Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin Turkuaz07

Turkuaz07 Turkuaz07 72,5/ / / bşl.t.12/7/18bşl.k:72,5 H.k:55

Canım halihazırda uyguladığın bir diyet yöntemi var mı
Kilo vermek için neler yapıyorsun ya da neler planlıyorsun.
Spor yapabiliyor musun
Ben kilo verme sürecinde zigzag diyeti ve protein diyeti yapmıştım
Korumaya geçince 16/8 yapmayı denedim.

Ben ilk basladigimda 80 kiloydum 7si gitti bi bosa aldim simdi devam. O zaman yaptigim sabah elma sirkesi ve limonlu suydu ayrica ara ara aspir yagiylada destekliyordum. Sabah 1 dilim ekmek disinda ekmek yemiyordum. Suan yeni elma sirkemi aldim ve bi bitki cayi tavsiye etti aktar onu da deneyecegim. Hii bide bol su tabi ki spor yapmiyorum bebegim huysuz degilse yuruyus o da hafta 2 sefer ancak oluyor pek spor yapamiyorum tembelim biraz :olamaz:

Ben ilk basladigimda 80 kiloydum 7si gitti bi bosa aldim simdi devam. O zaman yaptigim sabah elma sirkesi ve limonlu suydu ayrica ara ara aspir yagiylada destekliyordum. Sabah 1 dilim ekmek disinda ekmek yemiyordum. Suan yeni elma sirkemi aldim ve bi bitki cayi tavsiye etti aktar onu da deneyecegim. Hii bide bol su tabi ki spor yapmiyorum bebegim huysuz degilse yuruyus o da hafta 2 sefer ancak oluyor pek spor yapamiyorum tembelim biraz :olamaz:
Leslie yapmayı deneyebilirsin aslında 15 dk ile başlayabilirsin. Ben çok faydasını gördüm hatta günler içinde göreceksin bazı arkadaşlar sabah 5,5 -6 gibi kalkıp spor yapıyorlar. Biraz daha kilo verdikten sonra spor yapmak kolay gelecek.

Leslie yapmayı deneyebilirsin aslında 15 dk ile başlayabilirsin. Ben çok faydasını gördüm hatta günler içinde göreceksin bazı arkadaşlar sabah 5,5 -6 gibi kalkıp spor yapıyorlar. Biraz daha kilo verdikten sonra spor yapmak kolay gelecek.

Biara yaptim ama bebek o zaman daha kucuktu ve hic firsat vermiyordu kolik bir bebek kucak ve sallamaktan yapamayinca pes ettm ama buara daha sakin bu sefer yaparim gibi benim de pek uyku duzenim yok mamaya uyaniyor surekli

Biara yaptim ama bebek o zaman daha kucuktu ve hic firsat vermiyordu kolik bir bebek kucak ve sallamaktan yapamayinca pes ettm ama buara daha sakin bu sefer yaparim gibi benim de pek uyku duzenim yok mamaya uyaniyor surekli
Çok zor oluyor kolik bende çok çektim üstelik üçündende. Uyku düzeni olmayınca insan hiçbirşeye yetemiyor. Oburcuk :KK60: yesin mamalarını büyüsün

Kızlar bugün ki menüm
Sabah: yarım sandviç, yeşilçay
Ara öğün: 4_5 tane kayısı
Öğlen: 4 _5 yemek kaşığı yumurtalı menemen, kalan yarım sandviçim ve çay
Ara öğün: ve yine kayısı :)
Akşam:3_4 YK fellah köftesi ve kocaman bir tabak salata yanında ayran
Not:bugün yürüyüş yapamadım malesef, birde gün içinde 3 lt su içtim
Afiyet olsun canım bugün kayısı güzeli olmuşsun

Çok zor oluyor kolik bende çok çektim üstelik üçündende. Uyku düzeni olmayınca insan hiçbirşeye yetemiyor. Oburcuk :KK60: yesin mamalarını büyüsün
Evet cok zor ilk zamanlar 1 ay falan hic sorun yoktu ya bu abarttiklari cocuk buyutmek diyordum uyuyor hep sonra bir basladi durduramadik 3u de mi kolik bi bebekten sonra 2.si bile iyi cesaret

