Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tugbaFB tugbaFB
Canımcım seninle karşılıklı yazışamıyoruz hiç denk gelemedik. Motivasyonuna ve bunu paylaşma şekline hayranım.900gr vermişsin bile tebrik ederim. Seni haftanın örnek yarışmacısı ilan ediyorum :KK15:
ay saol kuzum zirvede bırakayım dedim bu hafta :KK70::KK70: bu hafta o kadar zorduki benim için boğazımı tutmak (3 gündür tatil alışverişi için avmlerdeyiz yanımdakilern yediklerinin içtiklerinin haddi hesabı yok) ama yok ben onların yediklerini 2 10 gün sonra tatilde yicem :KK70::dondurma: hem ben yarış insanıymışım acayip gaza geldim bu hafta :KK70:

ay saol kuzum zirvede bırakayım dedim bu hafta :KK70::KK70: bu hafta o kadar zorduki benim için boğazımı tutmak (3 gündür tatil alışverişi için avmlerdeyiz yanımdakilern yediklerinin içtiklerinin haddi hesabı yok) ama yok ben onların yediklerini 2 10 gün sonra tatilde yicem :KK70::dondurma: hem ben yarış insanıymışım acayip gaza geldim bu hafta :KK70:
Daha önceden başlasaymışız keşke şimdiye mezun olurdun
Gerçi sensiz bi 14. Takım düşünemiyorum :KK60:

nedense sana ağır gelmesine şaşmadım ne narin miden var :KK70: smoothie yapmasammı diyorum yaa :KK70:

son 3 ay hiç kilo almadım desem :rapci:

geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, kızlarımız yanlış hatırlamıyorsam (22 aylık benim ki) aynı yaştalar bende çok aradım ama bulamadım pentide bir modelde vardı ama ondada kızımın yaşı kalmamıs başkada bulamadım. hep yabancı sitelerde var ordanda getirmek zaman alıyordu bu sene ayrı takılacaz :KK48:
1 AY B
nedense sana ağır gelmesine şaşmadım ne narin miden var :KK70: smoothie yapmasammı diyorum yaa :KK70:

geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, kızlarımız yanlış hatırlamıyorsam (22 aylık benim ki) aynı yaştalar bende çok aradım ama bulamadım pentide bir modelde vardı ama ondada kızımın yaşı kalmamıs başkada bulamadım. hep yabancı sitelerde var ordanda getirmek zaman alıyordu bu sene ayrı takılacaz :KK48:
teşekkür ederim canım 8 ağustos doğumlu 23 aylık olduk dün

Gördüm fotoğrafları işte minnacık yemişsin.
Bu kadar az yiyerek olmaz ki tabi kabızlık yaşarsın, vitamin mineral kalmaz vücutta, daha fazla yemelisin kaçamak ürün koymadan listelerine
Neyse konuşcaz bu konuyu özelden fırçalayım seni. Rencide olma kızların yanında

16/8 diyeti ile herkes kilo verebilir canım. Serbest saatlerde istediğin herşeyi yiyebiliyorsun tatlı tuzlu farketmez. Ama ben diyetten kalma alışkanlıklarımı sürdürüyorum. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Doğal şekerler tüketmeye çalışıyorum. Hurma, kuru meyveler, meyve gibi. Ama sık öğünler yapıyorum porsiyonlarım da büyük. Sende kendi diyet listeni bu saatlere uyarlayarak yapabilirsin. Eminim hızla kilo verirsin

Canım benim ya en az 3000 km. Arabayla nasıl geleceksiniz. Uçakla gelin araba kiralayın bence hem Euro yüksek hiç koymaz size araç kiraları. Biz E seri Mercedes leri 750 tl. Ye kiraya verdik passatlar 250tl civarı Opel yada Ford olursa daha uygun fiyatlar. Üstelik arabayı nerden teslim alırsan al istediğin şehirde bırakabiliyorsun.
Ay okuyanda Rent car cı sanacak beni. Belki faydası olur Buki ye diye yazdım.

