Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Böyle insanları allaha havale etmek lazım. Yerinde olsam o geleni de almam . Tövbe tövbe sinir olurum böyle şeye .
1 porsiyon kayısı 3 adet ader menün ile dengeleyebilirsin
İste ne dusunuyorsa rabbim kalbine gore versin nediyim 73 yasinda yaslandikca mala dusuyorlar 6-7 ton kayisida boyle gonderiyor cok cimri,ben cok sukur herseyimi hallediyorum bilsem kapimin onunde geciyor ordan alirdim hemde seker pare :)) bir daha esime izin vermem iste cocuklarim cok seviyorlar koyden gelecek die..sen bunlara esas iyisini yedireceksin sevabini alcaksin rabbim bizi pinti etmesin.kiz bizim tarlada ney varsa fazlasini satarken bile bol bol doldurup millete dagitiyok rabbim daha cok veriyor..sadece guluyorum inan :))

Sabah t.buğdaylı ekmekle yagsiz peynirden tost ve sekersiz cay..
Ogle sonu 100gr yakin haslanmis et bir bardak ayran

Ara kayisi yedim kac tane yedim bilmim bu ayri kayisiydu çağla gibi eksiydi tam olmamisti

Aksam firinda kabak mücver 3 adet kucuktu sarmisak yogurda batirdim yedim
Kp verdigi kayisi :)))
4lt su icmisimdir aralarda kiraz sapi cay ictim iki bardak
Spor yok dunden beri bas agrisi cektigim icin yapmadim dinlenme gunum olsun

Sabah t.buğdaylı ekmekle yagsiz peynirden tost ve sekersiz cay..
Ogle sonu 100gr yakin haslanmis et bir bardak ayran

Ara kayisi yedim kac tane yedim bilmim bu ayri kayisiydu çağla gibi eksiydi tam olmamisti

Aksam firinda kabak mücver 3 adet kucuktu sarmisak yogurda batirdim yedim
Kp verdigi kayisi :)))
4lt su icmisimdir aralarda kiraz sapi cay ictim iki bardak
Spor yok dunden beri bas agrisi cektigim icin yapmadim dinlenme gunum olsun

MENÜn süper kardeşim
Söğüş yeşillik domates salatalık biber felan da yersen süper vitamin verir

Kimseler yok... ben de çoktan uyumuştum ama bi akrabam trafik kazası yapmış; annemler oraya gitmek için hazırlanırken uyandım ve korktum .. çok şükür can kaybı yok.. ancak maddi hasar bi hayli...
Korkudan uyuyamıyorum da
Evde oğlunla TEK’im

Kalkıp su içeyim ...de metabolizmam çalışsın

Kimseler yok... ben de çoktan uyumuştum ama bi akrabam trafik kazası yapmış; annemler oraya gitmek için hazırlanırken uyandım ve korktum .. çok şükür can kaybı yok.. ancak maddi hasar bi hayli...
Korkudan uyuyamıyorum da
Evde oğlunla TEK’im

Geçmiş olsun canım çok şükür cana gelmemiş. Bununla atlatılmış olsun inşallah
Bende son 2 saattir telefonumu arıyorum. Oğlanlar sağolsun gezdirmişler getirmemişler.

Geçmiş olsun canım çok şükür cana gelmemiş. Bununla atlatılmış olsun inşallah
Bende son 2 saattir telefonumu arıyorum. Oğlanlar sağolsun gezdirmişler getirmemişler.
Aha ahaaa
Of üç oğlan
Bir oğlum var
Sanki hep oğlum olacakmış gibi hissediyorum
Durumdan memnunum yaniiiii

Nasılsınız 14. takım
Ben Salı Türkiyeye dönüyorum
Geçen hafta kilom 63tü yani bu cuma desem kesin takımdayım ama girmeyeceğim bu cuma :KK53:
İlkin bir güzel kebaplar börek çörekler yemem lazım sizin de sinirinizi bozmayayım :KK70:
Ye canım
Yeeee
Börek çörek tatlı bol bol yeeeee sonra full motivasyon gel ve başla

drdotty drdotty Kaptanım etiketleyerek yazmistim takıma gozden kacti sanirim. Cuma gun ben tatilde olucam nasil tartilcam gitmeden persembe sabah tartilip onu mu bildireyim cuma gun biyerlerde tartilsam bile tarti farki ve kiyafet farki olacak simdiden -600 vermisim insallah en az 1 kilo ile kapatirim takimida olumlu etkiler cuma hesaplamasina.. eger olmuyosa izin falan gibi biseyler varmi bana bi yol gosteren çıksa neyapılıyor boyle olunca.

Korkudan uyuyamıyorum da
Evde oğlunla TEK’im

Gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin buda cok zor ama olacagin onune gecilmiyor malesef.. bende gece cok su ictim dun hele cok ictim kiraz sapi kaynatip ictim ya ondanmidir ne yarin kac kg veya kac gr vermis olacagim bakalim,bugun ayniydi su cok ictigimden ayni cikmis olabilirim..

Gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin buda cok zor ama olacagin onune gecilmiyor malesef.. bende gece cok su ictim dun hele cok ictim kiraz sapi kaynatip ictim ya ondanmidir ne yarin kac kg veya kac gr vermis olacagim bakalim,bugun ayniydi su cok ictigimden ayni cikmis olabilirim..
kiraz sqpli çay güzel odem attırıyor
diyetisyenim emzirirken günde 2 bardak iciriyordu
ins gitmistir sende de yağ

Sabah
Buyuk 1 bardak ballı süt içtim öksürüyorum diye sonra yattım yeni uyandım kahvaltı ara öğün karışık oldu
20180708_130622.webp

Back
X