Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kimse menü yazmamis ben yazayım bariii:))
Kah.8;30 dom.biber .maydanoz az zeytinyaginda kavurdum
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
çay

ara :KK12:00 2 kayisi

Öğlen:KK14:30 kabagetti ( cok guzeldi hoşuma gitti ) 3 kaşık yogurt

AKsam:18;30 patlıcan yemeği 2,3 kaşık kadar 3 kaşık makarna :KK43:

su 2,5 litre

Makarnaya surat asmışsın ama bence kararında yedikten sonra sıkıntı değil.
Ben kilo verirken makarna da yedim pilav da. Kısıtlamak, yasaklar koymak diyeti zora sokuyor bence.
Uzun lafın kısası begendim menünü :KK48: afiyet olsun

Bende yazim bariii
Kahvaltı 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salata
Öğle yok
İkindi 1 sıkım ciğköfte
Akşam 6 sıkım ciğköfte +ayran
Gece arası 1 adet halley
SU 3 litre
Spor yok

❤️❤️❤️

Değişik bir gün olmuş :D
Halley bozmus ama.

Menü bildirimii

sabah 2 küçük haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir sivri biber
1 küçük salatalık

Ara türk kahvesi 3 kuru incir

Öğlen makarna 3 kaşık
2 kaşık bamya
2 kaşık yoğurt

Ara
Bir küçük poğaça :olamaz:

Akşam
pulbiber limonlu yoğurt bir kase

Ara
6 7 kiraz

Vee şuan karnım gurulduyor yatıcam :KK70:

Poğaçanı akşam güzel dengelemişsin :KK9:

22 Haziran

Sabah

1 tavada yumurta
Yarım lavaş
2-3 çatal beyaz peynir
2 zeytin
1 bardak seftali suyu

Ara

Şekersiz sütsüz kahve
4-5 badem

Akşam

Fırında tavuk baget(2 tane)
3-4 tane fırında mantar
2 kaşık yogurt
1 şişe soda

Gece

Yok. (Oleyyy)

Su: 2 litre
Spor: Yarım saat dans:-)
Kaçamak: Yok (Oleyyyy)

Alicam aklimda canim da çıkamıyorum carsiya uzak olunca pazartesi diyet alisveri yapılacak :kahve:
Ok. Sen muttamiydin anamurda mı ?
22 Haziran

Sabah

1 tavada yumurta
Yarım lavaş
2-3 çatal beyaz peynir
2 zeytin
1 bardak seftali suyu

Ara

Şekersiz sütsüz kahve
4-5 badem

Akşam

3-4 tane fırında mantar
2 kaşık yogurt
1 şişe soda

Gece

Yok. (Oleyyy)

Afiyet olsun canım. Senin diyet mantığıni seviyorum

Sabah
kan vermeye gittim aç gittim
Ara
2 muzlu gofret
Öğlen 13 gibi
1 yk kadar krem peynir
Bolca domates salatalık
Soğan
1 bardak çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
3 yk kadar pirinç pilavi
5 yk kadar patlıcan tava
3 yk cacık

Ara
1.5 yk kadar dondurma
1 dilim şöbiyet
Anneme gitmiştik babam almış gelmiş

Spor yok
Su 3 ltyi geçti

Ben kilo verirken makarna da yedim pilav da. Kısıtlamak, yasaklar koymak diyeti zora sokuyor bence.

Değişik bir gün olmuş :KK70:
Halley bozmus ama.

:KK60:

Değişik bir gün olmuş :KK70:
Halley bozmus ama.