Canım yukarıda da yazdım. Tabi sende yaparsın Diyetisyeninin listesini bırakmadan yap ama. Yeme içme saatlerini 16/8 kuralına göre düzenle. Yani 8 saat yiyorsun kalan 16 saat kalorisiz sıvılar dışında yeme içme yok
Mesela 10 gibi kahvaltı yaparsan 18:00 da son yemeğini yeyip bırakacaksın. Sporda yapıyorsun zaten
Emzirmede ben hiç sıkıntı yaşamadım 2 çocuk emziriyorum 2 daha olsa doyururum:olamaz:
Kaliteli yağlar kullanmaktan vazgeçme salatalarında sebze yemeklerinde yağ mutlaka olsun proteini ihmal etme ben haftada 2 gün bakliyatta yiyorum. Sütüm süper, sana zaten diyetisyen in sağlıklı program yapmıştır.

Canım insülin çok iştah yapar insülin kullananların zayıflaması zor hatta kilo alırlar. Ama metformin türevi ilaçlar zayıflatır çünkü şekeri dengede tutar iştah kontrol edilmiş olur

Geçmiş olsun canım oğluna
Şimdi nasıl oldu yavrucuk havalar çok sıcak terlerini takip edemiyoruz sanırım çocukların benimkilerde hasta
Himm evet yaa benim ilac glifor kullanıyorum dr soyletin ilacimi degistirdiyim ya,senin dedigin 16/8 nedenek yani 8 saate birmi beslenmek kusura bakma bunu yeni duydum aklima takildi..

Arkadaş bildirim yapmadığı İçin 1 ay önceki kilosu var elimizde

Eşimde Ankara’da bugün tek başıma ne yeyim şimdi ben
Ama bırakıyorum bugün 16/8 diyetini çok kilo verdiriyor

Canımmmmm
Günaydın

Ne yemekli daveti ya
Ben 5 öğün açık büfedeyim
Aşkolsun sana

Yok canım az gelmez
Sen çok az yemeye alıştırmışsın kendini

Amin canım amin
Bi tane de senin dileğinle olsun

Üzülmek ne migrenim tuttu
Stresten kilo verdim

Hazırlıklı ol cezan büyük

:işsiz:

o zmaan ben bu haftadan sonra 9/17 arası yapayım
bu arada ben hafta sonu ondanda iyi kilo atmış olabilirim (farkında olmadan( 2 günde sabah 10da kahvaltı, 16da da yemeğimi yedim sonrasında bişey yemedim
inşallah.:dua:

düşünüyorum listeden ayrıldığım kiloma döneyim hemen gircem bu hafta dönebilsem de bu hafta girsem keşke

bu hafta birinci oluruz o zaman bence:KK51: keşke bende girebilsem bu hafta listeye:silah:
anaaa kilomu aldın sen , listeden çıkınca ipin ucuda kaçıyor ya canlı örneği :KK70:
Kızlr yyguladıgınız dıyet var mı
Ben bu hafta sekersıze ara verıyrm sonra devm
ben protein uyguluyorum canım sabah yumurta peynir, öğlen ton balıklı salata yada ızgara tavuk, akşsmada ton balıklı salata yada ızgara tavuk

tugbaFB tugbaFB
Canımcım seninle karşılıklı yazışamıyoruz hiç denk gelemedik. Motivasyonuna ve bunu paylaşma şekline hayranım.900gr vermişsin bile tebrik ederim. Seni haftanın örnek yarışmacısı ilan ediyorum :KK15:
Senin burda olman bize mühtiş enerji veriyor motivasyonum artiyor bir an once evine taşın die dua edecegim :)))

Daha önceden başlasaymışız keşke şimdiye mezun olurdun
Gerçi sensiz bi 14. Takım düşünemiyorum :KK60:
canım istesemde gidemem buralardan arkadaşlarımında özellikle SchonerDuft SchonerDuft ve segus segus unda incecik olduğunu görmeden bir yere gitmem hep başınızdayım :KK5:

1 AY B

teşekkür ederim canım 8 ağustos doğumlu 23 aylık olduk dün
31 ağustos bizimde inşallah bulursun kuzum bulursan banada at seneye için alırım bende bu sene alışveriş sayfasını kapattık
sadece kızıma güneş kremi kaldı hala kararsızım sen baktın mı hiç

