Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın canım hosgeldin :KK52:

:KK70: alemsin canım h sonu genelde oyle oluyo cmt bende kahvaltıyi kaçırdim pazar ekstra dikkat ettim cumaya kadar sıkarsak disimizi yine -leri görüruz :KK66:
hihih evet canim aynen bende öyle düsünüyorum bakalim Cuma ne göstercek:D

buarada Günaydin kizlar cok yorucu bi hafta ve hafta sonu gecirdim hafta ici evi bastan yarattim nerdeyse heryeri düzenledim o yüzden gece yarilarina Kadar is basindaydim... hafta sonuda cumartesi tüm gün dügünle gecti pazarda abimin oglusuna mevlüt yaptik oda ayri bi yorgunluktu bugün resmen pestilim cikmis gibi hissediyorum. Is bitsene eve gitsem dinlensem diyorum ama evdede isler var offff:D

Kızlar bişey sormak istiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan vardır belki. Ben masa başında çalışıyorum ve ayaklarım terliyor ve bir süre sonra şişiyor şu an ayaklarım davul gibi, kışın böyle bi problem yok ama yazın hep böyle. Kızlar ben napayım Allah aşkına bi çözüm bulmam lazım :cry:

buarada Günaydin kizlar cok yorucu bi hafta ve hafta sonu gecirdim hafta ici evi bastan yarattim nerdeyse heryeri düzenledim o yüzden gece yarilarina Kadar is basindaydim... hafta sonuda cumartesi tüm gün dügünle gecti pazarda abimin oglusuna mevlüt yaptik oda ayri bi yorgunluktu bugün resmen pestilim cikmis gibi hissediyorum. Is bitsene eve gitsem dinlensem diyorum ama evdede isler var offff:KK70:
hafta sonu yorgunlktn baska bişey değil ki :ruh::ruh:

Kızlar bişey sormak istiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan vardır belki. Ben masa başında çalışıyorum ve ayaklarım terliyor ve bir süre sonra şişiyor şu an ayaklarım davul gibi, kışın böyle bi problem yok ama yazın hep böyle. Kızlar ben napayım Allah aşkına bi çözüm bulmam lazım :cry:
sıcaktan susuzlktan ödem oluyodur canm arada kasanın üstüne uzat yada ayak ucuna a4 kutusu fln koy bn asagı sallandırmam ayaklarımı hiç hep yuksek yerlere koyuyorm daha az şişiyo

hafta sonu yorgunlktn baska bişey değil ki :ruh::ruh:
üfff evet aynen buhafta sonu dinlencem diodumkiiii esimin türkiyeden halasi gelmisti kayinvalidemlerle birlikde bana gelceklermis, ah evlilik zor yahuuuu:D

ay kiz dügünde resmen o alman fena gelin vardiya diger gelinlerinide kendine cekmis bize düsman oldular:D tüm gece boyunca bizim yanimizda oynamamak icin elerinden geleni yaptilar iki aileyi birbirine katcaklar bunlar ne yazik gercekten.... okadar üzüldümki kaynatamla abisi aslinda nekadar iyilerdi yilar boyu bi gelin geldi ortalik karisti amca oglarinida kendilerine cekmisler kedi gibi gelinler ne derse o, kinada mesela Kücük gelin bi bagirdi esine cocuk resmen tamam hayatim sen bilirsin diye sus pus kaldi, yazik yani ezcekler cocuklari

01.07.2018 menu :)
09:00 ılık limonlu su
10:30 1 yumurtayı omlet yaptım , tam buğday lavasın içine koydum üstüne 3 yk lor hoppp tost makinesine :)
12:30 200 ml kefir
17:00 200 gr et yemişimdir herhal :) patlıcan salatası ile

arkadaşların yaza merhaba partisis vardı cag kebabı yaptılar ateşte :) bol bol yedim :KK48:

bu sebeple 5 ten sonra sadece su + maden suyu içtim :)

bugün yürüyüş 8 km hedefim:KK55:

Back
X