Evet canım aslında cumartesi ayrılacaktım evden komşuyla sorun olunca eşim geldi işte şimdi annemin evindeyiz
Teşekkür ederim canım ama henüz Yeni evim yok eşyaları bıraktık ev sahibi ne yaparsa yapsın artık
Çocukların oyuncaklarını belediyenin kreşine verdim. Giyimleride belediyeye gönderdim ihtiyaç sahipleri için. Büyük eşyalardan da sadece salon takımım yeniydi (onu da birisine vereceklermiş ev almış borçlularmış memnun olmuşlar )diğerleri 15 yıllıktı bıraktım.
Şimdi hiçbirşeyim yok evim eşyam yok. Büyük oğlanın bilgisayarı ,2 adet powerboard , 1 büyük valiz giyim (çocuklar ve benim giyimlerimi içeren) 1 büyük valiz çantalarım ve 1 çift ayakkabım

dımdızlak ortada kaldım
22 şubattan bayram Arife’sine kadar hiç çikolata yememiştim. Şimdi Arife gününden bu yana buzdolabı beni her gece yanına çağırıyor “gel burada Nutella var” gitmiyorum yada bol kakaolu hindistan cevizli süt yapıyorum sana da tavsiye ederim canım.
Benim evim yok şu an canım zaten seçimden sonra 2 ay Bodrum’a gideceğiz, eşyamızda olmadığı İçin acele etmiyoruz. Ama keşke evim olaydı da dönüp geleceğim yeri bilseydim.
Hayırlısı olsun bakalım Allah sağlık versin ağzımızın tadını bozmasın da geçer bugünlerde.