Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin Alina
İzin durumunu , ne şekilde ayrıldığını bilmiyorum canım , bi bakalım nasıl dönüş yapabiliyorsun takıma. Şimdilik takım kurallarına uyarak aday listesinde başla. Kural alışkanlıklarını sürdür. Biz senin dönüş şekline karar verelim. kaptinn kaptinn
@SchonerDuft
Hosbuldum:KK25:
Tarih hatirlamiyorum ama,izinli ayrilmistim takimdan canim.yalniz guncel kilomla ,o zamamki kilom arasinda en az 5 kg fark vardir yanlis hatirlamiyorsam:KK17:

Kızlar bende dün akşam menü veremedim oğlum hastaydı.
Sabah nesfit
Ara nescafe
Öğle rosto,cacık,2tabak salata
Ara t.kahvesi
Akşam arası yoğurt ve waffle adet2
1tabak salata ve kurufasülye soda
akşam bende cacık yapıcam:kk77: soguk soguk tek basına bile bi öğün bence yaz aylarında :halay:
bu arada geçmiş olsunnnn noldu paşaya nesi vardı

hoşgeldinn kuzuuum iyiyiz biz tepişip duruyoruz gün sayıyoruz işte :KK70: sen nasılsın:KK15:
Hoşbuldum canım.Ben de iyiyim.sen oğlunla içerde tepişip duruyorsunuz,biz de dışarda:KK70:Çok bir farkımız yok yani:KK70:
Maşallah doğuma az kalmış,eylülde sağlıkla sıhhatle bir avazda kucağına alırsın inşallah.Senin minnak başak burcu oluyor demek.Kendi burcum diye demiyorum harika bir burçtur:KK70:Başkalarına nasıl görünür orası biraz şaibeli:KK70:

Haftaya olsun istersen canım.Takımlarımıza da haber veririz.Bir haftalık rekabet bakalım nasıl sonuç verecek görmüş oluruz.
Kazanan taraf kaybeden tarafı eziklesin hatta:KK70::KK70:
Bu bizim için çok iyi olacak esperanzaa teşekkür ederim. :KK5:Haftaya kıyasıya rekabet var iyi hazırlanacağız.

akşam bende cacık yapıcam:kk77: soguk soguk tek basına bile bi öğün bence yaz aylarında :halay:
bu arada geçmiş olsunnnn noldu paşaya nesi vardı
buzlu dondurma yediği için burun akıntısı var astım oluncada öksürük başlıyor hemen.teşekkür ediyorum çok sağolun

Back
X