:KK60:

22 Haziran

Sabah

1 tavada yumurta
Yarım lavaş
2-3 çatal beyaz peynir
2 zeytin
1 bardak seftali suyu

Ara

Şekersiz sütsüz kahve
4-5 badem

Akşam

3-4 tane fırında mantar
2 kaşık yogurt
1 şişe soda

Gece

Yok. (Oleyyy)

Çok güzel bi menü bravo:)) benim menü yorumların için teşekkürler ben pek yorum yapamıyorum doğruyu yanlısı yeni yeni öğreniyorum :)

Sabah
kan vermeye gittim aç gittim
Ara
2 muzlu gofret
Öğlen 13 gibi
1 yk kadar krem peynir
Bolca domates salatalık
Soğan
1 bardak çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
3 yk kadar pirinç pilavi
5 yk kadar patlıcan tava
3 yk cacık

Ara
1.5 yk kadar dondurma
1 dilim şöbiyet
Anneme gitmiştik babam almış gelmiş

Spor yok
Su 3 ltyi geçti
Dengeli bi menü olmuş bence ..kan sonucunu ne zaman alacaksın canim anlattıklarından anladığım bildiğim kadaryla hemoroid olabilir ..

Dengeli bi menü olmuş bence ..kan sonucunu ne zaman alacaksın canim anlattıklarından anladığım bildiğim kadaryla hemoroid olabilir ..
Aldım sonucu dün gösterdim huzursuz bağırsak sendromu benim ruh halime.göre hareket ediyor yani . Stresle baş etme yöntemi bulmam gerekli onu da kim bulmuş ki :D

tugbaFB tugbaFB
Canım benim yaşadığımız her deneyim bir başkasına ışık olabilir. Kaptanlığımın ilk haftasında bu da mı gelecekti başımıza :KK61:

ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ

Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:

1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/

2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

tugbaFB tugbaFB
Canım benim yaşadığımız her deneyim bir başkasına ışık olabilir. Kaptanlığımın ilk haftasında bu da mı gelecekti başımıza :KK61:

ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ

Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:

1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/

2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Korktuğum başıma geldi p tesi iki görevimide yaparim kuzum üzgünüm ve tekrar özür dilerim

Kızlar ben çok yorum yapamıyorum oğlum rahatsız normaldede huysuz bir çocuk zaten birde kendime hobi edindim örgü örüyorum aklıma yeme içme gelmesin diye :53: menü bildirimi vs yapıyorum ama sohbetinize asgari oranda drdotty drdotty :48: katılabiliyorum. İnşallah sizler için sorun değildr beni idare edin lütfenn :dua:

Kızlar ben çok yorum yapamıyorum oğlum rahatsız normaldede huysuz bir çocuk zaten birde kendime hobi edindim örgü örüyorum aklıma yeme içme gelmesin diye :KK53: menü bildirimi vs yapıyorum ama sohbetinize asgari oranda drdotty drdotty :KK48: katılabiliyorum. İnşallah sizler için sorun değildr beni idare edin lütfenn :dua:
:KK70::KK70: Azami oranda katılmanı tercih ederdim ya neiiiiise artık fırsat buldukça gel canım bildirim zamanlarını (cuma Pazartesi) unutma
Menü ve spor listesine paylaşımını yap canım yorumlar ve sohbet için fırsatın oldukça bekleriz. :KK15:

Kızlar ben çok yorum yapamıyorum oğlum rahatsız normaldede huysuz bir çocuk zaten birde kendime hobi edindim örgü örüyorum aklıma yeme içme gelmesin diye :KK53: menü bildirimi vs yapıyorum ama sohbetinize asgari oranda drdotty drdotty :KK48: katılabiliyorum. İnşallah sizler için sorun değildr beni idare edin lütfenn :dua:
Oğlunun neyi var canım geçmiş olsun

Arkadaşlar biliyorsunuz giyecek hiçbirşeyim yok. ( doldurulmuş dolabın karşısına geçipte hiçbirşeyim yok deriz ya öyle değil gerçekten yok anacığımın entarilerini giyiyorum geceleri:KK70:) şimdi alışverişe gidiyorum ve bugün dışarıda canım ne isterse onu yeme günüm alışveriş sonunda yiyecem ama:KK66:)
Herkese sevgiler selamlar:KK68:

Aldım sonucu dün gösterdim huzursuz bağırsak sendromu benim ruh halime.göre hareket ediyor yani . Stresle baş etme yöntemi bulmam gerekli onu da kim bulmuş ki :KK70:
Geçmiş olsun canim iste hayat ...hepimizin stres sonucucunda başına neler geliyor :(Allah beterinden korusun

Back
X