Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese günaydın:KK200:Ben dün böyle çok enerjik kalkmıştım hatta sabah pilates akşam spor düzeni yapacaktım işte sabah pilatesle başladım kahvaltımı yaptım:110:daha sonra teyzemler yurtdışından gelecek diye onun evini temizleyip pazara gittik:KK49:o pazar arabasını çekmekten zaten kolum koptu:63:daha sonra ben temizlik yaparken malum zaman geçiyo diye kendimizi kaptırınca yemek yiyemedim Vee hop benim tansiyon düş:olamaz:baya bi yatmışım sonra işte banada Ne bulurlarsa yedirmişler açlık gitsin diye:110:bu yüzden şu an anca girebildim:KK15:Ve birde tabi buradaki konularada katılcam ama böyle en küçük ve evli olmayınca pek bişi de diyemiyorum:eek:anlamadığım için olabiler:dondurma:yine çok anlattım:işsiz:

Herkese günaydın:KK200:Ben dün böyle çok enerjik kalkmıştım hatta sabah pilates akşam spor düzeni yapacaktım işte sabah pilatesle başladım kahvaltımı yaptım:110:daha sonra teyzemler yurtdışından gelecek diye onun evini temizleyip pazara gittik:KK49:o pazar arabasını çekmekten zaten kolum koptu:63:daha sonra ben temizlik yaparken malum zaman geçiyo diye kendimizi kaptırınca yemek yiyemedim Vee hop benim tansiyon düş:olamaz:baya bi yatmışım sonra işte banada Ne bulurlarsa yedirmişler açlık gitsin diye:110:bu yüzden şu an anca girebildim:KK15:Ve birde tabi buradaki konularada katılcam ama böyle en küçük ve evli olmayınca pek bişi de diyemiyorum:eek:anlamadığım için olabiler:dondurma:yine çok anlattım:işsiz:
Geçmiş olsun kuzucuum; bende çok spor yapıcam diye debelenip dururken baygınlık geçirmiştim. Dikkatli olmak gerek.

Ya ne kadar sevsende ev ustune ev olmaz ben 5 yıl beraber yaşadım hayatı zindan etti sagolsun gerçi simdi evim ayrı ama hala devam ediyor hayatımı mahvetmeye Y yediveren14 canim Allah yardimcin olsun :KK43:
Gerçekten çok zor ama sanırım ben de 5sene dururum çocuklar biri 2diğeri 4 yaşına daha girmedi sebep onlar

Çocuklar var herşey onlar için sadece kv olsa iyi kb ondan beter bişey
Kv kp ve ikide kayinla yaşamıştım ...ne kötü günlerdi ...gerçi şımdı de devam ediyor ya Allaha havale ettim artık sende durum varsa ayrı eve çık bu yüzden esimle aram bozulmuştu benim ..

Slm kizlar ben geldim:)) sabah 4 te kalktim 4:30 tarlaya gittik kabak cicegi topladik satılmaya gonderdik. Sonra kabak topladim,
Sonra ot yolmaya gittim:)) kavun karpuzlari guzel bir capa yaptik ve saat 12,30da eve geldim dus aldım, ve yorgunum ,annemgilden çocuklarım bekliyorum gelsin duş vs camasir yemek yapilacak ben sanirim uyuyacamm:)) sizlerde ne var yokk..
Tam tamina 4saat calistim cok iyi spor oldu bana kollarim agriyor biraz..diger saatlerde kahvalti dinlenme bag evi temizleme haricc..

Çocuklar var herşey onlar için sadece kv olsa iyi kb ondan beter bişey
Benimde kaynanam kayinbabam,kaynanalik yapar erkegin cok cenelisi hic cekilmiyor,kaynanamin sesi yok,ama kp cok ortaligi karistirdi karistirirda :) herseye alistim benim yerimde birisi olsa konusmazdi ama allah rizasi varya hersey rabbimin gonlune hos varsin ins..

