- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninkiler yakinmi?Hayalimdeki hayatt(zaten anca hayal olur )
![]()
14unde ne var peki ?
Beklediğim gibi.geçmedi evet güzeldi ama ben karadeniz turu gibi bekliyordum rehberden memnun kalmadım belki onun etkisidir. Alaçatı muhteşem bir yermiş. Şirinceyi hiç beğenmedim gitsen ne olur gitmesen ne olur . Benim memleketim daha güzelmiş
Aynen birde başka bölgelerin denizleri beni korkutuyor.
Kesinlikle olman gereken kilona gel . Bacak egzersizleri yap sana video atarım fit olarak git tatile sonra moral bozuluyor zayıf görünce
Ickilerden benim favorim olmega gold denemediysen tavsiye ederim
Benim kolaya 5 yaşımdan beri bağımlılığım var şubattan bu yana belki 2. İçişimdir. Ama bu yaz aylarını içmeden geçirebileceğimi sanmıyorum.
keskem bnmde öyle olsaaaaaaynen canim bn zaten hepsinden uzak biyerde kaliom anca ayda yilda bi görüom iste![]()
valla bende öyle düşünüyorum kuzum yakın yerlere gidelim arabyala gideriz bebek dostu bi otel olsun yada pansiyon tarzı olabilir diye düşünmeye başladım simdidenCanım önümüzdeki yaz en güzel tatili yaparsın. Bebekle birlikte rahat olabileceğin bir plan hazırlarsın. Ben burada kendi günlük standardımı yaşıyorum mesela çocuklarla extra eğlenceler olmuyor. Hatta çocukları nasıl memnun ederim üzerinden yapıyoruz planları. Nasıl rahat olurlar? Sağlıklı olurlar? Mutlu olurlar? Tek derdim bu
Biraz büyüdüklerinde kendim içinde planlar yaparım inşallah
İlk çocuğum 1. Yaşındayken ilk tatilime çıktığımda (1 haftalık bi tatildi 5 yıldızlı) yanıma elektrikli tek gözlü ocak, minik tencere, minik tava, şehriye, domates, kabak almıştımvalla bende öyle düşünüyorum kuzum yakın yerlere gidelim arabyala gideriz bebek dostu bi otel olsun yada pansiyon tarzı olabilir diye düşünmeye başladım simdiden![]()
tarhana fln götürüyomşm organik olsun diyeİlk çocuğum 1. Yaşındayken ilk tatilime çıktığımda (1 haftalık bi tatildi 5 yıldızlı) yanıma elektrikli tek gözlü ocak, minik tencere, minik tava, şehriye, domates, kabak almıştımŞimdi küçük 9,5 aylık yanımda sadece kavanoz maması var yoğurt içinde akşamları merkeze indiğimde babymix bebek yoğurdu alırım.
İlk çocuğun sende önümüzdeki yaz fazla titiz olursun eminim.![]()
Hemde bir nefes kadar yakınlar evlerimizin arası 15 adımseninkiler yakinmi?
tarhana fln götürüyomşm organik olsun diyeyok ben rahat briyim bebek için nasıl olurum bilmiyorm ama genelde pek düşünemem öyle şeyleri
bu arada tartıldım 70 değilmişim 69.2 cıktım![]()
inşallah cıkmam 75e de zorlastırmam dogumumu da69,2 süper canım hedef 75 ti sanırım
Bence görmeden doğurursun. Sağlıkla kolaylıkla inşallah.
İnsanın bebeği olunca rahatlık yerini pipirikli titiz bir hâle bırakıyor. Hele ki ilk bebekte. İnşallah rahatlığını sürdürebilirsin aşırı titiz olmakta insanı çok yıpratıyor
oo baya yakinmis, peki cok karisan insanlarmi? araniz iyimi en azindan?Hemde bir nefes kadar yakınlar evlerimizin arası 15 adım![]()
evet ya keske sen uZAK OLSAN, seninkiler hala cok sIk gelip giderlermi yada hep cagiriyolarmi`?keskem bnmde öyle olsaaaaa![]()
Yok konusmuyorum oğluma terbiye vermeye çalışırken onlar bozuyor anneni bosver deyip cocugun her istedigini yapiyorlar bana kufur ettirecekmis ogluma ogretip ben bunu duydum muhatap olmuyorum artik kisacasi yok gibiler artik ...oo baya yakinmis, peki cok karisan insanlarmi? araniz iyimi en azindan?
ay inanmiyorum o nasil biseymis ya Sastim kaldim... aman aman ozaman tabi en iyisi uzak durmak... esinle arani bozmasinda uzak olsun vallahYok konusmuyorum oğluma terbiye vermeye çalışırken onlar bozuyor anneni bosver deyip cocugun her istedigini yapiyorlar bana kufur ettirecekmis ogluma ogretip ben bunu duydum muhatap olmuyorum artik kisacasi yok gibiler artik ...
Yok oda biliyor haklı olduğumu bayramda eline öpmeye gitti bana da hadi dedi yokk artık bitti öpmem dedim gitmedim ..oda sıkıntı çıkarmadı ..benden uzak Allaha yakın olsunlar (amin)ay inanmiyorum o nasil biseymis ya Sastim kaldim... aman aman ozaman tabi en iyisi uzak durmak... esinle arani bozmasinda uzak olsun vallah
Canım menülerin çok güzel oldu. Diyetisyen menünü planlarken konuştunuz mu? Bu listeler sana ne kadar kilo verdirebilirmiş? Hedefiniz nedir yaniBugünkü yediklerim kızlarr
8:00 kahvalti
1,5 rafadan yumurta
Kk peynir
domates
4 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
11:00 ara
1 kupa yeşil çay
10 çiğ badem
4,5 minik cilek
14:00 öğlen
haşlanmış tavuklu bol salata
17:30 aksam yemeği yerine çekti
1 kase müsli 1 yemek kasigi kuru üzüm ve tarcinli
Su 2,5 lt olur
spor 30 dk lesli ,100 ip atlama ,25 squat ,25 jumping jack![]()