Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

87 kilo ile başladım. bu sabah itibari ile 76 kiloyum.

evet hurma + kefiri ben yaptım. 2 hafta sonra bir daha yapacağım :)
verdiğim kiloyu geri almadığım tek detoks oldu.
Kefir hangi marka . Kaç gün yaptın bende yapmak istiyorum 2 şeyi de severek tüketirim

Wc işini nasıl çözecem bilmiyorum. 2 3 haftadır düzen yok bayramda yaylaya gittiğim de çıkabildim 1 gün sonra yine durdu ki o zaman bile rahatlayamadım. Duphalac kullanıyordum o da çıkarmıyor bitki içemiyorum biliyorsunuz . Nasıl olacak bilmiyorum doktora gitsem ilaç verecek o da korkutuyor beni :(

Wc işini nasıl çözecem bilmiyorum. 2 3 haftadır düzen yok bayramda yaylaya gittiğim de çıkabildim 1 gün sonra yine durdu ki o zaman bile rahatlayamadım. Duphalac kullanıyordum o da çıkarmıyor bitki içemiyorum biliyorsunuz . Nasıl olacak bilmiyorum doktora gitsem ilaç verecek o da korkutuyor beni :KK43:
bikac gün tek sulu seyler tüketerek denesen? benim is arkadasimda cok ise yaradi 10 gün sadece Co rbayla beslendi suan acayip sekilde düzelme var ve göbek kisminda gözle görülür incelme

Wc işini nasıl çözecem bilmiyorum. 2 3 haftadır düzen yok bayramda yaylaya gittiğim de çıkabildim 1 gün sonra yine durdu ki o zaman bile rahatlayamadım. Duphalac kullanıyordum o da çıkarmıyor bitki içemiyorum biliyorsunuz . Nasıl olacak bilmiyorum doktora gitsem ilaç verecek o da korkutuyor beni :KK43:
Hurma kefirle yada sütle birleşince wc sorunu kalmaz canım
Buki_89 Buki_89 söylemişti bi arkadaşına diyetisyeni sebze çorbası önermişti sanırım 1 hafta boyunca uygulamış hem kilo vermiş hem wc sorununu çözmüştü

Hurma kefirle yada sütle birleşince wc sorunu kalmaz canım
Buki_89 Buki_89 söylemişti bi arkadaşına diyetisyeni sebze çorbası önermişti sanırım 1 hafta boyunca uygulamış hem kilo vermiş hem wc sorununu çözmüştü
SchonerDuft SchonerDuft evet aynen dayanabilirsen dene canim
o Arkadasimin cok sorunluydu wc si yani bazen 15 günde bir cikiodu oda tabi rahatlamadan

hic önemli degil:)

sen naptin canim tasindinmi suan nerelerdesin
Şimdi annemdeyiz canım sonrada biraz tatil düşünüyoruz o arada bi ev bulunur inşallah.
Zaten eşyaları da bıraktım
Giyimleri de bıraktım zaten çok bişey yoktu hepsi eski bedenime göreydi. Detox oldu yani:KK70:
Bu hafta bol bol alışveriş yaparım artık
Terliğim bile yok

Şimdi annemdeyiz canım sonrada biraz tatil düşünüyoruz o arada bi ev bulunur inşallah.
Zaten eşyaları da bıraktım
Giyimleri de bıraktım zaten çok bişey yoktu hepsi eski bedenime göreydi. Detox oldu yani:KK70:
Bu hafta bol bol alışveriş yaparım artık
Terliğim bile yok

oooo negüzel alisveris Zamani desene ay yap vallah:)
umarim en kisa zamanda bulursunuz ev ve yeni düzeninizi kurarsiniz canim

Canim benim de sorunum vardı biliyorsun ac karnina su iç bide çorba salata yağsız değil az zeytinyagi da koymak gerekiyormus salataya benim düzene girdi şükür

Back
X