aynen canim bende sanki butik hotel taraftariyim gibi:)
mangoyu begenmediysen istedigin herhangi baska meyvede olur nebilim kivi olur böyle eksili seyler daha iyi gidiyo hernagi bi meyveyi kullanabilirsin, dene istersen o kokteylin yerine bu olabilir diye düsündüm
butik oteller bana da cazip geliyor açıkçası alaçatıyı gördükten sonra hele .
denerim hafta sonuna görümcem bizde olur muhtemelen ona yaparım ben çok ekşi şeyler sevmiyorum limon dışında
Merhaba cnm
Teyzem gwldı ıstanbuldan gıremedım yaa
Oglum ateslendı bıde :KK43:
geçmiş olsun kuzum nasıl şimdi.
Kızlr yyguladıgınız dıyet var mı
Ben bu hafta sekersıze ara verıyrm sonra devm
protein yapabilirsin 3 gün
Gördüm fotoğrafları işte minnacık yemişsin.
Bu kadar az yiyerek olmaz ki tabi kabızlık yaşarsın, vitamin mineral kalmaz vücutta, daha fazla yemelisin kaçamak ürün koymadan listelerine
Neyse konuşcaz bu konuyu özelden fırçalayım seni. Rencide olma kızların yanında

16/8 diyeti ile herkes kilo verebilir canım. Serbest saatlerde istediğin herşeyi yiyebiliyorsun tatlı tuzlu farketmez. Ama ben diyetten kalma alışkanlıklarımı sürdürüyorum. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Doğal şekerler tüketmeye çalışıyorum. Hurma, kuru meyveler, meyve gibi. Ama sık öğünler yapıyorum porsiyonlarım da büyük. Sende kendi diyet listeni bu saatlere uyarlayarak yapabilirsin. Eminim hızla kilo verirsin

Canım benim ya en az 3000 km. Arabayla nasıl geleceksiniz. Uçakla gelin araba kiralayın bence hem Euro yüksek hiç koymaz size araç kiraları. Biz E seri Mercedes leri 750 tl. Ye kiraya verdik passatlar 250tl civarı Opel yada Ford olursa daha uygun fiyatlar. Üstelik arabayı nerden teslim alırsan al istediğin şehirde bırakabiliyorsun.

Canım yukarıda da yazdım. Tabi sende yaparsın Diyetisyeninin listesini bırakmadan yap ama. Yeme içme saatlerini 16/8 kuralına göre düzenle. Yani 8 saat yiyorsun kalan 16 saat kalorisiz sıvılar dışında yeme içme yok
Mesela 10 gibi kahvaltı yaparsan 18:00 da son yemeğini yeyip bırakacaksın. Sporda yapıyorsun zaten

Canım insülin çok iştah yapar insülin kullananların zayıflaması zor hatta kilo alırlar. Ama metformin türevi ilaçlar zayıflatır çünkü şekeri dengede tutar iştah kontrol edilmiş olur

Geçmiş olsun canım oğluna
Şimdi nasıl oldu yavrucuk havalar çok sıcak terlerini takip edemiyoruz sanırım çocukların benimkilerde hasta
kuzum bu şekilde yediğimde sindirmem daha kolay oluyor geçici de olsa bak bugün wcye çıkabildim iş yerinde öbür türlü zor geliyor şuan atak demem doğru mu bilmiyorum ama o dönemin içindeyim :( fodmap diyetini araştırıyorum zaten seçiciyim daha çok seçecem sanırım :D ok azarlarını bekliyorum :olamaz:

:D :D
çok narinimdir :D :D bence zaman harcama onun yerine salata yap ye daha mantıklı garantisi var en azından
canım istesemde gidemem buralardan arkadaşlarımında özellikle SchonerDuft SchonerDuft ve segus segus unda incecik olduğunu görmeden bir yere gitmem hep başınızdayım :KK5:
bana çok uzak geliyor ya çok takıyorum 3 haftadır perşembeleri aç kalarak 100 gr eksi çıkabildim bu hafta bir atak yapmam lazım. ayrıca nereye gidiyorsun kim bırakyor seni sende bir demirbaşsın artık :D

