bir garip spor listelerini planlayacak arkadaşlar senin programından faydalanabilir.

Silent Scream Silent Scream listeden çıkmak konusunda son kararın nedir canım aday listesine mi alacaktık seni
S _Safiye_ senin durumun nedir canım başladın mı tekrar diyete ben hatırlatayımda BAYRAM BİTTİ :KK70:
@tgb1907 canım benim döndünüz mü güzel kızına kavuştuğuna göre diyete devam (ilkmezunum sen olacaksın biliyorum:sampiyon:)
@poncikbirgelincik hadi gayret canımcım düğünden önce bi atak göster hem kendin için hem takım için
@kayacans bayram içinde şikayetçiydin diyet durumundan nasıl oldu şimdi kontrol tartımını paylaşır mısın. Cuma’ya kadar eksiye inip takıma katkıda bulunacağına eminim
@bi-zuzu memleketten döndün mü eminim eksidesin :KK66:
@segus canım farkında mısın vücudunun gösterdiği direnç kırıldı 67de takılmıştın sen
@Buki_89 canım senin beni bayıltan bir spor programın vardı :KK70: onu tekrar paylaşabilir misin @Bir garip spor listelerini planlayacak arkadaşlar senin programından faydalanabilir.
Galiba aday listeye alınacağım SchonerDuft SchonerDuft demisti

Sen boşverdin mi?
Boşvermediysen paylaş rahatla :KK60:
Ramazan bayram bilmiyor alkol alıyor ben namazımi kilip kuranimi okuyorum o farklı alemlerde geziyor buda benim huzurumu kaçırıyor nasil davranacağımı bilmiyorum artık...

Anlatsam roman olur ....esimle sıkıntı var biraz bazı kötü alışkanlıkları var ...
kuzum alköl alabilir bazı şeyler kişisel tercihlerdir . fakat içip içip sana çocuklara sataşıyor iş şidddete varıyorsa büyük problem. benim dayımda içer o kuzenlerimin yengemin çektiklerini bir allah bilir bir kendileri . allah yardımcın olsun
Galiba aday listeye alınacağım SchonerDuft SchonerDuft demisti
kuzum sen aday listesindesin düzenli bildir,m olmazsa takım zorda kalıyor . bizimlesin zaten seni hedefine yakın yine listeye alırız kepini verdiririz sana

Ramazan bayram bilmiyor alkol alıyor ben namazımi kilip kuranimi okuyorum o farklı alemlerde geziyor buda benim huzurumu kaçırıyor nasil davranacağımı bilmiyorum artık...
Çok yanlış bişey yapıyor tabi ama bu bir bağımlılıksa bunu ona izah etmek çok zor olur. Söyledikçe de sen kötü olursun. Alkol insana herşeyi yaptırır bende çok kızıyorum alkol olayına. Ayda yılda bir sosyal içiciye sözüm yok tercih meselesi ben de tercih edebilirim bu şekilde. Ama haftalık rutini varsa alkol tüm ailenize zarar verir. Annesiyle babasıyla kardeşleriyle konuşsan sana yardımcı olabilirler mi. Onların uyarısını dikkate alır mı eşin?
Çocuklarının bu durumdan yara almamasına özen göstermeye çalış. Benim oğlanlardan birinin adı da Mert.
Öpüyorum yavrucukları

Back
X