Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nedense sana ağır gelmesine şaşmadım ne narin miden var :KK70: smoothie yapmasammı diyorum yaa :KK70:

son 3 ay hiç kilo almadım desem :rapci:

geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, kızlarımız yanlış hatırlamıyorsam (22 aylık benim ki) aynı yaştalar bende çok aradım ama bulamadım pentide bir modelde vardı ama ondada kızımın yaşı kalmamıs başkada bulamadım. hep yabancı sitelerde var ordanda getirmek zaman alıyordu bu sene ayrı takılacaz :KK48:
bende almasam keskeeeee dogumdan sonra 65 e düşsem hemencik :KK71:

yok kuzum bende yapmim biliyorum kendimi bukadar cok meyve yersem kesin siserim:KK66:
hiç yapma o zaman kuzum emeklerin boşa gitmesin
ozaman Eksi olmayan meyvelerden kat canim oda olur... evet aynen bende seviyorum butik hoteleri, bakalim kendimizi nerelerde bulcaz
hadi bakalım 3 hafta dolu dolu geçsin
yok canım yapmam kokteyl felan bana göre değil :KK70: beni salata paklar :KK70: valla uzak olmasın seninde metabolizmana uygun diyet bulacaz sen merak etme benim kilo derdim kalmayınca

trubaby ve mustela arasında kaldım bende
ay sen tatildesin bebelerle sen iyi bilirsin
trubaby'in mg ı çok düşük ve çok katı bi kremmiş ee birazda fiyatlı
ama yinede kızım çok beyaz olduğu için tereddütteyim
yok kuzum bana birşey olmuyor protein ile güzel veriyordum artık onlada veremiyorum doğaçlama gidecem yada peynir domates semiz takılacam :D

Nılay kececının smothısını yapan var mı?
Yapsam mı dusunuyrm
Sütüm azalır dıye korkuyrm ama
ben yaptım pek işe yaramadı gerçi regli haftam onunda etkisi olabilir bence bu hafta deneme en azından
bu hafta riske atmayım ben :KK48::KK48:
bencede atmayın kilo korumada yaparsın olmazsa
hiç bulaşma :KK70: SchonerDuft SchonerDuft yaptı ama sabit kilosu

:D 2 günüm öldü ya ben hiç yapmam böyle bilmediğim şeyler nasıl düştüm bu duruma ben :D

9 TEMMUZ PAZARTESİ
KİLO KONTROL
VE HEDEF LİSTESİ

segus (66,2/G.K/H.K)
SchonerDuft (69,0/G.K69,90/H.K 68,00)
tgb1907 (63,9/63/62)

bi-zuzu (60/59.4/59)
tobosoludulcinea (63,6/63,1/62,5)
kayacans (77/76,8/76)
patient women (83,1/8/83,1/82,9)

leylmira (80,0/G.K/H.K)
lilipit (75.15/G.K/H.K)
Buki_89 (66,5/G.K/H.K)

Miray12_34 (70/G.K/H.K)

Nidsalii (62,8/G.K62,4/H.K62)
she-ra (92,8/GK/H.K)
yediveren14 (58/G.K/H.K)

gamzelim080 (77/G.K/H/K)
selcanmehmetcan ( 76.5/ G.K sabitt/H.K75,5)
nilesss (74,8/74,6/74)

drdotty(64,0/)

!!kızlar alıntı yaparken son liste olmasına dikkat edelim

yok kuzum bana birşey olmuyor protein ile güzel veriyordum artık onlada veremiyorum doğaçlama gidecem yada peynir domates semiz takılacam :KK70:

ben yaptım pek işe yaramadı gerçi regli haftam onunda etkisi olabilir bence bu hafta deneme en azından

:KK70: 2 günüm öldü ya ben hiç yapmam böyle bilmediğim şeyler nasıl düştüm bu duruma ben :KK70:
evet aynen yapmim ben o avokado olayina bi bakim yapabilcekmiyim.
Insallah kuzum ya gecen sene hic tatil yapamadikya böyle kendimi hic dinlenememis givi hissedioyrum hep

Kızlar avokado ve muz bir arada çok doyurucu muzun olumsuz etkilerini olumluya çevirir avokado ama ikisinin bir arada tüketilmesi diyetlerde doğru tercih değildir. Gıda ları doğru ayrıştırmak gerekiyormuş.
Uzmanından alıntıdır. Dikkate alınız

yok kuzum bana birşey olmuyor protein ile güzel veriyordum artık onlada veremiyorum doğaçlama gidecem yada peynir domates semiz takılacam :KK70:

:KK70: 2 günüm öldü ya ben hiç yapmam böyle bilmediğim şeyler nasıl düştüm bu duruma ben :KK70:
ahaha dimi ilk ben denerdim genelde ama :KK70: aslında drdootynin 8/16 da güzel ben bi süre öle yapmayı düşünüyorum sende yapabilirsin , bu arada hafta sonu 1000 kalori yakan sporun yarısını yaptım 2 gün :rapci: bugün akşamda yaparım yine

ahaha dimi ilk ben denerdim genelde ama :KK70: aslında drdootynin 8/16 da güzel ben bi süre öle yapmayı düşünüyorum sende yapabilirsin , bu arada hafta sonu 1000 kalori yakan sporun yarısını yaptım 2 gün :rapci: bugün akşamda yaparım yine
bende yapacam ama hastayım grip oluyorum sanırım ayaklarımda sızlıyor ancak yürüyüş yapabiliyorum. hoş hasta olmasamda hiç yapasım yok :D

bende yapacam ama hastayım grip oluyorum sanırım ayaklarımda sızlıyor ancak yürüyüş yapabiliyorum. hoş hasta olmasamda hiç yapasım yok :KK70:
ya oda gerçekten hiç yapılacak gibi değil :KK70: ayaklarım tutmuyor nefesim kesiliyor sandım :olamaz::olamaz: sen yapma kuzum bi süre 250 squat macerandan sonra :KK51:

Back
X