Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kardeş falan yok mu ? allah hepimizin kaderine kolaylık versin
5 kardesiz 2 abim var ama yok gibiler sağolsunlar ...kız kardeşim okuyor annemle beraber yaşıyor en küçüğü de anasinifinda anneyle yaşıyor oda öyle ya bi anneciğim var destekçim yani Allahim başımdan eksik ETMESIN onu ..Amin canim aminn

drdotty drdotty canim kemik erimesi baslangicim var demissin cok gecmis olsun. Insan kilo verdikce hafifliyor. Ben sana inaniyorum kilonu koruyacaksin hatta belki daha da zayiflarsin. Ramazan orucunu tutabipdin mi ?

poncikbirgelincik poncikbirgelincik kac kilo oldunn ben bayrama 61.9 ile girdimmm uzuuuuuun zamandir 61 gormemistimmm cok mutlu oldumm.

@kaptinn kuzum sicaklara dikkat et. Boool sivi tuket emi. Oglusun nasil karnin cikmistir artik. Hareketlerini hissesiyorsun dimii . Ayy ne heyecanli donemlerdii:KK37::KK37:

SchonerDuft SchonerDuft tatlim sen nasil oldun. kac kiloya indinn:KK53:

@tgb1907 kuzucugunla kavusabildin mi? Ayrilik nasil gecti. :anne:
Sen lac kilo oldun bu arada belim 75 cm oldu:63::halay:

@segus sen nasilsin? Kilo verme nasil gidiyor.

Hepinizin kilosunu com merak ediyorum :KK53:
Ben 61.9 umm :rolleyes:

Ama bayramda tatliya dayanamiyorumm 62 63 olmam an meselesi :KK34:

ben 62 yle girdim bayrama 61 le çıktım inşallah haftaya listeye girecem canım düğüne 2 ay kaldı hedefim 56 - 57

Şimdiden kurbana gün sayıyorum :KK70:
bende :D

Silent Scream Silent Scream listeden çıkmak konusunda son kararın nedir canım aday listesine mi alacaktık seni
@_Safiye_ senin durumun nedir canım başladın mı tekrar diyete ben hatırlatayımda BAYRAM BİTTİ :KK70:
@tgb1907 canım benim döndünüz mü güzel kızına kavuştuğuna göre diyete devam (ilkmezunum sen olacaksın biliyorum:sampiyon:)
@poncikbirgelincik hadi gayret canımcım düğünden önce bi atak göster hem kendin için hem takım için
@kayacans bayram içinde şikayetçiydin diyet durumundan nasıl oldu şimdi kontrol tartımını paylaşır mısın. Cuma’ya kadar eksiye inip takıma katkıda bulunacağına eminim
@bi-zuzu memleketten döndün mü eminim eksidesin :KK66:
@segus canım farkında mısın vücudunun gösterdiği direnç kırıldı 67de takılmıştın sen
@Buki_89 canım senin beni bayıltan bir spor programın vardı :KK70: onu tekrar paylaşabilir misin @Bir garip spor listelerini planlayacak arkadaşlar senin programından faydalanabilir.
canım haftaya cuma yani 29 haziranda listeye girme planım var inşallah listeden çıktığım kiloma dönüp listeye girip mezun olucam :dua:

5 kardesiz 2 abim var ama yok gibiler sağolsunlar ...kız kardeşim okuyor annemle beraber yaşıyor en küçüğü de anasinifinda anneyle yaşıyor oda öyle ya bi anneciğim var destekçim yani Allahim başımdan eksik ETMESIN onu ..Amin canim aminn
Herkes yerinde sağolsun diye bir laf vardır. Ama emin ol abiler kız kardeşlerinin desteğe ihtiyacı olduğunda asla yalnız bırakmazlar. Kaçarak evlilik yaptığın İçin belki onlarla iletişimde zorlanıyor olabilirsin. Belki içten içe suçluluk duygusu bu. Ama desteğe ihtiyacın varsa yada eşine karşı seni arkalayan birilerine ihtiyacın varsa abileri hayatına almalısın.
Ayrıca yarının hiçbir konuda garantisi yok. Sana naçizane tavsiyem kendini geliştirmek üzere girişimlerde bulunman olur. :KK15:
ben 62 yle girdim bayrama 61 le çıktım inşallah haftaya listeye girecem canım düğüne 2 ay kaldı hedefim 56 - 57

bende :KK70:

canım haftaya cuma yani 29 haziranda listeye girme planım var inşallah listeden çıktığım kiloma dönüp listeye girip mezun olucam :dua:
Keşke daha önceden beri sıkı tutsaydın :KK67:şimdi gelinlik falan
Ölçüleri tekrar değişecek.:KK15:

