- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #280.941
üzülmekilo aldığımı reddetmezsem böyle bunalıma girerim
ne güzel teselli ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülmekilo aldığımı reddetmezsem böyle bunalıma girerim
ne güzel teselli ama
Kuralları okuyup kendimizi tanıtıyoruz canımBende zayıflamak istiyorum da nasıl oluyor bu takım şeysi ??
Hoşgeldin canım spor grubuna da katılırsınnedense boş olan gruplardan buraya gelesim geldi :)
Diğerlerine uğramadım bile :)
2017 şubat ayında doğum yaptım. öncesinde de hep balina kıvamındaydım zaten :) onun için doğum kilosu diyemeyeyeceğim
30 yaşındayım
dış ticaret uzmanı - çalışan anneyim :)
171 boyum var
bugün itibari ile 78,4 kiloyum.
ocak ayından beri 2 ileri 1 geri 11 kilo verdim :)
dün kendime günde 1,30 saat ayırıp spor yapmaya karar verdim ve 2. gündür aksatmadım :)
100 kiloyu gören tek insan canlısı benim sanıyordum ( iyi ki varsın canım yalnız olmadığını bilmek güzel)Aslında 120![]()
Heeeee olursun ama bana ve patientwomen a göre zayıf lohusaçünkü ben zayıf lohusa olcam
![]()
ne meşgul ettim yahu buraları.. kaçayım yavaştan..
öperim hepinizi.. cumaya az kaldı bol eksiler![]()
zayıflık göreceli bi kavram işte en cok bu yönünü seviyorumKuralları okuyup kendimizi tanıtıyoruz canım
Hoşgeldin canım spor grubuna da katılırsın
@Bir garip seni de listeye alır gitsin kilolar
100 kiloyu gören tek insan canlısı benim sanıyordum ( iyi ki varsın canım yalnız olmadığını bilmek güzel)
Heeeee olursun ama bana ve patientwomen a göre zayıf lohusa
Sen listeyi hazırlayıp yayınla istersen isteyenler kendini eklesinler. Yeni arkadaşlarda var onlarda katılmak isteyebilirCanım daha 4-5 insan oldu anca bekliyorum ama cogalmayacak herhalde
Meşguliyetini sevdiğim yine gelne meşgul ettim yahu buraları.. kaçayım yavaştan..
öperim hepinizi.. cumaya az kaldı bol eksiler![]()
Fit ve mutlu bir yaşamKızlar zayıflama yarışması ya, ödül ne?
1.5 porsiyon İskender falan olsa ödül herkes bi azmeder
Tamam o da olur ama etap birincisi olursan pidesiz 2 porsiyon iskender1.5 porsiyon İskender falan olsa ödül herkes bi azmeder
Maşallah canım süper incelmişsinsadece kilo bazlı mı detay gideceğiz?
mesela bazı haftalar kas arttığından kilo azalmıyor ama acaip incelme oluyor o da iyi motive.
ölçülerimiz de önemli değil mi ki :)
ben 11 kilo verdim ama toplamda 37 cm inceldim mesela![]()
Kızlar bizim havuz yok ya, e bahçeyi de kapattık bozmasınlar diye ( haftaya teslim ediyoruz evi) benim 2 oğlan birde büyük oğlanın arkadaşı komşunun havuzuna kaçmışlar. Çıkın diyolar çıkmıyorlarmış.
Ben şimdi bol bol özür dilemeye gidiyorum. Giderken de çocuklara kek ve ev tipi şeftali suyu götürüyorumben özür dilerken yesinler havuz başında
Maşallah canım süper incelmişsin
Senin yöntemin neydi zayıflarken bizimle paylaşır mısın
Biz kilo üzerinden yarışıyoruz ama hepimizin gayreti yağdan vermek
PidesizTamam o da olur ama etap birincisi olursan pidesiz 2 porsiyon iskender
Yanliz degilsin canimKuralları okuyup kendimizi tanıtıyoruz canım
Hoşgeldin canım spor grubuna da katılırsın
@Bir garip seni de listeye alır gitsin kilolar
100 kiloyu gören tek insan canlısı benim sanıyordum ( iyi ki varsın canım yalnız olmadığını bilmek güzel)
Heeeee olursun ama bana ve patientwomen a göre zayıf lohusa
Ayy neymiş o kefir hurma anlat hele yapim bende bacımaslında ayda 1 kere detoks yapmaya çalışıyorum 1 hafta. buda kiloyu tartıda hemen indiriyor :)
bu ay kefir + hurma yaptım 3,5 kilo düştüm çaat diye :) ayyın son haftası bir daha yapacağım.
ünlü bir markanın askılı korsesini kullanıyorum yürüyüş yaparken çok iyi terletiyor ve sonuç artık bir bel oyuntum var
bu hafta günde 1:30 saat hedefim var yürüyüşte :)
nerede hareket orada bereket.
bazı beslenme kurallarımdan da bahsedeyim,
sabah klasik kahvaltı 2 haşlanmış yumurta lor peynir istersen 2 dilim ekmek
öğlen -- sebze , et yemeği ve kurubaklagiller / çorba + salata
akşam -- keşke es geçebilsem :) et yemeyeceğim . / kurubaklagil de akşam asla yemicem -- hafif sebze yemeği veya çorba yapacagım.
1 aylık planım bu :)
ofiste wc ye kalktıkça squat yapıyorum 2 gündür herkesler gülüyor10 +10 +10 oldu bugün
![]()
Ayy neymiş o kefir hurma anlat hele yapim bende bacım![]()