Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arabanın tekerine çivi girmiş onu yaptırıyoruz eşimle. Bende kilo almışım hemde çokça regliyim de . Midem de üstelik bulanıyor birşey yiyemiyorum yesem ne olurdum acaba
Ayy cıkarabıldınızmı canım bı zarar yoktur umarım. Sorma ya ben yıyerek aldım motıvasyon sıfır gozum donmus gıbıyım:KK43:

Merhabalar adım gamze suan 106 kiloyum 2 ay önce 117 kiloydum ve diyetisyene gitmeye karar verdim 2 ay sürecinde 10 kilo küsür gitti. Benüm ara ara motivasyonum düşüyor buranın bana iyi geleceğini düşünüyorum mesela bayramda 3 kilo aldım :KK43::KK61:
Hosgeldın canım hepımız aldık bayramda uzulme verıcez hepsını.

Ay canım arkadaşlarım walla beynim yandı. Ben bahçeyi 2 hafta önce söktürdüm oyun alanlarımız vardı. Kızlarda hep bizim bahçede oğlanla oynarlardı yemek yer film izler kitap okurlardı. Fakat 2 hafta içinde büyümüş genç kız olmuşlar benim oğlanın girdiği havuza sonradan onların girmesi uygun değilmiş. Hatta zaten dinende uygun değilmiş. Annesi o yüzden ayılıp bayılmış. (Namus meselesi yapmış :KK70:)
Tamam dedim haklısınız bende zaten müsade etmezdim çocuk yanılmış hata yapmış kusura bakmayın dedim.
Bu konuşma bizim bahçede komşumuz beyefendiyle geçti aramızda O’da özür diledi. Uzlaştık.
Fakat kendimi tutamadım ve şu soruyu sordum çıkarken
-“Siz böyle düşünüyorsunuz madem Eşim evde yokken sizin bu masada benimle kahve içmeye gelmeniz doğru oldu mu? Ben kapıya gelen bir komşu olarak istemediğimiz bir problemi çözmek için geldiğinizden size buyrun demeye mecbur kaldım. Keşke bunları gelip eşiniz paylaşsaydı benimle.
Adam beklemiyor tabi bu tavrı bozuldu gitti.
Çok iğrendim
Çok sinirlendim migrenim tuttu
Olacak şey değil. Açıklamaya bak erkek çocuğu diyeymiş 2 hafta önce kız çocuğumuydu bu?
Eşimi aradım anlattım niye sinirlendin ki diyor. :KK34:
Zıhnıyetı bozuk bu onsanların cınsellıkten baska bısey dusunmuyolar dısarda gozlerıyle yıyolar herkesı sonra sana bana gelıp namuslu ayagı yapıyolar. Bosver canım sınırlenme muhatap olma daha ıyı.

Günaydın kızlar moralim çok bozuk :KK43: dün akşam bi tartıldım ve 72.8 kilo olmuşum :KK43: bayramda kilo almışım ve sıkı bir diyete başlıyorum bugün
canımmm kaç kilo almışsın
hemen başla
ben de bayramda kilo almışım ama azıcık .. yine de yağlanmak kötü..
göbeğim çıkıyor hemen :(
sen nasıl bi diyet uyguluyorsun?

canımmm kaç kilo almışsın
hemen başla
ben de bayramda kilo almışım ama azıcık .. yine de yağlanmak kötü..
göbeğim çıkıyor hemen :KK43:
sen nasıl bi diyet uyguluyorsun?
Canım 1.8 almışım, benim zaten hafif göbeğim var basen de var o yüzden 7_8 kilo ilk etap için vericem. Diyet programı henüz karar vermedim araştırıyorum bana uygun bir şey bulunca yazarım ;)

Uyanınca
1 greyfurt 1 büyük bardak su smothi
9:30
1 yumurtadan naneli salata
2 dilim mozarella
1 form etimek
Çay
12:00
Süt Hindistan cevizi kakao karışımı
14:00
2 dilim peynir
4 5 dilim karpuz
16:00
Ton balıklı salata 110gr light
18:00
Türk kahvesi
20:00 civarı
Kabaklı haydari
Domatesli semizotu salatası 2 kaşık kinoa ile
Gece
1 avuç yaban mersini
1 bardak ayran
Gün içinde
3 lt su
3 şeftaliden elde edilmiş 1,5 lt şeftali suyu şekersiz
İçinde zencefil ve karanfilde vardı

Hep salata tarzı beslenmişsin cok görünse de bir sey yok ki menünde zarar verecek. Maşallah begendim ben

Hazırlarım kendim vaktim boool :))

