Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm kızlar

8:30 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
2 çatal peynir
2 dilim hindi füme
çay

13:00 öğlen
3 kaşık yeşil mercimekli bol ekşili salata

16:30 ara
9 kiraz

18:30 aksam
2 patlıcan 2 biber közlenmiş salata
yarım kase cacık

su 2,5 a tamamlarim yatana kadar
spor yok :-(
Canım benım aksam yemegın olmamıs gece acıkmazsın ıns.

Kahvaltıyı geç yaptın sanırim ögle yemegi olmadan gunu tamamlamak zor olur cunku kahvaltı aksam yemegi cok guzel dikkatli gitmissin. Istahin yokmus darisi basima ne yesem diye dolabin basinda tirnaklarımı kemirmeye basladim:)
Bir bardak su icip uzaklastim ama:KK66:

Afiyet olsun kuzum. Öğlen az olmuş sanki. 3 kaşıkla doydun mu bilemedim.. doyarak zayiflamak lazım kendimize işkence etmeyelim aç kalarak. Az kalorili bikac bisey daha olabilirmis menunde
12de kahvaltı yaptım canım 1de kalktım sofradan oyuzden 2 ogun oldu. Az yemedım kız baksana:KK70:

Kahvaltıyı geç yaptın sanırim ögle yemegi olmadan gunu tamamlamak zor olur cunku kahvaltı aksam yemegi cok guzel dikkatli gitmissin. Istahin yokmus darisi basima ne yesem diye dolabin basinda tirnaklarımı kemirmeye basladim:)
Bir bardak su icip uzaklastim ama:KK66:

Afiyet olsun kuzum. Öğlen az olmuş sanki. 3 kaşıkla doydun mu bilemedim.. doyarak zayiflamak lazım kendimize işkence etmeyelim aç kalarak. Az kalorili bikac bisey daha olabilirmis menunde
3 kaşık mercimegi salataya ekledim bol yedim yani doyurdu beni :)

Selam kizlar yarin protein diyetime basliyorum 3 gün protein 3 gün kabak detoksunu yapip akşamlarıda bukinin dedigi 1000 kalori yakilan spordan yapabildigim kadarini yapmak istiyorum biliyosunuz sonuncu oldum:KK61: :mad: bu hafta motivenize çoook ihtiyacım var
Çok ağır olmazmı acaba:110:çok da yorma kendini yavaş yavaşta olsa toparlanırsın mutlaka dikkat et kendine:KK15:

Bana faydası oldu diye yazam dedim:eek:
Gün aşırı yeşil çay limon madem suyundan yapılan içeceği içiyorum rahatlatıyordu:KK76:
En olmadı 1 lt suyun içine maydanoz salatalık limon koyup gün içinde içtiğim oluyordu ödem atmaya çok yaramıştı bende:halay:belki sizlerede faydası oluro_O

Çok ağır olmazmı acaba:110:çok da yorma kendini yavaş yavaşta olsa toparlanırsın mutlaka dikkat et kendine:KK15:
Öncelikle hoşgeldin canım daha önce protein diyetini yapmıştım çok iyi sonuç almıştım o yüzden tekrar denemek istiyorum kabak+yogurt ikilisini hic yapmadım zorlarsa biseyler eklerim çok saol canım :KK60:

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTESİ

@segus 66 / ...
@SchonerDuft 69,30 /...
@tgb1907 65,5 /...
@bi-zuzu 60,90/...
@tobosoludulcinea 64,20/...
@kayacans 75,00/...

@patient women 86,3/...
@Buki_89 65,5/...

@nilesss 76,4/...
@2KediAnnesi 69,5/...
Miray12_34 Miray12_34 /...
@leylmira 81,6/...
@Gagamzege 107/...

drdotty drdotty 64,8 / 65,1

@segus 66 /67.2
@SchonerDuft 69,30 /...
@tgb1907 65,5 /...
@bi-zuzu 60,90/...
@kayacans 75,00/...

@patient women 86,3/...
@Buki_89 65,5/...

@nilesss 76,4/...
@2KediAnnesi 69,5/...
@leylmira 81,6/...
@Gagamzege 107/...