Kv kp ve ikide kayinla yaşamıştım ...ne kötü günlerdi ...gerçi şımdı de devam ediyor ya Allaha havale ettim artık sende durum varsa ayrı eve çık bu yüzden esimle aram bozulmuştu benim ..
Onlar benim evimde canım çocuğuma bakıyorlar biraz daha büyüsünde gidecekler inş

Benim de kb fena kv dolduruyor duruyor
Benimde kaynanam kayinbabam,kaynanalik yapar erkegin cok cenelisi hic cekilmiyor,kaynanamin sesi yok,ama kp cok ortaligi karistirdi karistirirda :) herseye alistim benim yerimde birisi olsa konusmazdi ama allah rizasi varya hersey rabbimin gonlune hos varsin ins..

Slm kizlar ben geldim:)) sabah 4 te kalktim 4:30 tarlaya gittik kabak cicegi topladik satılmaya gonderdik. Sonra kabak topladim,
Sonra ot yolmaya gittim:)) kavun karpuzlari guzel bir capa yaptik ve saat 12,30da eve geldim dus aldım, ve yorgunum ,annemgilden çocuklarım bekliyorum gelsin duş vs camasir yemek yapilacak ben sanirim uyuyacamm:)) sizlerde ne var yokk..
Tam tamina 4saat calistim cok iyi spor oldu bana kollarim agriyor biraz..diger saatlerde kahvalti dinlenme bag evi temizleme haricc..
Ooo tempoya bak hele supersin canım ;)

Kuzum sen nerede yaşıyorsun (organik hayat) bu tempo çok yoğun çok zor görünüyor. Allah kolaylık versin. Dışarıdan bakınca bahçe işleri keyifli görünüyor ama 4 te başla 12:30 da bitir sonra evde devam et çok yorucu geldi. Çocukların kaç ysşlarındalar onlara annenler mi bakıyor.

Kuzum sen nerede yaşıyorsun (organik hayat) bu tempo çok yoğun çok zor görünüyor. Allah kolaylık versin. Dışarıdan bakınca bahçe işleri keyifli görünüyor ama 4 te başla 12:30 da bitir sonra evde devam et çok yorucu geldi. Çocukların kaç ysşlarındalar onlara annenler mi bakıyor.
Canim ben kayserideyim,seherli bir bayandim köylü oldum:)) duramadım kendim ettim annemgille arsa tarla aldik orayi degerlediriyoruz meyve agaclarimiz buyuyene kadar ekip dikiyoruz,evet organik besleniyoruz hormonsuz,herseyden dikip ektik fazlasini binalardan komsulara satiyoruz onlarda istiyor organik sebze..
cocuklarimi biri kiz 9-digeri8 yasinda oglum var, sabahlari 10 kadar yattiklari icin kiyamadim bugun bahceye goturmedim ,cicegi toplayip annemgille gonderdim cocuklarmida evden aldilar en buyuk yardimcim annemgil birde yakiniz 150m mesafede oturuyorlar.. yoksa baska zaman boyle uzun kalirsak hep goturuyoruz cocuklarda cok istiyor cunku toprakla camurla oynuyacaklar:) birde yetismis sebzeyi toplamiyada cok severler hemde yiyerek :))) hersey onlar icin...
Aslinda hareketliyimdir bunyem bu tempoya alismiski gr gr gidiyor kg larim tabi daha yeni basladi sayilir bu tempom ins haftada bir kg.olarak veririm..ben meyveyi cok seviyorum hep onlar yuzunden kg veremiyorum bunu ogrendim..

Ya kızlar bu ara acayip midem kaziniyor ve dayanamiyorum agrisina onceden bir yarim saatten gecerdi simdi surekli midem siyriliyor galiba bu ara cok yogun oldugumdan cok ara ogunlerimi yapmiyorum ondanmi ne sabahlari boyle dortte kalkinca bile acliktan olmus gibi uyaniyorum dayanamadim has baldan bir lokma ekmekle yedim su ictim sonra iki saat sonra yine sanki bir terslik var gibi normalmi bilmiyorum..

Back
X