- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #284.081
7 kılom var daha ıste kuzum sımdıde ıyıyımde 58 olsa tadından yenmıceksenin olduğun kiloda olmak istiyorum bende .
çok iyi gidiyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 kılom var daha ıste kuzum sımdıde ıyıyımde 58 olsa tadından yenmıceksenin olduğun kiloda olmak istiyorum bende .
çok iyi gidiyorsun![]()
araba kullanmak zorluyor mu elini ?bugünlük annemdeyim ama ise gidiyorumya o sorun olur uzak cok... bakalim esim yapcam ben herseyi dedi ama yarin son sinavini yaziyo sonra bidaha bos iki ay. o yapar artik temizlik yapmam zaten tek günlük isleri hallederim ozamana kadar
AVMlerde 8 tlye görüyorum . sen nerelisin dediysen de anımsamıyorumGecen gun ben 2.5tan aldım domatesı bı ara 5 tlydı ıyı yıne sımdı. Halımıze sukretcez napalım fazlasını yapamıyoruz zaten. Esım bursalı kuzum burda yasar olurüz bizyaslanınca benım memleketıme gıderız belkı emeklılıkte
![]()
2 kere detoks yap 3 hafta kontrol et bitti gitti aslında . hafta sonu bir detoks yaparım belki görümcemde olcak onu da kafalarım7 kılom var daha ıste kuzum sımdıde ıyıyımde 58 olsa tadından yenmıcek![]()
kesin ondandir canim ya... ayyy ne iyi olurdu offffafiyet olsun kuzum benim canım künefe şireli börek istiyor sanırım regliden dolayı 2 3 güne geçer diye de umut ediyorum :)
Aha burda kv seven bırını daha gordum![]()
tr geldiğinde yersinkesin ondandir canim ya... ayyy ne iyi olurdu offff
Nette zarar dan bahsetmiyor tadı iyi ya idare ederzararı yok mu onun tadı nasıl
yicem vallah plan trye 63 le gitmek en kötü ihtimalde 66 la dönmek:)tr geldiğinde yersin![]()
zararlardan genelde bahsetmezler satış olsun diye dene bakalım ama senin ihtiyacın yok ürünlere güzel veriyorsun aslındaNette zarar dan bahsetmiyor tadı iyi ya idare eder
yicem vallah plan trye 63 le gitmek en kötü ihtimalde 66 la dönmek:)
nasil plan ama![]()
Off of soyle bı degnek olsada durtse benı 58 kılo oluversem ne ıyı olurdu![]()
Erdemlıden aılesı falan orda kendılerıde bıkac yıla tayın ıstıycek zaten. Mersınde evler cok ucuz ya bakıyoruz arada erdemlıdekulere harıka evler kocaman kocaman fıyatlar cok makul.
sen çok şey istemiş oldunAh o sihirli değnek bana da dokunsa birden ben de ideal kiloma düşsem :)
sonra evim süpürülüp silinse çorbasından ana yemeğine pilavına slatasına sofram hazır olsa...
evladımla eşimle ailemle güzel bir akşam yemeği yesem :)
istediğim kriterde ölçüde elbiseler serilse önüme :)
hoop cilt bakımım yapılmış olsa :)
ay tamam sustummmmmmmmmmm
sen çok şey istemiş oldunbiz birine razıyız
![]()
![]()
28000 mibabamın sorumsuzluklarıyla uğraşıyoruz canım
babamın sorumsuzlukları ve borçları canım düğün arefesi bizim zaten sıkıntımız varken 28000 tl borç çıkardı bize.
yoluna sokmaya çalışıyorz herşeyi ama artık ben bittim![]()
ay dimi bende amca bunadınmı yada gözlerde bi sorun var yakını seçemiyosun heral diye bayağı çıkışmıştımtaksıcının gozlerde sorun olabılırmıayyy benıde gotur 5lere bende gelcem
![]()
işte öyle yapamıyorum ayın 15 günü mutlaka normale dönüyorum korunmadığım için asıl sorun o işte . birde canım yemek çekmiyor hiç zaten yemekle aram yok çikolataya dayanamıyorum sadecebu ay 5 kilo verin bana başka birşey istemiyorum
kuzum ben birşey yapmadım sizin azminizdi![]()
ay seni alıntılayıp cevap yazmayı unutmuşumişte öyle yapamıyorum ayın 15 günü mutlaka normale dönüyorum korunmadığım için asıl sorun o işte . birde canım yemek çekmiyor hiç zaten yemekle aram yok çikolataya dayanamıyorum sadecebu ay 5 kilo verin bana başka birşey istemiyorum
kuzum ben birşey yapmadım sizin azminizdi![]()
28000 midaha öncede konuşmuştuk Allah sabır versin canım, düğüne yakın senin neler düşünmen lazım sen ne düşünüyosun umarım en az zararla atlatırsınız
ne borcu peki biliyo musunuz?
ay dimi bende amca bunadınmı yada gözlerde bi sorun var yakını seçemiyosun heral diye bayağı çıkışmıştım![]()
ben de eti forma peynir sürüp yedimÖğlen yemeğim Eki Görüntüle 2167596