Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım :kahve:
Tesekkur ederim canim:KK54:
Tekrardan herkeze merhaba,
Gecen yil ben de takimdaydim ,ancak bazi sebeplerden dolayi izne ayrildim.sonuc fazla olan kilolarima daha da fazlasini ekleyerek geri dondum malesef.
42 yasindayim,calismiyirum ,bir kizim var,malum tatil tum gunumuz birlikte geciyor,gezme,oyun,yeme,gunluk aktiviteler derken tek eksigim spor yapamamak suan.
Yani benden haberler boyle arkadaslar.:KK37:

hayır artık biz ne zaman istersek o zaman gidiyoruz o da haftada 1 yada 10 günde bir anca :halay::halay:
iki tarafa da gitmeyi azalttık cünkü ben artık kaldıramıyorum kendi evimde iş yapmasamda oluyo ama onalra gidince olmuyo
geçen kahvaltıya gittik yedik içtik kv eşimle telefonda bişeylere bakıp kikirdiyo ben sofrayı topluyorum.
kp kv yye yardım et fln diyo kv de pınar yapıyo işte diyo:işsiz:
kp bagırdı en son gel kaldrı surayı kız nasıl kaldırsın koca tepsiyi dedi de öyle geldi
sürekli bi iş yaptırma derdinde o yüzden ne simdi ne bebek dogdukn sonra fazla samimi olmak istemiyorum:KK51:

terbiyesizler.. bayılıyolar anneyle cocugun arasına girmeye. anneyi boşver ne demek anneyi boşverip seni mi dinlesin cocuk:işsiz:
Merhaba canim,hamileligin ve bebegin hayirli olsun insallah.

bıkmazmı yaa bizde tatile gidicektik kurbanda annem yalnız kalır dedi onda götürelim dedi gerçi kv kafa dengi ama
tatilde ne işi var allahım yaa bende geçiştirdim bakarız diye 3 snedir tatile gitmiyoruz hamileikti ameliyattı vs neyse sinirlendim gece den beri
buda ayrı bi olay zaten :deli:
bnm tatilimde baskasının ne işi var bakalım ben rahat edebilcek miyim belki bikini giymek istiyorum kv yanında nasıl giycem :KK51:

buda ayrı bi olay zaten :deli:
bnm tatilimde baskasının ne işi var bakalım ben rahat edebilcek miyim belki bikini giymek istiyorum kv yanında nasıl giycem :KK51:
giy yaa ben giyinmekten falan sıkıntım yok kv arkadaş gibi ama sonuçta genede evet ne işi var diyorum neyse yapacak bişi yok tecavüz kaçınılmassa zevk almaını biliceksin :))))

giy yaa ben giyinmekten falan sıkıntım yok kv arkadaş gibi ama sonuçta genede evet ne işi var diyorum neyse yapacak bişi yok tecavüz kaçınılmassa zevk almaını biliceksin :))))
:KK47: ben kimseyi götürmem sanırım yanımda ki eşimde kabul etmez kıytırık bi doga yürüyüşüne bile götürmüyo annesini ne işin var yanımızda diye :KK53::KK53:

Günaydinlar kızlar dun menumu yazamadım kızım rahatsız butun gun mızmız dı aksam acile gittik rotadan suphelendi doktor rota aşısı yaptirmiştik ama insallah onemli bisey yoktur simdide idrar tahlili icin pesinde kosuyorum cok mutsuz uykusuz simdi uyudu insallah guzelce dinlenir.
2 temmuz
Kahvaltı 07.00
2 haslanmis yumurta
Maydonoz taze sogan
1 dilim ekmek
Ogle 12.00
(Çeyrek ekmek arası) sucuk ekmek
Ayran
Akşam 19.30
1 pors. Kremalı tavuk
10 tane tam bugday makarna
Salata

aaa canım hoşgeldinnn nerelerdeydin ugramadın hiç takıma küstüm ben sana :KK12:
Kusme canim:KK60:
Malum o odemler,kv durumlari,tasinma sureci vs derken motivasyon moral pek kalmamisti.simdi tekrardan yeni bir baskangic olsun,gitsin kilolar.sen nasilsin ,nasil gidiyor evlilik,hamilelik.zaman nasil cabuk geciyor.o zananlar ceyiz hazirligindayken,simdi bebek hazirligi:emir_bebek::KK68:

Kusme canim:KK60:
Malum o odemler,kv durumlari,tasinma sureci vs derken motivasyon moral pek kalmamisti.simdi tekrardan yeni bir baskangic olsun,gitsin kilolar.sen nasilsin ,nasil gidiyor evlilik,hamilelik.zaman nasil cabuk geciyor.o zananlar ceyiz hazirligindayken,simdi bebek hazirligi:emir_bebek::KK68:
ayırdın mı evi :dua::dua:
valla öyle evlendiktn sonra heemncik geçti zaman bende hiç anlamadım o zaman ceyizhazırlıgıydı simdi bebek hazırlıgı:KK51:

hayır artık biz ne zaman istersek o zaman gidiyoruz o da haftada 1 yada 10 günde bir anca :halay::halay:
iki tarafa da gitmeyi azalttık cünkü ben artık kaldıramıyorum kendi evimde iş yapmasamda oluyo ama onalra gidince olmuyo
geçen kahvaltıya gittik yedik içtik kv eşimle telefonda bişeylere bakıp kikirdiyo ben sofrayı topluyorum.
kp kv yye yardım et fln diyo kv de pınar yapıyo işte diyo:işsiz:
kp bagırdı en son gel kaldrı surayı kız nasıl kaldırsın koca tepsiyi dedi de öyle geldi
sürekli bi iş yaptırma derdinde o yüzden ne simdi ne bebek dogdukn sonra fazla samimi olmak istemiyorum:KK51:

terbiyesizler.. bayılıyolar anneyle cocugun arasına girmeye. anneyi boşver ne demek anneyi boşverip seni mi dinlesin cocuk:işsiz:
Onların istediği o zaten ..

ne kadar kötü bi durum:110: ben istemem kimse bnm bebegime karıssın. he fikir söyleyebilirler tabikide ama mdehale etmelerine izin vermem sanırım
aynen canim ya cok kötü bi durum bende elimden geldince babaneme söylemeye calisiom ama dinleyen kim

Güzel geçti yeni yerler yeni insanlar ama çok yorulduk uykusuz kaldım halen de uykumu alamadım :KK70: senin düğün nasıldı

ooo iyi iyi dinlenirsin simdi canim... pek iyi gecmedi vallah resmen soguk savas icinde bulduk kendimizi sinir bozucuydu yani ama biz görümcelerimle kaynatamla birlikde bide kayinvalide esim baya bi kendi aramizda eglendik:D
Yani bi 10 km kadar aramiz haftada iki gün görüşüyoruz. .

iyi yakinmis yine en azindan

aynen canim ya cok kötü bi durum bende elimden geldince babaneme söylemeye calisiom ama dinleyen kim

ooo iyi iyi dinlenirsin simdi canim... pek iyi gecmedi vallah resmen soguk savas icinde bulduk kendimizi sinir bozucuydu yani ama biz görümcelerimle kaynatamla birlikde bide kayinvalide esim baya bi kendi aramizda eglendik:KK70:

iyi yakinmis yine en azindan
Aynen oda olmasa kafayı yerdim şimdiye ..

Back
X