Evet cok zor ilk zamanlar 1 ay falan hic sorun yoktu ya bu abarttiklari cocuk buyutmek diyordum uyuyor hep sonra bir basladi durduramadik 3u de mi kolik bi bebekten sonra 2.si bile iyi cesaret
Evet 2. Ye zor cesaret ettim 9 yıl ara verdim :KK70: ama bebek özleniyor 2. Yi çok istedim. O 1 yaşındaykende sürprizzz 3. Hamilelik :KK71:
2. Yi sizin orda memorialde doğurdum tatilde :KK70:

Evet 2. Ye zor cesaret ettim 9 yıl ara verdim :KK70: ama bebek özleniyor 2. Yi çok istedim. O 1 yaşındaykende sürprizzz 3. Hamilelik :KK71:
2. Yi sizin orda memorialde doğurdum tatilde :KK70:
Aaa benimde tup bebek tedavimi orada yaptirdik cok iyi bir hastane:super: bizim hic 2.de gozumuz yok hersey ona ait olsun istiyoruz bakalim :KK64:

Menümü paylaşayım(dediğimi yapın yaptığımı yapmayın)
Sabah
Sebzeli omlet
Kuymak gibi bişey 2 kaşık
1/2 dilim kızarmış ekmek
Domates biber
Çay
Öğle :olamaz:aylar sonra
Sıcak şakşuka (domates soslu karışık kızartma)
1 dilim ekmek t.b.
Yoğurt
4 köfte
Zero kola 200ml
Salata

Akşam
Salata yoğurt
Zeytinyağlı bamya 1 kase
Gece
3 hurma 1 bardak sıcak süt smothi ( bu şekilde bu saatte içmek doğru değilmiş):KK14:
3lt su

Antalya xafira otel canım 3500 civarı sanırım 5 gece biz oteli arayıp öle aldık daha uyguna geldi sizde alacaksanız oteli bi arayın

ee jübilemi yapıyorum kolaymı vermeliyim daha çok vermeliyim :KK70::KK70:
Baktım canım hosuma gıttı guzelmıs.
Ayy guzel verdın sen kız sımdı sana cerez gelır bır kılo ıkı kılo:KK53:

Anladim kuzum en iyisi 3.kat bu durum da.
Klima mecbur açık çalışamıyoruz ki çok sıcak . Bol içiyorum 3ü geçiyor yarına iyice geçmiş olur
bizimde klima sürekli açık ama ben hala bunalıyorum:deli:

Yolda yürüyorum önümde 2 çocuk etekleri giydirmiş anneleri saçları maşallah upuzun önce tek sandım sonra arkada gelen 2 bayan vardı meğer onların çocukları imiş. Ne cesaret göz görüyor ama biri zorla arabaya çekse yetişemezler çocuklara nasıl kızıyorum ailelere . Daha geçen gün buranın köyünde eniştemin yeğeninin çocuğunu arabaya zorla bindirmeye kalkmışlar gören olmuştu bırakmışlar allah korusun çocuklarımıZı
ay allah korusun ya küçük büyük farketmiyo korumak gerekiyo geçen bdv de bi konu okumustm kızın babasının genc couklara karsı ilgisi varmıs kız arastırıpta öğrenmiş ne kadar iğrenc bi durum

Ben okuyup sessiz kalayım en iyisi takımdan uzak kalamam o kadar

Süper olur kuzum

Belediye seçimleri canım onların planlaması da ayrı yoğunluk işte.
Abim var ev bakabilir ama şu beğendiğimiz ev ile ilgili ümidimiz var hâlâ o yüzden bekliyorum. Babam satıcıyı psikolojik olarak zorda bırakıyor :KK70:kimse almıyor hiç alıcı yok :KK70:şeklinde. Adam yakında bedava verip geçecek evini. Orası olmazsa garantili alternatiflerim var zaten. Ama ben düzenli ve programlı olmayı severim. Yarın ne yapacağımı bilmeyi severim. O yüzden darlanıyorum. Bir an önce bi karara bağlansın istiyorum iyi yada kötü
ben dha hiç ban yemedim :KK53:

Dr nediyor canim,benim oglanida dr goturdukdu serum ne taktilar ilac vs verdiler ateşi uc gun 39.9_40 dan dusmemisti dr soyledik yapilacak bir sey yok ilaclarini verdik bir kullanin demisti gercektende ilaclari kullandigi halde atesi hic dusmediydi,her atesi ciktigida ilik dus aldirdik,uc gun esimle nobet tutmuştuk.sizinkidemi boyle birsey acaba..
Cnm ilaclaribi degistirdi
PaZardan beridir ayni atesi
Dun gecede inledi titredu
;(
Mahvildu yavrm

Back
X