Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nilesss nilesss günlük spor yapıyorsun sanırım cumadan bu yana toplam sporunu listeye yazar mısın? Kat sayılar 1. Sayfada kuralların altında

Benimde birşeyler yapmam lazım öncelikle bu hasta modundan çıkmam lazım. Spora katılırım seninle yaparım ama protein detoksunu vücudum kaldırır mı bilemiyorum ya da günlük ortalama bin kalori alacam

Ok saldık hepimiz ama sporda çok yüklenme kendine bölerek yap

Kuzum 3 hafta çıkmadım 2 3 gün ilaçla çıktım dün yine çıkmadım ilaç içtiğim halde ağrı var karnım da hemde şiş olmadı günlük bin kalori alırım oda iş görür
sen yapma kuzum zaten protein kabız yapıyor biliyosun sebze ağırlıklı beslen bi süre
Kızlarrrrr günaydın, geçen haftadan beri yoktum malesef "iyi günler" dediğim için banlanmışım :KK48: o yüzden iyi günler demiyorum size :KK48:. Ama takipteydim hep, bu arada ben geçen hafta yanlış tartılmışım daha doğrusu tartının yeri yamukmuş ve 72.8 çıkmış bir iki gün sonra tartıldım 70 kiloydum bu kadar hızlı kilo veremem heralde veeee bugün sabah tartıldım ve 68.8'di kilom :21:

bende merakımdan baktım niye banlanmış diye
ben varım canım zaten 14 günlük başlamıştım kendimce sizede eşlik ederim

sen yapma kuzum zaten protein kabız yapıyor biliyosun sebze ağırlıklı beslen bi süre

bende merakımdan baktım niye banlanmış diye

ben varım canım zaten 14 günlük başlamıştım kendimce sizede eşlik ederim
YAPMICAM BAKALIM NASIL TOPARLICAM EV İŞLERİNE VEREYİM KENDİMİ BELKİ DÜZELİR DURUM.

çok takmamaya çalış kafanı dağıtacak şeyler yap bu ara gerçi sen ev işlerini sevmem derdin ama :KK70: sevmeye çalış :KK70:
EVET SEVMİYORUM AMA EVİNDE İHTİYACI VAR HEM STRES ATMIŞ OLURUM HEM HAREKET OLUR :D BAŞKA ÖNERİLER VARSA AÇIĞIM YOGA YA MI BAŞLASAM NE YAPSAM

F29ADB53-C880-4D65-82C2-833C71CB8E33.webp 1B1FEE79-7A80-4309-83FF-C7EC6A1802DF.webp

Bende geçen sene yıkamış ütülemiş böyle fotolarını çekip ablamlara göndermişim
Ne tatlı telaş kaptinn kaptinn
Allah dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

İyiyiz kaptinim sen napıyorsun
Bebiş nasıl cicilerini yıkadın mı
yarısı bitti kuzum yıkadım buggün gidince devam etcem ev mis gibi koktu:KK36::KK36:

Eki Görüntüle 2161353 Eki Görüntüle 2161352

Bende geçen sene yıkamış ütülemiş böyle fotolarını çekip ablamlara göndermişim
Ne tatlı telaş kaptinn kaptinn
Allah dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
oy sunlara bak yaaa :KK37: amin inşallah isteyen herkese nasip etsin:dua:

ACIKTIM BEN YEMEK BEKLİYORUM GELEN GİDEN DURMADI .
ben yedimde geldim tok acın halinden anlamıyo tabi:KK53:

Back
X