@drdotty[/USER] 64,8 / 65,1

Kızlarrrrr günaydın, geçen haftadan beri yoktum malesef "iyi günler" dediğim için banlanmışım :KK48: o yüzden iyi günler demiyorum size :KK48:. Ama takipteydim hep, bu arada ben geçen hafta yanlış tartılmışım daha doğrusu tartının yeri yamukmuş ve 72.8 çıkmış bir iki gün sonra tartıldım 70 kiloydum bu kadar hızlı kilo veremem heralde veeee bugün sabah tartıldım ve 68.8'di kilom :21:

Selam kizlar yarin protein diyetime basliyorum 3 gün protein 3 gün kabak detoksunu yapip akşamlarıda bukinin dedigi 1000 kalori yakilan spordan yapabildigim kadarini yapmak istiyorum biliyosunuz sonuncu oldum:KK61: :mad: bu hafta motivenize çoook ihtiyacım var
Benimde birşeyler yapmam lazım öncelikle bu hasta modundan çıkmam lazım. Spora katılırım seninle yaparım ama protein detoksunu vücudum kaldırır mı bilemiyorum ya da günlük ortalama bin kalori alacam
Kuzum 2 haftadir cok saldım cezasını da çektim bu hafta sonuncu olarak o yüzden yüklenmem lazım proteini daha önceden yapmıştım vucudum alışık sporda zorlandığım yerde bırakırım yürüyüş yapıyorum her gün 1 saat zaten
Ok saldık hepimiz ama sporda çok yüklenme kendine bölerek yap
Zorlama kendını canım. Kac gundur vcye cıkmıyosun bunun ıcın bırsey vermedımu doktor nasıl yasıyosun boyle. Agrın yokmu.
Kuzum 3 hafta çıkmadım 2 3 gün ilaçla çıktım dün yine çıkmadım ilaç içtiğim halde ağrı var karnım da hemde şiş olmadı günlük bin kalori alırım oda iş görür

Kızlarrrrr günaydın, geçen haftadan beri yoktum malesef "iyi günler" dediğim için banlanmışım :KK48: o yüzden iyi günler demiyorum size :KK48:. Ama takipteydim hep, bu arada ben geçen hafta yanlış tartılmışım daha doğrusu tartının yeri yamukmuş ve 72.8 çıkmış bir iki gün sonra tartıldım 70 kiloydum bu kadar hızlı kilo veremem heralde veeee bugün sabah tartıldım ve 68.8'di kilom :21:
Bende mesajlarına baktım bunlardan nasıl ban yedi diyorum :D . Perşembe günü bana tekrar hatirlatirmisin listede düzeltme yapalım.

24 Haziran vahim menü :51:

Sabah
2 bardak çekersiz çay
Kıymalı yumurta bir bazlama içinde 3/4ünü yedim
Salatalık
Birkaç çatal peynir
Bir kaç çatal yaz helvası

Ara yok
Öğle yok
Ara yok
Akşam yarım ekmek balık buğulama
Salata
Fanta
Birkaç çatal sıcak helva
1 bardak çay

Spor: akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş ve belediyenin parkında alet çalışması

Geçmiş olsun bana :@ :@

@segus 66 / ...
@SchonerDuft 69,30 /...
@tgb1907 65,5 /...
@bi-zuzu 60,90/...
@kayacans 75,00/...

@patient women 86,3/...
@Buki_89 65,5/...

@nilesss 76,4/...
@2KediAnnesi 69,5/...
@leylmira 81,6/...
@Gagamzege 107/...

drdotty drdotty 64,8 / 65,1
Canm bu liste cuma günü olan son tartıya göre değilmi? Bizlerin başlangıç kilosuna göremi?

Aaaaaa bende dün ki menümü yazayım

Sabah: 3,4 ince dilim kaşar peyniri, 3 zeytin, 1 domates, çeyrek ekmek (evet ekmeği fazla kaçırdım) şekersiz çay
Öğlen : kaşarlı tost, söğüş, şekersiz çay
Akşam : kaşarlı alabalık, salata, bir çay bardağı kadar kola :kızgın:
Bir de bi kaçamak yaptım :oops:çikolata yedim. Sonra 1 saat tempolu yürüyüş

Back
X