Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

senin ne kadar çıkıyo yağın benim 28 çıktı dün akşam ama bencede o kadar yoktur dün düşünemedim de %50 si yağ olamaz heralde vücudumun şaka gibi D:KK70:::KK70:
Ay benim ay 15 gün önce 33 çıktı iyiki kotu mu bilemedim :KK51:

senin ne kadar çıkıyo yağın benim 28 çıktı dün akşam ama bencede o kadar yoktur dün düşünemedim de %50 si yağ olamaz heralde vücudumun şaka gibi D:KK70:::KK70:
Kilo:69.90
Kemik: 11.60
Yağ: 38.20
Su: 42.40
Kas: 30.20
Kalori 1960 çıktı
GEÇEN HAFTA CUMARTESİ GÜNÜ DEĞERLER

kızlar ben mi fazla kıskancım yoksa gerçekten bi tuhaflık mı var anlamıyorum
nişanlımın amcasının oğlunun eşi nişanlımı aramış 1 saat konuşmuşlar telefona
ben eşimin amca oğlunu niye ararım ki aramam yani
saçma geliyor bana
çok sinirlendim
:işsiz:
Haklısın ne alaka demi ...Bi ara gecenin 1 inde kuzeni aramıştı eşimi bayan tabi bir sürü kavga ettim sonra kuzenini aradim bir iki bağırdım çağırdım kapattım yüzüne o gün bugündür aramaz 5 senedir yani :KK70::KK70::KK70:

Haklısın ne alaka demi ...Bi ara gecenin 1 inde kuzeni aramıştı eşimi bayan tabi bir sürü kavga ettim sonra kuzenini aradim bir iki bağırdım çağırdım kapattım yüzüne o gün bugündür aramaz 5 senedir yani :KK70::KK70::KK70:
kuzeni olsa yine bi derece anlayabilirim kuzeninin karısı ne alaka yani :işsiz: hakediyolar ya niye ararsın ki elalemin kocasını ağzına sağlık iyi yapmışsın :KK51:

Aman veririm yaa simdiden düşünemicem valla :lülülü:
BENCEDE TADINI ÇIKAR TATİLİN KUZUM
acaba bu kilo mu yoksa yüzdemi Allahım inşallah yüzdedir çok amin :KK70::KK70:::KK70:

kuzum bu diyetisyen ölçümleri mi?
senin boy kaçtı???
KENDİ TARTI ÖLÇÜLERİM DİYETİSYEN DEĞİL CANIM
kızlar ben mi fazla kıskancım yoksa gerçekten bi tuhaflık mı var anlamıyorum
nişanlımın amcasının oğlunun eşi nişanlımı aramış 1 saat konuşmuşlar telefona
ben eşimin amca oğlunu niye ararım ki aramam yani
saçma geliyor bana
çok sinirlendim
:işsiz:
paramparça ederdim sanırım. ne demek dıdısının dıdısı arıcak ben ses etmicem he oldu canım haklısın . ne konuşmuşlar o kadar birde eşi kaç yaşında

BENCEDE TADINI ÇIKAR TATİLİN KUZUM

KENDİ TARTI ÖLÇÜLERİM DİYETİSYEN DEĞİL CANIM

paramparça ederdim sanırım. ne demek dıdısının dıdısı arıcak ben ses etmicem he oldu canım haklısın . ne konuşmuşlar o kadar birde eşi kaç yaşında
o nasıl tartı ya ne güzel tartıyor markası ney

nişanlım beni götürmeyi düşünüyor bu sıra düğünden sonra knedi çapında ev bakıyor yani uygun bulursa götürecek ponciği götürme bilmem ne demiş düğün hazırlıkları nasıl gidiyor vs havadan sudan konuşmuş ona noluyorsa kendi eşi de askeri personel doğu görevnide onu götürmemiş ben gitmesem daha iyi olurmuş sanki sana kaldı benim gidip gitmemem
nişanlımdan 2 yaş büyük
ayrıca benim numaramda var beni arasın sorsun çok merak ediyorsa onu niye arıyor sinirlendim ya
nişanlımla da konuşmuyorum 1 saat konuşmuşsun git onu ara beni arama dedim :KK45:

:KK200:MİNİK ADAYLARIMIZ:KK200:

@Buki_89 (66,50/66,50 / /%)SABIT
@Miray12_34 (70///%) başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:
@Nidsalii (62,8/62,2/0,6/%0,95) bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :50
@she-ra (92,8///%) bşl.t. 26 Haziran bşl.k.95 hedef 60
@yediveren14 (58/ / /% )
bşl.t.28Haziran bşl.k.58 hedef55
@gamzelim080 (75,80//76,4/0,6 alınmıştır%)
@selcanmehmetcan( 76.5/76.0/ 0.5/0.65 %)
@Turkuaz07 (72,50///%) başl.t:12 Temmuz başl.k:72,50 H.kilo:55
@nilesss (74,8/73,8/1,0/1,33%) başl. k:79,5 H.kilo :65 bşl.t.19 haziran

@Miray12_34 Buki_89 Buki_89 @yediveren14 @Turkuaz07
@she-ra
kızlar aday listesine bildirimleriniz bekliyorum
tatlim ya ben bugün hic giremedim kusura bakma ama sabitim malesef galiba regl olmam lazimdi kendimi sismis balon gibi hissediyorum zaten

Back
X