F391A0A2-EAA4-4393-A9BE-20DDA9085EF9.webp

Hosgeldin:KK53:

günaydın :)
dün diyetime uymanın mutluluğu içerisindeyim :) şükürler olsun :)

diyetisyen randevum akşam üzeriydi : eşim bayramda diyeti bıraktığımı kilo aldığımı sürekli yediğimi tatlılarııı hüplettiğimi ve daha bi sürü şeyi söyleyerek diyetisyenime şikayette bulundu :)
sustum :)
sonra tartıldım ve sadece 350gr yağ aldığımı gördüm :)
eşim özür dilediiii :)))

şükürler olsun demek ki vücut ideal kilo ağırlığına yaklaştıkça kilo alımı yavaşlıyor :)

19 haziran 2018 / salı
06:30 kalkış 1 ılık su + limon
06:30-07:10 - pilates
09:30 - 2 haşlanmış yumurta + 3 yk lor peynir + 5 zeytin + çay
13:30 -- haşlanmış tavuk + yeşillik + yoğurt
16:30 -- sütlü şekersiz nescafe
19:30 -- zeytinyağlı taze fasulye + 1 kase yoğurt
20:30-21:30 -- leslieeee :)

3,5 lt su :)

Kiz nerdesin sen
Burdayim canim :) arada takip ediyorum sizleri,bu ara yogunum bu haftayı bir atlatsam iyi olacak,bayram da kendimi zor tuttum ve hala tutmaya calisiyorum surekli bi bogaz derdindeyiz :)) misafir olunca diyet zor oluyor,sen nasilsin zayif fit hatunn..

bu haftaki diyet listem şöyle ki :
bu arada 75 ,7 kg boyum 165 cm
polikistik overım ve insülin direncim var..
örnek almak isteyen arkadaşlar olursa diye yazıyorum :)
ayrıca diyetime birebir uyunca 10 günde 4,6 kg verdim ve bunun 3,9 kg sadece yağdan idi... :)

sabah

2 dilim ince kepekli ekmek
1 kk yarım yağlı yada light peynir
5 zeytin
1haşlanmış yumurta
1kupa beyaz çay
bol yeşillik söğüş mutlaka yemelisin diyor diyetisyenim

ara öğün :
1 beyaz çay
2dilim light etimek

öğlen
et (5 gün kırmızı-3gün tavuk -2gün balık)
2 dilim ince kepekli ekmek
1 bardak ayran (yoğurdu yaparken 1lt süte 2 su bardağı su katıp mayalıyorum)
bol yeşillik salata

ara.
2 porsiyon meyve

akşam
7 gün sadece salata ( karnabahar brokoli közlenmiş patlican biber salatası vs)
3 gün sebze
2dilim ekmek
1 abrdak

ara. 1 meyve

mutlaka 2,5 lt su içilecek
en kötü bir gün 60dk yürüyüş bi gün boş yapılacak mümkünse her gün yürüyüş olmalı
egzersiz 20 dk

Ay canım arkadaşlarım walla beynim yandı. Ben bahçeyi 2 hafta önce söktürdüm oyun alanlarımız vardı. Kızlarda hep bizim bahçede oğlanla oynarlardı yemek yer film izler kitap okurlardı. Fakat 2 hafta içinde büyümüş genç kız olmuşlar benim oğlanın girdiği havuza sonradan onların girmesi uygun değilmiş. Hatta zaten dinende uygun değilmiş. Annesi o yüzden ayılıp bayılmış. (Namus meselesi yapmış :KK70:)
Tamam dedim haklısınız bende zaten müsade etmezdim çocuk yanılmış hata yapmış kusura bakmayın dedim.
Bu konuşma bizim bahçede komşumuz beyefendiyle geçti aramızda O’da özür diledi. Uzlaştık.
Fakat kendimi tutamadım ve şu soruyu sordum çıkarken
-“Siz böyle düşünüyorsunuz madem Eşim evde yokken sizin bu masada benimle kahve içmeye gelmeniz doğru oldu mu? Ben kapıya gelen bir komşu olarak istemediğimiz bir problemi çözmek için geldiğinizden size buyrun demeye mecbur kaldım. Keşke bunları gelip eşiniz paylaşsaydı benimle.
Adam beklemiyor tabi bu tavrı bozuldu gitti.
Çok iğrendim
Çok sinirlendim migrenim tuttu
Olacak şey değil. Açıklamaya bak erkek çocuğu diyeymiş 2 hafta önce kız çocuğumuydu bu?
Eşimi aradım anlattım niye sinirlendin ki diyor. :KK34:
Ay aman allahım bu kulaklar daha neler duyacak :KK47: inanılmaz sinirlendim seni düşünemiyorum Allahtan taşınıyosun öle zihniyetten insanların yanından

Back
X