Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

üfff evet aynen buhafta sonu dinlencem diodumkiiii esimin türkiyeden halasi gelmisti kayinvalidemlerle birlikde bana gelceklermis, ah evlilik zor yahuuuu:KK70:

ay kiz dügünde resmen o alman fena gelin vardiya diger gelinlerinide kendine cekmis bize düsman oldular:KK70: tüm gece boyunca bizim yanimizda oynamamak icin elerinden geleni yaptilar iki aileyi birbirine katcaklar bunlar ne yazik gercekten.... okadar üzüldümki kaynatamla abisi aslinda nekadar iyilerdi yilar boyu bi gelin geldi ortalik karisti amca oglarinida kendilerine cekmisler kedi gibi gelinler ne derse o, kinada mesela Kücük gelin bi bagirdi esine cocuk resmen tamam hayatim sen bilirsin diye sus pus kaldi, yazik yani ezcekler cocuklari
bi biz beceremiyoz böyle bagırmayı yaaaa :D:D:D
hiç hoş değil gercektn aile ilişkilerine zarar verilmesine izin vermemeleri lazım. büüyüklerden biri gelinle konussa keske yapma etme diye

01.07.2018 menu :)
09:00 ılık limonlu su
10:30 1 yumurtayı omlet yaptım , tam buğday lavasın içine koydum üstüne 3 yk lor hoppp tost makinesine :)
12:30 200 ml kefir
17:00 200 gr et yemişimdir herhal :) patlıcan salatası ile

arkadaşların yaza merhaba partisis vardı cag kebabı yaptılar ateşte :) bol bol yedim :KK48:

bu sebeple 5 ten sonra sadece su + maden suyu içtim :)

bugün yürüyüş 8 km hedefim:KK55:
tost tarifine bayıldım :kk77:

Kızlar bişey sormak istiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan vardır belki. Ben masa başında çalışıyorum ve ayaklarım terliyor ve bir süre sonra şişiyor şu an ayaklarım davul gibi, kışın böyle bi problem yok ama yazın hep böyle. Kızlar ben napayım Allah aşkına bi çözüm bulmam lazım :cry:
Ayaklarınin altına hafif yükseltecek bisey koyabilirsin ki şişmesin kiraz sapı cayi için şişliğe ödeme birebirdir :)

Çok güzeldi ama suya giremedik. Hep hareket halindeydik. Yemeklere gelince de hiç abartmadım düzgün yedim ama içki içtim cızlı şeyler içtim :KK70:

valla 14ünde bende içeceğim. onun için 14 üne kadar non-stop :KK55:
sonrası malum 10 gün duraklama olur çünkü.
Kendimi geleceğe hazırladım bayağı :eğlence:

Kızlar bişey sormak istiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan vardır belki. Ben masa başında çalışıyorum ve ayaklarım terliyor ve bir süre sonra şişiyor şu an ayaklarım davul gibi, kışın böyle bi problem yok ama yazın hep böyle. Kızlar ben napayım Allah aşkına bi çözüm bulmam lazım :cry:
Canım detox suları iyidir , kiraz sapıda içebilirsin. Yaz aylarında sıcaklar şişirir. Kilonu idealinde tutmak en kesin çözüm.
Banlanmalarına bi çözüm bulmalısın canım takıma gelmene de engel oluyor günlük takıma gelmek menü bildirmek yorumlarda bulunmak zorunludur.
Siyasete bulaşmak yok :sinirli:
Kimsenin derdine bulaşmakta yok :sinirli::KK67:
Yok ne simidi kurabiye pattis tatlı ne buldumsa :KK70:
:KK6::spor: Bugün sporu arttırıp karbonhidratları azaltırsan telafi etmiş olursun.
Hafta sonu kaçamaklarına 3 günlük protein diyeti yada şeker orucu tavsiye ederim.
Çok yoruldum 40 dk tempolu yürüdüm yani 80 puan
Listeye yazmalısın canım puanlarını yoksa arada kaybolur gider.
Canım listelere paylaşım yaparken önce “cevapla” ya basarak mesajı hazırlıyoruz , mesajın başında ve sonundaki köşeli parantezleri siliyoruz. Yoksa alıntı mesaj olarak kalıyor. Lütfen dikkat edelim. Hoppa

A3E92281-C277-4ED8-AEC0-12F5F7E9D11C.webp

Bende geldimmmm

SchonerDuft SchonerDuft canım nasıl geçti tatilin. Sen zaten denizi güzel bir şehirdesin suya girmemiş olmak kayıp değil. Yeni yerler gördün eğlendin, rutinini değiştirdin, umarım çok keyifli anılarla dönmüşsündür.
Gece yolda mıydın ne yedin geç saatlerde.
Ben gece yoldaydım uykum gelmesin diye zero kola içtim. :KK70::KK70: Herkes çay içer ben niye kola içtiysem, olsun özlemişim, iyi oldu

Çok güzeldi ama suya giremedik. Hep hareket halindeydik. Yemeklere gelince de hiç abartmadım düzgün yedim ama içki içtim cızlı şeyler içtim :KK70:
ee deniz memleketinde yaşayınca çok ihtiyacın olmuyor tabi :KK45: ben bulduğum ilk su birikintisine bırakacam kendimi :KK70::KK70: bende bi gidiyim tatile içeceklerin anasını ağlatacam :KK70:hamilelikti,emzirmeydi uzak kaldık :KK8:

SchonerDuft SchonerDuft canım nasıl geçti tatilin. Sen zaten denizi güzel bir şehirdesin suya girmemiş olmak kayıp değil. Yeni yerler gördün eğlendin, rutinini değiştirdin, umarım çok keyifli anılarla dönmüşsündür.
Gece yolda mıydın ne yedin geç saatlerde.
Ben gece yoldaydım uykum gelmesin diye zero kola içtim. :KK70::KK70: Herkes çay içer ben niye kola içtiysem, olsun özlemişim, iyi oldu

uyku gelmesin diye kola demişken üniversite yıllarında uyumayalım diye kola ile nescafe ikilisini karıştırıp içerdik :KK70: sonra uyuyalım desek bile ne mümkün :stop:

Back
X