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTEMİZ

segus :66,6 /

SchonerDuft :68,10 / 71,00 :kızgın::kızgın:

tgb1907 :64.10 /

bi-zuzu :61,50 /

patient women :87,60 / 87,70

tobosoludulcinea :64,70 /

kayacans :75,0 /

poncikbirgelincik

_Safiye_

Bir garip

drdotty 65,6 / 65,5

Pazartesi kontrol bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Ses kontrol bir ki uc :KK70:
Konusuyor kaptan yardımcısı :KK75:
Arkadaşlar spor takimlari kuracaz kaybeden takıma cesitli cezalar var disiplinli bir sekilde katilirim diyenler parmak kaldırsın
beni ekle garip puan sistemi mi dk olarak mı ? jumping jack yeni favori hareketimiz oldu puan sistemi ile ise lütfen onu da ekle :D

Günaydın dostlar :KK54: hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun iyi haftalar diliyorum hepinize :KK52:bayram öncesi isyerindeki yoğunluğum bayramda evde misafir agirlayarak devam etti canlar şu 2 gunude atlatırsam isyerinde 2 hafta rahat ederim en az :dua: diyette ilin ucu kacti benim maalesef bayramda tatli yemedim desem yeridir ama kahvalti ve akşam yemeklerinde sevdiklerimle ailemle bir arada olunca iştahım mı acildi ne :KK48:
Bu arada önceki günlerde yazamadim ama drdotty drdotty ve Luluuu94 Luluuu94 tebrik ederim canlar takim kaptanligınizi ayrica kendi takimizdan çıkmasina cok sevindim yeni kaptan ve yardimcimızın :KK28:

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTEMİZ

segus :66,6 /

SchonerDuft :68,10 / 71,00 :kızgın::kızgın:

tgb1907 :64.10 /

bi-zuzu :61,50 /

patient women :87,60 / 87,70

tobosoludulcinea :64,70 /

kayacans :75,0 /

poncikbirgelincik;61,8

_Safiye_

Bir garip

drdotty 65,6 / 65,5

Pazartesi kontrol bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Herkes yerinde sağolsun diye bir laf vardır. Ama emin ol abiler kız kardeşlerinin desteğe ihtiyacı olduğunda asla yalnız bırakmazlar. Kaçarak evlilik yaptığın İçin belki onlarla iletişimde zorlanıyor olabilirsin. Belki içten içe suçluluk duygusu bu. Ama desteğe ihtiyacın varsa yada eşine karşı seni arkalayan birilerine ihtiyacın varsa abileri hayatına almalısın.
Ayrıca yarının hiçbir konuda garantisi yok. Sana naçizane tavsiyem kendini geliştirmek üzere girişimlerde bulunman olur. :KK15:

yok canım değişmeyecek çünkü provaya ramazanda gtitim o zaman 62 lerdeydim haftaya perşembe provam var değişirse bile incelecek biraz:KK36:

Evet dediklerin doğru canim sağol tavsiyelerin için ...❤❤

Günaydın dostlar :KK54: hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun iyi haftalar diliyorum hepinize :KK52:bayram öncesi isyerindeki yoğunluğum bayramda evde misafir agirlayarak devam etti canlar şu 2 gunude atlatırsam isyerinde 2 hafta rahat ederim en az :dua: diyette ilin ucu kacti benim maalesef bayramda tatli yemedim desem yeridir ama kahvalti ve akşam yemeklerinde sevdiklerimle ailemle bir arada olunca iştahım mı acildi ne :KK48:
Bu arada önceki günlerde yazamadim ama drdotty drdotty ve Luluuu94 Luluuu94 tebrik ederim canlar takim kaptanligınizi ayrica kendi takimizdan çıkmasina cok sevindim yeni kaptan ve yardimcimızın :KK28:
Teşekkür ederiz canım ben bu takımda istediğim kiloya indim bir çok açıdan iyi geldi bana burası. Burada kalmak ve sıradakilere yardımcı olmak istedim. İnşallah istediğim gibi olur hepimiz verir kiloları kurtuluruz. Kaptinimiz dönene kadar takım İçin gerekenleri yaparız. En büyük korkum kaptinin yokluğunda bu işi beceremeyip doğru ve disiplinli yarışmacıyı tespit edememek ve başarısız olup takımın kapanmasına sebep olmak.
Bu anlamda mevcut üyelere güveniyorum ve herkesten destek bekliyorum

Teşekkür ederiz canım ben bu takımda istediğim kiloya indim bir çok açıdan iyi geldi bana burası. Burada kalmak ve sıradakilere yardımcı olmak istedim. İnşallah istediğim gibi olur hepimiz verir kiloları kurtuluruz. Kaptinimiz dönene kadar takım İçin gerekenleri yaparız. En büyük korkum kaptinin yokluğunda bu işi beceremeyip doğru ve disiplinli yarışmacıyı tespit edememek ve başarısız olup takımın kapanmasına sebep olmak.
Bu anlamda mevcut üyelere güveniyorum ve herkesten destek bekliyorum
Yaparsın canim inşallah sana güveniyoruz ❤❤

geldim canim geldim :KK52: işyerinde firsat buldukca okuyup yazmaya çalisıyorum :KK66: bu sabah tartılamadım ama dünkü kilomu yazabilirim canım listeye mahsuru yoksa Hoppa
Tamam canım bu hafta böyle olsun dünkü kilonla güncelle. Sonraki bildirimlerde dikkat ederiz

Back
X