Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünlük annemdeyim ama ise gidiyorumya o sorun olur uzak cok... bakalim esim yapcam ben herseyi dedi ama yarin son sinavini yaziyo sonra bidaha bos iki ay. o yapar artik temizlik yapmam zaten tek günlük isleri hallederim ozamana kadar
araba kullanmak zorluyor mu elini ?

Gecen gun ben 2.5tan aldım domatesı bı ara 5 tlydı ıyı yıne sımdı. Halımıze sukretcez napalım fazlasını yapamıyoruz zaten. Esım bursalı kuzum burda yasar olurüz biz:KK70: yaslanınca benım memleketıme gıderız belkı emeklılıkte:KK70:
AVMlerde 8 tlye görüyorum . sen nerelisin dediysen de anımsamıyorum
7 kılom var daha ıste kuzum sımdıde ıyıyımde 58 olsa tadından yenmıcek:KK70:
2 kere detoks yap 3 hafta kontrol et bitti gitti aslında . hafta sonu bir detoks yaparım belki görümcemde olcak onu da kafalarım :D

Off of soyle bı degnek olsada durtse benı 58 kılo oluversem ne ıyı olurdu:kahve::ıslık:

Ah o sihirli değnek bana da dokunsa birden ben de ideal kiloma düşsem :)
sonra evim süpürülüp silinse çorbasından ana yemeğine pilavına slatasına sofram hazır olsa...
evladımla eşimle ailemle güzel bir akşam yemeği yesem :)
istediğim kriterde ölçüde elbiseler serilse önüme :)
hoop cilt bakımım yapılmış olsa :)
ay tamam sustummmmmmmmmmm

Erdemlıden aılesı falan orda kendılerıde bıkac yıla tayın ıstıycek zaten. Mersınde evler cok ucuz ya bakıyoruz arada erdemlıdekulere harıka evler kocaman kocaman fıyatlar cok makul.

mersin de evler çok pahalı :)
erdemliilçe olduğundan biraz uygun :)
bizim burda 3+1 ev 10 yıllık 310-320 bin :(
memleketim güzeldir kardeşim beklerimmmm

Ah o sihirli değnek bana da dokunsa birden ben de ideal kiloma düşsem :)
sonra evim süpürülüp silinse çorbasından ana yemeğine pilavına slatasına sofram hazır olsa...
evladımla eşimle ailemle güzel bir akşam yemeği yesem :)
istediğim kriterde ölçüde elbiseler serilse önüme :)
hoop cilt bakımım yapılmış olsa :)
ay tamam sustummmmmmmmmmm
sen çok şey istemiş oldun :D biz birine razıyız :D :D

kızlar benim için asıl önemli olan akşam yemeği..
o sofraya oturunca ekemeğe yemeğe abanıyorum maalesef..
ah kendi evimde çeşit olunca azar azar gözümde midem de doyuyordu
bakalım bu akşam hedefim çok az yemek ..
başarabilirsem

babamın sorumsuzluklarıyla uğraşıyoruz canım :KK43:

babamın sorumsuzlukları ve borçları canım düğün arefesi bizim zaten sıkıntımız varken 28000 tl borç çıkardı bize.

yoluna sokmaya çalışıyorz herşeyi ama artık ben bittim :KK43:
28000 mi :KK57: daha öncede konuşmuştuk Allah sabır versin canım, düğüne yakın senin neler düşünmen lazım sen ne düşünüyosun umarım en az zararla atlatırsınız
ne borcu peki biliyo musunuz?
taksıcının gozlerde sorun olabılırmı :KK57: ayyy benıde gotur 5lere bende gelcem:KK8:
ay dimi bende amca bunadınmı yada gözlerde bi sorun var yakını seçemiyosun heral diye bayağı çıkışmıştım :KK70:
işte öyle yapamıyorum ayın 15 günü mutlaka normale dönüyorum korunmadığım için asıl sorun o işte . birde canım yemek çekmiyor hiç zaten yemekle aram yok çikolataya dayanamıyorum sadece :KK70: bu ay 5 kilo verin bana başka birşey istemiyorum :KK70:
kuzum ben birşey yapmadım sizin azminizdi :KK200:

işte öyle yapamıyorum ayın 15 günü mutlaka normale dönüyorum korunmadığım için asıl sorun o işte . birde canım yemek çekmiyor hiç zaten yemekle aram yok çikolataya dayanamıyorum sadece :KK70: bu ay 5 kilo verin bana başka birşey istemiyorum :KK70:
kuzum ben birşey yapmadım sizin azminizdi :KK200:
ay seni alıntılayıp cevap yazmayı unutmuşum :KK70:

15 de bir cikolat ye sadece o zaman tekrar devam :lülülü: hem zaten yemiyosun bu günlerde illa gidecek ama bu hafta ama diğer hafta sabret , bak ben geçen hafta o kadar çabalamaya 200 gramcık gitmişti bu hafta çok daha iyi gidiyor, sabret ve inceldiğini düşün :KK70:
ya bu arada sana attığım mayoyu aldım ama bikini alamadım sanırım alamıyacam :110:

28000 mi :KK57: daha öncede konuşmuştuk Allah sabır versin canım, düğüne yakın senin neler düşünmen lazım sen ne düşünüyosun umarım en az zararla atlatırsınız
ne borcu peki biliyo musunuz?

ay dimi bende amca bunadınmı yada gözlerde bi sorun var yakını seçemiyosun heral diye bayağı çıkışmıştım :KK70:

banka kredisi ama krediyi çekip ne yaptı bilmiyoruz
aynen valla canım benim derdim kendime yetiyodu zaten bide bu çıktı..:(

drdotty drdotty canım sen şimdi sahildesin ya beni bi aydınlat
ben şimdi mayo aldım bi tanede bikini alayım diyorum ama mini minicik bi göbeğim var iç bacağım var o nedenle çok yakıştıramıyorum bikiniyi acaba ben kuruntumu yapıyorum, sence bikiniyi sadece fit hatunlar mı giymeli yoksa tugba burda niceleri giyiyormu diyosun :KK64:

Back
X