Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hafta sonu kendim için çıkmıştım
2-3 takım
2-3 kot
2-3 kapri
Şort 3-4
Bol bol tshirt
1-2 bluz 1-2 gömlek
2 yelek
Çamaşırlar
Pijama çorap
Tayt eşofman
4 çift topuklu ayakkabı 2 sandalet 1 spor ayakkabı
Takı toka
Bugün çocuklara almaya gidiyorum bol bol şort tshirt bebeğe şortlu tulumlar body ler, ayakkabı hepsine , terlik mayo havuz gözlüğü havlular
Daha şimdi aklıma gelmeyen görüp karar vereceğim şeyler
Yani evden sıfırla çıktım gerçekten hiçbişeyimiz yok
Evimiz yok eşyamız yok :KK61:

Haftaya tatil başlıyor daha çok eksiğim var gitmeden almam gereken mayo bikini yok pareo terlikler bol bol elbise etek
Bikini konusunda kararsızım belki yüksek bel bişey alt karındaki deformasyonu kapatır ama pekte gözüme şık görünmedi
Var mı tavsiyesi olan

Haftaya tatil başlıyor daha çok eksiğim var gitmeden almam gereken mayo bikini yok pareo terlikler bol bol elbise etek
Bikini konusunda kararsızım belki yüksek bel bişey alt karındaki deformasyonu kapatır ama pekte gözüme şık görünmedi
Var mı tavsiyesi olan
hııı çok.webp

cuma günü doğu ege turuna çıkıyoruz eşimle cuma günü 17 de çıkıyoruz pazartesi sabah varıyoruz mersine ilk defa o taraflara gidicez çok heyecan sardı beni

şu an kıskançlıktan çatlayabilirim :KK47::KK70: tatil lafı duymak istemiyorum bi süre :olamaz::olamaz: 2 senedir hamilelikti bebekti derken gidemedim bugün babet giyiyim dedim beyaz çorapmı giydin dediler iş yerindekiler o_O suya girmesemde olur yanmak istiyorum ben ya :110:

Harika canım iyi tatiller
Doğu Ege nereyi kapsıyor acep:olamaz: sanki sadece batı:KK70:
bende bilmiyorum :D :D öğrenecem
tavuk pilav corba ayran :işsiz: keske menümde güzel olsaydı :KK70::KK70:
güzel menü aslında niye beğenmedin
ay cok güzeeell gidin kuzum cok iyi gelir bu kaadar işin stresin içinde :rolleyes:
inşallah iyi gelir kalbim ferahlar biraz :D
Hafta sonu kendim için çıkmıştım
2-3 takım
2-3 kot
2-3 kapri
Şort 3-4
Bol bol tshirt
1-2 bluz 1-2 gömlek
2 yelek
Çamaşırlar
Pijama çorap
Tayt eşofman
4 çift topuklu ayakkabı 2 sandalet 1 spor ayakkabı
Takı toka
Bugün çocuklara almaya gidiyorum bol bol şort tshirt bebeğe şortlu tulumlar body ler, ayakkabı hepsine , terlik mayo havuz gözlüğü havlular
Daha şimdi aklıma gelmeyen görüp karar vereceğim şeyler
Yani evden sıfırla çıktım gerçekten hiçbişeyimiz yok
Evimiz yok eşyamız yok :KK61:
çok keyifli olur alışveriş yapmak aslında indirim de vardı bayağı
Var mı tavsiyesi olan
mayokini alabilirsin dedğin gibi yüksek bel bikinilerde güzel olur
şu an kıskançlıktan çatlayabilirim :KK47::KK70: tatil lafı duymak istemiyorum bi süre :olamaz::olamaz: 2 senedir hamilelikti bebekti derken gidemedim bugün babet giyiyim dedim beyaz çorapmı giydin dediler iş yerindekiler o_O suya girmesemde olur yanmak istiyorum ben ya :110:
:D :D
instgramdan takip et beni :D tatil yapmış kadar olursun :D kız o kadar beyazmısın sen süt beyazı seni :D

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTESİ

@segus 66 /67.2
@SchonerDuft 69,30 / 70,90 :KK17:
@tgb1907 65,5 /...
@bi-zuzu 60,90/60.80
@tobosoludulcinea 64,20/63.80
@kayacans 75,00/...

@patient women 86,3/...
@Buki_89 65,5/...

@nilesss 76,4/...
@2KediAnnesi 69,5/...
Miray12_34 Miray12_34 70,00 /68,8
@leylmira 80,90 /80.5
@Gagamzege 107/...

drdotty drdotty 64,8 / 65,1

bende bilmiyorum :KK70: :KK70: öğrenecem

inşallah iyi gelir kalbim ferahlar biraz :KK70:

:KK70: :KK70:
instgramdan takip et beni :KK70: tatil yapmış kadar olursun :KK70: kız o kadar beyazmısın sen süt beyazı seni :KK70:

yok aslında beyaz değilim ama bacaklarım bembeyazmış onu farkettim :KK70: özelden yaz bakıyım edeyim takip :KK48:

bende bilmiyorum :KK70: :KK70: öğrenecem

inşallah iyi gelir kalbim ferahlar biraz :KK70:

:KK70: :KK70:
instgramdan takip et beni :KK70: tatil yapmış kadar olursun :KK70: kız o kadar beyazmısın sen süt beyazı seni :KK70:
tatil iyi gelmez mi hiç yaaa kafan rhaat gezip tozcaksınnn uzatabilseniz keske 1 2 gün daha

Back
X