Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugunku menum
Sabah 3 4 kasık melemen
2 dılım suzme peynır
Bol roka tere
3 dılım tb ekmegı
1 tk bal
1tk nutella
Ara 3 dılım karpuz
Aksam 4 yk tas kebabı
4 5 kasık bulgur pılavı
Kendı yaptıgım seftalı suyy 1 bardak
Salata
Kahvaltıyı geç yaptın sanırim ögle yemegi olmadan gunu tamamlamak zor olur cunku kahvaltı aksam yemegi cok guzel dikkatli gitmissin. Istahin yokmus darisi basima ne yesem diye dolabin basinda tirnaklarımı kemirmeye basladim:)
Bir bardak su icip uzaklastim ama;)

Bugünkü menüm kızlar

8:30 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
2 çatal peynir
2 dilim hindi füme
çay

13:00 öğlen
3 kaşık yeşil mercimekli bol ekşili salata

16:30 ara
9 kiraz

18:30 aksam
2 patlıcan 2 biber közlenmiş salata
yarım kase cacık

su 2,5 a tamamlarim yatana kadar
spor yok :-(
Afiyet olsun kuzum. Öğlen az olmuş sanki. 3 kaşıkla doydun mu bilemedim.. doyarak zayiflamak lazım kendimize işkence etmeyelim aç kalarak. Az kalorili bikac bisey daha olabilirmis menunde

24 haziran menum
Kahvaltı 08.00
1 yk kadar bal kaymak
Peynir ve zeytin
1 dilim tb ekmegi
3 fincan yesilcay
2 tane kayısı
Öğle 12.00
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon taze fasulye
3 dilim karpuz
2 biber (kızarmıs yoğurtlu)
1 dilim tb ekmegi
Ara. 15.00
5 galeta
1 fincan nescafe sekersiz
Ara.16.00
1 şeftali
yarim muz
1 kayısı
10 tane üzüm
Aksam 18.30
1 porsiyon daha taze fasulye:KK66:) oglenden kalma
2 dilim karpuz
Gece. 1 tane salatalık
Su. 2 lt
Spor 20 dk koşu
50 squat
5 dakika bel basen egzersizleri

Herkese iyi akşamlar:KK200:
Bugün sabah ani bi şekilde pikniğe gitme kararı alındı:KK76:ilk günden uğrayamadım ve çok saçma bir başlangıç oldu:110:Yinede ben menüyü yazayım
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk tulum peynir
Öğle: (mangal) 2 adet tavuk ve köfte
1dilim ekmek
1 dilim karpuz
Akşam: 1kase yoğurt:eek:

Bugün sabah ani bi şekilde pikniğe gitme kararı alındı:KK76:ilk günden uğrayamadım ve çok saçma bir başlangıç oldu:110:Yinede ben menüyü yazayım
1 dilim ekmek
1 kk tulum peynir
1dilim ekmek
1 dilim karpuz
Bence cuk oturmuş menü kola gibi zararlı şeyler de tüketmemişsin.

1 dilim ekmek
1 kk tulum peynir
1dilim ekmek
1 dilim karpuz
Super canim menün ;)

Selam kizlar yarin protein diyetime basliyorum 3 gün protein 3 gün kabak detoksunu yapip akşamlarıda bukinin dedigi 1000 kalori yakilan spordan yapabildigim kadarini yapmak istiyorum biliyosunuz sonuncu oldum:KK61: :mad: bu hafta motivenize çoook ihtiyacım var
Canim bu kadar yuklenme bence kendine günaşırı protein yap yeter bence spordada çok yuklenme kendine önemli olan az ama öz gitmesi kilolarin

1 dilim ekmek
1 kk tulum peynir
1dilim ekmek
1 dilim karpuz
Menü gayet guzel olmus kuzum afiyet olsun ızgara en saglikli olan daha cok yiyebilirmissin..

Canim bu kadar yuklenme bence kendine günaşırı protein yap yeter bence spordada çok yuklenme kendine önemli olan az ama öz gitmesi kilolarin
Kuzum 2 haftadir cok saldım cezasını da çektim bu hafta sonuncu olarak o yüzden yüklenmem lazım proteini daha önceden yapmıştım vucudum alışık sporda zorlandığım yerde bırakırım yürüyüş yapıyorum her gün 1 saat zaten

Kuzum 2 haftadir cok saldım cezasını da çektim bu hafta sonuncu olarak o yüzden yüklenmem lazım proteini daha önceden yapmıştım vucudum alışık sporda zorlandığım yerde bırakırım yürüyüş yapıyorum her gün 1 saat zaten
Anladim canim
Spor listesinde adın var eklesene gi o zaman :KK59:

Ya ben ne yapacağıma karar veremedim ki detoksu onaylamıyorum ama farz oldu 1 günlük bir şey yapmam gerekli wc de sıkıntı belki wc toparlanır
Zorlama kendını canım. Kac gundur vcye cıkmıyosun bunun ıcın bırsey vermedımu doktor nasıl yasıyosun boyle. Agrın yokmu.

Back
X