Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın :)

maalesef motivasyonumu kaybettiğim bir dönemdeyim..
bir hafta çok iyi diğer hafta salmak gerçekten çok yıpratıcı..
devam edemiyorum ne yapmam gerek bilmiyorum...
enerjim düştü yine..

günaydın canlar
menü
kahvaltı 2 h yumurta 2 ceviz 4 yaprak marul 2 etimek
ara 10 ciğ badem 3 hurma
öğle 1 sb yoğurt 2 yk yulaf 2 ceviz 5 taze kayısı
ara 30 gr peynir 2 etimek 2 gün kurusu
akşam börülce salatası
son ara 1 çay bardağı kefir 2 gün kurusu

:nazar: PAZARTESİ KİLO KONTROL
:nazar:LİSTESİ
Buki_89 Buki_89 (65,40/66,4)
nilesss nilesss (75,40/
@2KediAnnesi (69.5/
Miray12_34 Miray12_34 (70/
@leylmira ( 79.4/
G Gagamzege 107/
N Nidsalii (63,4/
@she-ra (92,8/
Y yediveren14 (58/

G gamzelim080 (77/
@selcanmehmetcan ( 76.9/
@segus 65.8/
SchonerDuft SchonerDuft (69,1/
tugbaFB tugbaFB (64,1/
@bi-zuzu (60,50/60.50)
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea (63,4/63.2
Sahihuban Sahihuban (75.00 /76.00
@patient women (84,3/84,0)

Hafta sonu yine ipin ucu kacmis bulundu ama biseycik olmicak iki güne iner yine:D insallah tabi

kızlar hafta sonu hiç kaçamak yapmadım ama sabaha kilo artışı ile uyandım ve çok moralim bozuldu 18 gün sonra tatile gidiyoruz ve vermem gereken 4 kilo var , üst bacağın biraz incelmesi lazım squat dışında önerdiğiniz bi hareket varmı? ayrıca hurma kefir diyetini yapayım diyorum ama benim yağdan vermem lazım mümkün müdür?

kızlar hafta sonu hiç kaçamak yapmadım ama sabaha kilo artışı ile uyandım ve çok moralim bozuldu 18 gün sonra tatile gidiyoruz ve vermem gereken 4 kilo var , üst bacağın biraz incelmesi lazım squat dışında önerdiğiniz bi hareket varmı? ayrıca hurma kefir diyetini yapayım diyorum ama benim yağdan vermem lazım mümkün müdür?
Hurma yogurt ta verdirir bence bana 1 hafta 2 kilo verdirdi ..ayakta dur elinle bir yere dayan bacağını arkaya doğru hareket ettir onunda faydasi olur anlatabildim mi ?

Gunaydin ❤❤❤

sizin profiller niye birbirine benziyo :kahve:aynı kişisiniz sandım:eek:

Back
X