Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydınlaaar:KK45:

29.06.2018 -- kefir detoks 3. gün
sadece öğlen -- tavuklu salata yedim.
devamı 1 lt kefir + 14 hurma :)

tam 75 gördüm sabah:KK52: 3 günde 1 kilo civarı oldu yani.

Dün sabah sadece egzersiz yapabildim. akşam içimden bsey yapmak gelmedi kızımla koyun koyuna uyudum.
Haftasonu telafi edilecek tabiki :KK76:
Tebrikler çok iyi :) hurma diyeti aynı şekilde etki ediyor bu kefiri de bi deneyeyim bi ara severim kefiri :)

Masallah iyi dayaniyorsun canim benim gozum yemiyor ama ilerde dusunurum yapmayi..

Günaydın:KK200:

Gunaydın:KK200:
Ne guzel kararlı bisekilde ilerliyosun 3 gund e1 kilo super ben de hurma diyetine baslayacaktim ama evdeki ramazandan kalma hurmalardan birisinin ici kurtlanmisti o goruntuden sonra 2 ay yiyemem heralde

Bence tempolu yuruyus bile sayilip 2 puan edebilir dakikası.. benim evim biraz sehir disi bebisle cikip yuruyus yapmak istiyorum ama kopek falan gelir diye tırsiyorum. Ya bide cete halinde gezen kazlar var kiminse sonir oluyorum yoldalar arabayla gecerlenarabaya bile tısliyolar ben evden arabasız cikamiyorum

Tebrikler çok iyi :) hurma diyeti aynı şekilde etki ediyor bu kefiri de bi deneyeyim bi ara severim kefiri :)

Hepinize teşekkür ederim:) kefir beni hamilelikte kurdeşenden kurtaran mucivezi içecek :KK15:
doktorlar tüm hamileliğin boyunca geçmez demişti. tüm ilaçlarda kortizon olduğu için veremediler. 5 haftada tamamen yok etti :KK15:

kendisi ile ilişkimiz bu sebeple çok kuvvetli :-)

korkacak hiç bir sey yok daha sağlıklı detoks olamaz sanırım. hurma zaten bütün besin değerlerini barındırıyor. kefirde tokluk sağlıyor hopp güle güle kilolar :halay:

kilom durduğu anda 2 -3 gün yapacağım bundan sonra duraklamalara yer yok :KK55:

Günaydın:KK200:

Gunaydın:KK200:
Ne guzel kararlı bisekilde ilerliyosun 3 gund e1 kilo super ben de hurma diyetine baslayacaktim ama evdeki ramazandan kalma hurmalardan birisinin ici kurtlanmisti o goruntuden sonra 2 ay yiyemem heralde

Bence tempolu yuruyus bile sayilip 2 puan edebilir dakikası.. benim evim biraz sehir disi bebisle cikip yuruyus yapmak istiyorum ama kopek falan gelir diye tırsiyorum. Ya bide cete halinde gezen kazlar var kiminse sonir oluyorum yoldalar arabayla gecerlenarabaya bile tısliyolar ben evden arabasız cikamiyorum
:KK70::KK70::KK70:

Anılar biriktirdin belki ondandır kuzum .
O komşu tam.bir fiyasko ya
Ev işi ne oldu anlaşabildiniz mi ?
Canım ev işi dünkü görüşmede olmadı ama o bölgenin fiyatı çok yüksek olduğu İçin çok müşteri görmüyor sahipleri ihtiyaçları olduğu İçin satıyorlarmış aylar önce evden taşınmışlar. Biz olması gereken piyasa fiyatını teklif ettik bekliyoruz. Aynısından 1 tane daha var sitede o da boş ve fiyatı daha uygun ama içi pek özenli yapılmamış içini tekrar yaptırmak gerekiyor. Teklif ettiğimiz para içinde eksiğimiz var eksik olan kısım İçin beklemeleri gerekiyor. Yada satmayı planladığımız daireyi takasa almaları gerekiyor. Bana biraz zor gibi geldi bakalım
Bekleyeceğim babam oranın olacağını söylüyor ben tatile gidicem zaten evimde yok sıkılıyorum. Yarın çıkarım belki yola.
:işsiz::işsiz::işsiz:

Tmm canim cok sagol takima faydam olur en cokta kendim için yoksa spor yapmayi cok sevmiyorum tarlayi sevmiyorum ama sirf hareket olsun bu zorunlu giderek zayiflayim diye gidiyorum..yoksa hareketliyim ama bi okadarda icimde bıkkınlık tembelim.. motivem sayenizde artacak ins..:spor::21::KK74:
Ben attığim adimi bile spor olsun diye atıyorum yaptigim her isi o derece bikkinim :KK70: yasasin zayiflamak:KK70::KK70:

Kızlarr kızım ilk adımlatıni atmaya başladı 3 adim atarak bana dogru geliyor mükemmel bişey sanirım yakinda yürür çook mutluyum minikkuşum özgürleşme yolunda:KK200::KK200:
Masallah:emir_bebek: kac aylik
Biz 13ayligiz uç gündür iki adimlaa basladik şimdi 7-8 adıma kadar çıktı cok güzel bi duygu :anne:

Masallah:emir_bebek: kac aylik
Biz 13ayligiz uç gündür iki adimlaa basladik şimdi 7-8 adıma kadar çıktı cok güzel bi duygu :anne:
3 gunde 7 8 adima mi cikti super ozaman maaşallah ..11.5 aylık benim minikkus dogum gunune yurusun çok istiyorum elbiseyle emekleyemiyo rahatsiz oluyo:) yururse elbiseyle rahat eder

Back
X