Himm evet yaa benim ilac glifor kullanıyorum dr soyletin ilacimi degistirdiyim ya,senin dedigin 16/8 nedenek yani 8 saate birmi beslenmek kusura bakma bunu yeni duydum aklima takildi..
Glifor zayıflamanı destekler yan etkilerini kaldırabilirseniz sorun yok. Zaten 15 günde alışıyor vücut.
16/8 diyetinde günün 8 saati içinde dilediğin gibi besleniyorsun (tabiki amaç kilo vermekse karbonhidratları sınırlı tüketmek gerek şeker doğal olanlar(meyve gibi) dışında kullanılmamalı) kalan 16 saatte kalorisiz içecekler içebilirsin su, çay,kahve, soda gibi
Senin burda olman bize mühtiş enerji veriyor motivasyonum artiyor bir an once evine taşın die dua edecegim :)))
Canım inşallah aslında ev olsada Eylül’e kadar buradayım ama insan bi düzeni olduğunu bilmek istiyor.
Teşekkür ederim güzel sözlerine
31 ağustos bizimde inşallah bulursun kuzum bulursan banada at seneye için alırım bende bu sene alışveriş sayfasını kapattık
sadece kızıma güneş kremi kaldı hala kararsızım sen baktın mı hiç
Mustela’nın ürünlerini tavsiye ederim canım

o zmaan ben bu haftadan sonra 9/17 arası yapayım
bu arada ben hafta sonu ondanda iyi kilo atmış olabilirim (farkında olmadan( 2 günde sabah 10da kahvaltı, 16da da yemeğimi yedim sonrasında bişey yemedim

anaaa kilomu aldın sen , listeden çıkınca ipin ucuda kaçıyor ya canlı örneği :KK70:

ben protein uyguluyorum canım sabah yumurta peynir, öğlen ton balıklı salata yada ızgara tavuk, akşsmada ton balıklı salata yada ızgara tavuk
aldım tabi ramazan :D sonrası bayram bide nişanlımı göndermenin üzüntüsüyle

:D yok kuzum ya arabayla gezmeyi seviyoruz bide biz yoldada bi otelde kalip o kaldigimiz ülkeyi geziyoruz busene tam neresi denk gelir daha bakiyoduk. tam 2100 km benim evimden ilk gitigimiz yer yani güzel olur diye tahmin ediyorum bakalim:) kisin tekrar bi tatil düsünüyoruz ozaman ucakla gitcez ama.

tugbaFB tugbaFB Buki_89 Buki_89 smoothie nin bendeki yan etkisi içinde olan meyveler bağırsaktan su çeken meyveler fodmap ı yükek olan meyveler şeftali kayısı avakado belki size yararı olabilir isterseniz bir deneyinn
yok kuzum bende yapmim biliyorum kendimi bukadar cok meyve yersem kesin siserim;)

butik oteller bana da cazip geliyor açıkçası alaçatıyı gördükten sonra hele .
denerim hafta sonuna görümcem bizde olur muhtemelen ona yaparım ben çok ekşi şeyler sevmiyorum limon dışında
ozaman Eksi olmayan meyvelerden kat canim oda olur... evet aynen bende seviyorum butik hoteleri, bakalim kendimizi nerelerde bulcaz

:KK70: :KK70:
çok narinimdir :KK70: :KK70: bence zaman harcama onun yerine salata yap ye daha mantıklı garantisi var en azından

bana çok uzak geliyor ya çok takıyorum 3 haftadır perşembeleri aç kalarak 100 gr eksi çıkabildim bu hafta bir atak yapmam lazım. ayrıca nereye gidiyorsun kim bırakyor seni sende bir demirbaşsın artık :KK70:

yok canım yapmam kokteyl felan bana göre değil :KK70: beni salata paklar :KK70: valla uzak olmasın seninde metabolizmana uygun diyet bulacaz sen merak etme benim kilo derdim kalmayınca
Glifor zayıflamanı destekler yan etkilerini kaldırabilirseniz sorun yok. Zaten 15 günde alışıyor vücut.
16/8 diyetinde günün 8 saati içinde dilediğin gibi besleniyorsun (tabiki amaç kilo vermekse karbonhidratları sınırlı tüketmek gerek şeker doğal olanlar(meyve gibi) dışında kullanılmamalı) kalan 16 saatte kalorisiz içecekler içebilirsin su, çay,kahve, soda gibi

Canım inşallah aslında ev olsada Eylül’e kadar buradayım ama insan bi düzeni olduğunu bilmek istiyor.
Teşekkür ederim güzel sözlerine

Mustela’nın ürünlerini tavsiye ederim canım
trubaby ve mustela arasında kaldım bende
ay sen tatildesin bebelerle sen iyi bilirsin
trubaby'in mg ı çok düşük ve çok katı bi kremmiş ee birazda fiyatlı
ama yinede kızım çok beyaz olduğu için tereddütteyim

Back
X