Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederiz canım ben bu takımda istediğim kiloya indim bir çok açıdan iyi geldi bana burası. Burada kalmak ve sıradakilere yardımcı olmak istedim. İnşallah istediğim gibi olur hepimiz verir kiloları kurtuluruz. Kaptinimiz dönene kadar takım İçin gerekenleri yaparız. En büyük korkum kaptinin yokluğunda bu işi beceremeyip doğru ve disiplinli yarışmacıyı tespit edememek ve başarısız olup takımın kapanmasına sebep olmak.
Bu anlamda mevcut üyelere güveniyorum ve herkesten destek bekliyorum
Ben teşekkür ederim canım hiç süphen olmasin elimden geleni yaparım kendi adıma uzerime düseni :KK52: senin kaptanliginada guvenim tam sen ki 20 kusur kilo vermişsin kaptanligi mi yapamiycaksin :KK39:

Bunları bende dusunuyorum ya sonra da senin gibi dünyaya çok aldaniyorum diye kendime kızıyorum

Sorma ya aksi gibi hep tatile denk gelir :kızgın:
kiziyorum kizmasina da sonra yine ayni pis nefsimmm :KK61::kızgın:
aynen oyle aksi zamanlarda olur boyle seyler:KK34:
bugun nasil oglusun:KK8:
2 kardeşiz kuzum. Cp hastası kardeşim zaten evimizin deve kuşu o . Bende çok kuzen var sadece ama hepsi kocamanlar bir kısmı annemden babamdan büyük :KK70: . Kardeş candır kuzum ne güzel kalabaliksiniz .
Şuan tartiya çıkmak istemiyorum regliyim sisim regli olduğum için yeşil çay denicem bakalım etki yapacak mı. Sen kaçsın

69u görsem şükür dicem. Wcyi bekliyorum böyle tartiya çıkmak istemiyorum. Sen kaçsın

Kuzum maşallah size . hızlıca geçiyor yaşam zaman nankör derim hep bir nefeste gün bitiyor
aynrn canim desigin gibi cok nankorr :KK34:
ben 62 yle girdim bayrama 61 le çıktım inşallah haftaya listeye girecem canım düğüne 2 ay kaldı hedefim 56 - 57

bende :KK70:

canım haftaya cuma yani 29 haziranda listeye girme planım var inşallah listeden çıktığım kiloma dönüp listeye girip mezun olucam :dua:
oo bauramda kilo alinmamis superr :KK73:
bende bu sabah 62.1 ciktim ensendeyomm ona göree:confused:

Silent Scream Silent Scream listeden çıkmak konusunda son kararın nedir canım aday listesine mi alacaktık seni
@_Safiye_ senin durumun nedir canım başladın mı tekrar diyete ben hatırlatayımda BAYRAM BİTTİ :KK70:
@tgb1907 canım benim döndünüz mü güzel kızına kavuştuğuna göre diyete devam (ilkmezunum sen olacaksın biliyorum:sampiyon:)
@poncikbirgelincik hadi gayret canımcım düğünden önce bi atak göster hem kendin için hem takım için
@kayacans bayram içinde şikayetçiydin diyet durumundan nasıl oldu şimdi kontrol tartımını paylaşır mısın. Cuma’ya kadar eksiye inip takıma katkıda bulunacağına eminim
@bi-zuzu memleketten döndün mü eminim eksidesin :KK66:
@segus canım farkında mısın vücudunun gösterdiği direnç kırıldı 67de takılmıştın sen
@Buki_89 canım senin beni bayıltan bir spor programın vardı :KK70: onu tekrar paylaşabilir misin @Bir garip spor listelerini planlayacak arkadaşlar senin programından faydalanabilir.
Evet canım ama bayram yaramadı ustune aldım:KK43:

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTEMİZ

segus :66,6 /

SchonerDuft :68,10 / 71,00 :kızgın::kızgın:

tgb1907 :64.10 /

bi-zuzu :61,50 /

patient women :87,60 / 87,70

tobosoludulcinea :64,70 / 65,80 :olamaz:

kayacans :75,0 /

poncikbirgelincik

_Safiye_

Bir garip

drdotty 65,6 / 65,5

Pazartesi kontrol bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTEMİZ

segus :66,6 /68.5

SchonerDuft :68,10 / 71,00 :kızgın::kızgın:

tgb1907 :64.10 /

bi-zuzu :61,50 /

patient women :87,60 / 87,70

tobosoludulcinea :64,70 / 65,80 :olamaz:

kayacans :75,0 /

poncikbirgelincik

_Safiye_

Bir garip

drdotty 65,6 / 65,5

Pazartesi kontrol bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Tamamdır ;)

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea
poncikbirgelincik poncikbirgelincik Luluuu94 Luluuu94
Kızlar siz buralardasınız bildirimleriniz nerede
Bir üst mesajdaki liste günceldir
:KK67:
Ayy ben tartilmadimki :KK35:

beni ekle garip puan sistemi mi dk olarak mı ? jumping jack yeni favori hareketimiz oldu puan sistemi ile ise lütfen onu da ekle :KK70:
Evet canım puan sistemi olacak o daha adil geliyor bana

Günaydın dostlar :KK54: hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun iyi haftalar diliyorum hepinize :KK52:bayram öncesi isyerindeki yoğunluğum bayramda evde misafir agirlayarak devam etti canlar şu 2 gunude atlatırsam isyerinde 2 hafta rahat ederim en az :dua: diyette ilin ucu kacti benim maalesef bayramda tatli yemedim desem yeridir ama kahvalti ve akşam yemeklerinde sevdiklerimle ailemle bir arada olunca iştahım mı acildi ne :KK48:
Bu arada önceki günlerde yazamadim ama drdotty drdotty ve Luluuu94 Luluuu94 tebrik ederim canlar takim kaptanligınizi ayrica kendi takimizdan çıkmasina cok sevindim yeni kaptan ve yardimcimızın :KK28:
Çok sağol canım

Luluuu94 Luluuu94 ponciğide listeye alıyoruz zorla spor yapacak o :KK70:
Aliyozmu kuzu poncikbirgelincik poncikbirgelincik

İshal devam ediyor ama keyfi yerinde oynuyor canim cok sukur

Spor listesi başlıyor sen yok musun :KK39:

Tamamdır :KK66:

Çok sağol canım

önemli olan spora teşvik çok dallanıp budaklanınca puan zor oluyor sadece . sen kendin karar ver jumping jack yaptıkça zorlaşıyor sadece onu adet üzerinden değerlendirirsen iyi olur .
ponciğide al canım ona zorla yaptırcaz

aynrn canim desigin gibi cok nankorr :KK34:

oo bauramda kilo alinmamis superr :KK73:
bende bu sabah 62.1 ciktim ensendeyomm ona göree:confused:

aynen kuzum almadım bayramda ama ramazanda almıştım işte vericem inşallah onuda

Çok sağol canım

al canım benide yapabildiğim kadar yaparım en kötü yürüyüşleimi yazarım yürümediğim günüm yok zaten :D

Çok sağol canım

iyi canim sevindkm.

Yok ya hic habamda degilim :KK53::KK53:

Canım gelen bıze soylenıyo burda nıye klıma yok cok sıcak of dıye ama bız bısey yapamıyoruz zaten bızde sıkayetcıyız bu durumdan. Ama kımse gıdıp yonetıcıye burası ne boyle demez. Anca bıze soylenıyolar.
nekadar zor bi durum canim ya:( Allah yardimciniz olsun

Back
X