Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende zayıflamak istiyorum da nasıl oluyor bu takım şeysi ??
Kuralları okuyup kendimizi tanıtıyoruz canım
nedense boş olan gruplardan buraya gelesim geldi :)
Diğerlerine uğramadım bile :)

2017 şubat ayında doğum yaptım. öncesinde de hep balina kıvamındaydım zaten :) onun için doğum kilosu diyemeyeyeceğim :KK70:

30 yaşındayım
dış ticaret uzmanı - çalışan anneyim :)
171 boyum var
bugün itibari ile 78,4 kiloyum.

ocak ayından beri 2 ileri 1 geri 11 kilo verdim :)
dün kendime günde 1,30 saat ayırıp spor yapmaya karar verdim ve 2. gündür aksatmadım :)
Hoşgeldin canım spor grubuna da katılırsın
@Bir garip seni de listeye alır gitsin kilolar
100 kiloyu gören tek insan canlısı benim sanıyordum ( iyi ki varsın canım yalnız olmadığını bilmek güzel)
:KK53::KK53::KK53: çünkü ben zayıf lohusa olcam :KK70:
Heeeee olursun ama bana ve patientwomen a göre zayıf lohusa

100 kiloyu gören tek insan canlısı benim sanıyordum ( iyi ki varsın canım yalnız olmadığını bilmek güzel)

zayıflık göreceli bi kavram işte en cok bu yönünü seviyorum :D:D

:KK70::KK70::KK70: Kızlar bizim havuz yok ya, e bahçeyi de kapattık bozmasınlar diye ( haftaya teslim ediyoruz evi) benim 2 oğlan birde büyük oğlanın arkadaşı komşunun havuzuna kaçmışlar. Çıkın diyolar çıkmıyorlarmış.:KK70::KK70:
Ben şimdi bol bol özür dilemeye gidiyorum. Giderken de çocuklara kek ve ev tipi şeftali suyu götürüyorum :KK70:ben özür dilerken yesinler havuz başında

sadece kilo bazlı mı detay gideceğiz?
mesela bazı haftalar kas arttığından kilo azalmıyor ama acaip incelme oluyor o da iyi motive.

ölçülerimiz de önemli değil mi ki :)

ben 11 kilo verdim ama toplamda 37 cm inceldim mesela :rapci:
Maşallah canım süper incelmişsin
Senin yöntemin neydi zayıflarken bizimle paylaşır mısın
Biz kilo üzerinden yarışıyoruz ama hepimizin gayreti yağdan vermek

:KK70::KK70::KK70: Kızlar bizim havuz yok ya, e bahçeyi de kapattık bozmasınlar diye ( haftaya teslim ediyoruz evi) benim 2 oğlan birde büyük oğlanın arkadaşı komşunun havuzuna kaçmışlar. Çıkın diyolar çıkmıyorlarmış.:KK70::KK70:
Ben şimdi bol bol özür dilemeye gidiyorum. Giderken de çocuklara kek ve ev tipi şeftali suyu götürüyorum :KK70:ben özür dilerken yesinler havuz başında
:D:D ayy kıyamam ya nasıl bunaldıysalar sıcaktan:ruh:

Maşallah canım süper incelmişsin
Senin yöntemin neydi zayıflarken bizimle paylaşır mısın
Biz kilo üzerinden yarışıyoruz ama hepimizin gayreti yağdan vermek

aslında ayda 1 kere detoks yapmaya çalışıyorum 1 hafta. buda kiloyu tartıda hemen indiriyor :)
bu ay kefir + hurma yaptım 3,5 kilo düştüm çaat diye :) ayyın son haftası bir daha yapacağım.

ünlü bir markanın askılı korsesini kullanıyorum yürüyüş yaparken çok iyi terletiyor ve sonuç artık bir bel oyuntum var :-)

bu hafta günde 1:30 saat hedefim var yürüyüşte :)

nerede hareket orada bereket.

bazı beslenme kurallarımdan da bahsedeyim,

sabah klasik kahvaltı 2 haşlanmış yumurta lor peynir istersen 2 dilim ekmek
öğlen -- sebze , et yemeği ve kurubaklagiller / çorba + salata
akşam -- keşke es geçebilsem :) et yemeyeceğim . / kurubaklagil de akşam asla yemicem -- hafif sebze yemeği veya çorba yapacagım.

1 aylık planım bu :)

ofiste wc ye kalktıkça squat yapıyorum 2 gündür herkesler gülüyor :-) 10 +10 +10 oldu bugün :KK28:

Yanliz degilsin canim:KK50: :)evet bize gore ben 75 olsam göbek atacam yahu :KK76::KK76:

aslında ayda 1 kere detoks yapmaya çalışıyorum 1 hafta. buda kiloyu tartıda hemen indiriyor :)
bu ay kefir + hurma yaptım 3,5 kilo düştüm çaat diye :) ayyın son haftası bir daha yapacağım.

ünlü bir markanın askılı korsesini kullanıyorum yürüyüş yaparken çok iyi terletiyor ve sonuç artık bir bel oyuntum var :-)

bu hafta günde 1:30 saat hedefim var yürüyüşte :)

nerede hareket orada bereket.

bazı beslenme kurallarımdan da bahsedeyim,

sabah klasik kahvaltı 2 haşlanmış yumurta lor peynir istersen 2 dilim ekmek
öğlen -- sebze , et yemeği ve kurubaklagiller / çorba + salata
akşam -- keşke es geçebilsem :) et yemeyeceğim . / kurubaklagil de akşam asla yemicem -- hafif sebze yemeği veya çorba yapacagım.

1 aylık planım bu :)

ofiste wc ye kalktıkça squat yapıyorum 2 gündür herkesler gülüyor :-) 10 +10 +10 oldu bugün :KK28:
Ayy neymiş o kefir hurma anlat hele yapim bende bacım :KK45:

Ayy neymiş o kefir hurma anlat hele yapim bende bacım :KK45:

günde 1,5 lt sade kefir + 21 hurma --- ben toplam 12 hurmayı geçemedim :) ben bu şekilde yaptım ama yurtdışında detoksun orjinali aşağıdaki gibi,

5 haşlanmış patates + 1,5 lt kefir -- 1. gün
100 gr tavuk + 1,5 lt kefir -- 2. gün
100 gr kırmızı et + 1,5 lt kefir -- 3. gün
100 gr balık + 1,5 lt kefir -- 4. gün
çiğ sebze + 1,5 lt kefir -- 5. gün
meyve + 1,5 lt kefir -- 6.gün
sade soda -- 7, gün

ama hurmalı olan bana basit geldi. şifa orucu gibi ... :)

Back
X