Gördüm fotoğrafları işte minnacık yemişsin.
Bu kadar az yiyerek olmaz ki tabi kabızlık yaşarsın, vitamin mineral kalmaz vücutta, daha fazla yemelisin kaçamak ürün koymadan listelerine
Neyse konuşcaz bu konuyu özelden fırçalayım seni. Rencide olma kızların yanında
16/8 diyeti ile herkes kilo verebilir canım. Serbest saatlerde istediğin herşeyi yiyebiliyorsun tatlı tuzlu farketmez. Ama ben diyetten kalma alışkanlıklarımı sürdürüyorum. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Doğal şekerler tüketmeye çalışıyorum. Hurma, kuru meyveler, meyve gibi. Ama sık öğünler yapıyorum porsiyonlarım da büyük. Sende kendi diyet listeni bu saatlere uyarlayarak yapabilirsin. Eminim hızla kilo verirsin
Canım benim ya en az 3000 km. Arabayla nasıl geleceksiniz. Uçakla gelin araba kiralayın bence hem Euro yüksek hiç koymaz size araç kiraları. Biz E seri Mercedes leri 750 tl. Ye kiraya verdik passatlar 250tl civarı Opel yada Ford olursa daha uygun fiyatlar. Üstelik arabayı nerden teslim alırsan al istediğin şehirde bırakabiliyorsun.
Ay okuyanda Rent car cı sanacak beni. Belki faydası olur Buki ye diye yazdım.
Canım yukarıda da yazdım. Tabi sende yaparsın Diyetisyeninin listesini bırakmadan yap ama. Yeme içme saatlerini 16/8 kuralına göre düzenle. Yani 8 saat yiyorsun kalan 16 saat kalorisiz sıvılar dışında yeme içme yok
Mesela 10 gibi kahvaltı yaparsan 18:00 da son yemeğini yeyip bırakacaksın. Sporda yapıyorsun zaten
Emzirmede ben hiç sıkıntı yaşamadım 2 çocuk emziriyorum 2 daha olsa doyururum

Kaliteli yağlar kullanmaktan vazgeçme salatalarında sebze yemeklerinde yağ mutlaka olsun proteini ihmal etme ben haftada 2 gün bakliyatta yiyorum. Sütüm süper, sana zaten diyetisyen in sağlıklı program yapmıştır.
Canım insülin çok iştah yapar insülin kullananların zayıflaması zor hatta kilo alırlar. Ama metformin türevi ilaçlar zayıflatır çünkü şekeri dengede tutar iştah kontrol edilmiş olur
Geçmiş olsun canım oğluna
Şimdi nasıl oldu yavrucuk havalar çok sıcak terlerini takip edemiyoruz sanırım çocukların benimkilerde hasta