- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #281.761

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yapma kuzum zaten protein kabız yapıyor biliyosun sebze ağırlıklı beslen bi süreBenimde birşeyler yapmam lazım öncelikle bu hasta modundan çıkmam lazım. Spora katılırım seninle yaparım ama protein detoksunu vücudum kaldırır mı bilemiyorum ya da günlük ortalama bin kalori alacam
Ok saldık hepimiz ama sporda çok yüklenme kendine bölerek yap
Kuzum 3 hafta çıkmadım 2 3 gün ilaçla çıktım dün yine çıkmadım ilaç içtiğim halde ağrı var karnım da hemde şiş olmadı günlük bin kalori alırım oda iş görür
Kızlarrrrr günaydın, geçen haftadan beri yoktum malesef "iyi günler" dediğim için banlanmışımo yüzden iyi günler demiyorum size
. Ama takipteydim hep, bu arada ben geçen hafta yanlış tartılmışım daha doğrusu tartının yeri yamukmuş ve 72.8 çıkmış bir iki gün sonra tartıldım 70 kiloydum bu kadar hızlı kilo veremem heralde veeee bugün sabah tartıldım ve 68.8'di kilom
![]()
ben varım canım zaten 14 günlük başlamıştım kendimce sizede eşlik ederimtugbaFB
segus
bi-zuzu @kayacans @patient women
Evelynn
Miray12_34
nilesss G Gagamzege
leylmira
Buki_89 @tobosoludulcinea
poncikbirgelincik
kızlar takım olarak 1 haftalık şeker diyeti yapmaya var mısınız
YAPMICAM BAKALIM NASIL TOPARLICAM EV İŞLERİNE VEREYİM KENDİMİ BELKİ DÜZELİR DURUM.sen yapma kuzum zaten protein kabız yapıyor biliyosun sebze ağırlıklı beslen bi süre
bende merakımdan baktım niye banlanmış diye
ben varım canım zaten 14 günlük başlamıştım kendimce sizede eşlik ederim
aynen canımHADİ BAKALIM O ZAMAN 4 KİŞİ OLDUK
DİYETİSYEN MENÜSÜ SANIRIM AFİYET OLSUN
çok takmamaya çalış kafanı dağıtacak şeyler yap bu ara gerçi sen ev işlerini sevmem derdin amaYAPMICAM BAKALIM NASIL TOPARLICAM EV İŞLERİNE VEREYİM KENDİMİ BELKİ DÜZELİR DURUM.
24 Haziran Spor Listemiz
Fit ördekler
drdotty 50+60+250
poncikbirgelincik
SchonerDuft
nilesss
leylmira 60 puan
bi-zuzu 80+60+80
Buki_89
Fat ördekler
@Bir garip 225+225+245
segus
tugbaFB 120+60
@patient women 112,5+135
Evelynn
Miray12_34
@tobosoludulcinea 90+45+30
G Gagamzege G Gagamzege
EVET SEVMİYORUM AMA EVİNDE İHTİYACI VAR HEM STRES ATMIŞ OLURUM HEM HAREKET OLURçok takmamaya çalış kafanı dağıtacak şeyler yap bu ara gerçi sen ev işlerini sevmem derdin amasevmeye çalış
![]()
Bence ekleyelim canımdrdotty canim spor puanlarina dans etmeyide eklesekmi? oder bi spor sonucda
tamam ozaman puanlarini kararlastirinca hafta sonu kurt dökmelerimi spor olarak yazabilirim
İyiyiz kaptinim sen napıyorsunben geldiiimmmm hafta sonu gezdimmm bugünde öğlene kadar işlerimi bitirdimmm anca gelebildim. napıyosunuz kızlaar![]()
ACIKTIM BEN YEMEK BEKLİYORUM GELEN GİDEN DURMADI .ben geldiiimmmm hafta sonu gezdimmm bugünde öğlene kadar işlerimi bitirdimmm anca gelebildim. napıyosunuz kızlaar![]()
BUNLAR ÇOK TATLI AMAEki Görüntüle 2161353 Eki Görüntüle 2161352
Bende geçen sene yıkamış ütülemiş böyle fotolarını çekip ablamlara göndermişim
Ne tatlı telaşkaptinn
Allah dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
yarısı bitti kuzum yıkadım buggün gidince devam etcem ev mis gibi koktuİyiyiz kaptinim sen napıyorsun
Bebiş nasıl cicilerini yıkadın mı
oy sunlara bak yaaaEki Görüntüle 2161353 Eki Görüntüle 2161352
Bende geçen sene yıkamış ütülemiş böyle fotolarını çekip ablamlara göndermişim
Ne tatlı telaşkaptinn
Allah dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
ben yedimde geldim tok acın halinden anlamıyo tabiACIKTIM BEN YEMEK BEKLİYORUM GELEN GİDEN DURMADI .