Canım benim

çok utandım şimdi biricik Hemşom ben sabah kızları aktif gördüm o yüzden etiketledim mesajdalar diye.
Hepinizi çok seviyorum ördeklerim benim.
Bende kim diyorum bu takımımı ziyaret eden diyet kızı. Hoşgeldin canım umarım bi-zuzunun cevabı işine yaramıştır bende kendisiyle aynı fikirdeyim.Daha karpuz kesecektik ya neyse Oturmaya da bekleriz.
Açılırsın canım gündüz uykusu bende migreni tetikliyor hiç uyuyamam
Eşin gelmeden bakma istersen evlere. Kaçan balık büyük olur derler ya. Yetiştirip alamazsan üzülürsün hep aklında kalır. Ev bu 3 ayda 5 ayda değişecek bişey değil sonuçta.
Ben evi çok beğendim ama hayırlısı diyorum.
Aslında tadilat işi bizim için zor değil. Büyük abim mühendis, müteahhitlik yapıyor diğeri mimar birlikte çalışıyorlar. İç mimari ekipleri var yengenin biri iç mimar ben mobilyaların tarzını gösterdim seçimleri onlara bıraktım zaten hangi ev olsa onlar herşeyimi yapacaklar. Ama maliyeti ve süreyi hesaplayınca hemen hemen aynı yere geliyor.
Bodrum’a gidiyorum orada konakladığımız otel eşime ve birlikte çalıştığı ekibe 1 eylüle kadar kapatılıyor. Baş....n ın hediyesi. Allah razı olsun her yaz 4-5 ailelik kontenjanla rahat tatil yapıyorum