Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menumu yazayım

Sabah bir bardak zencefilli limonlu çay

Kahvaltı 11.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim köy peyniri
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği
Roka,tere

Ara 14.30
Bir bardak kefir bir avuç çiğ fındık ceviz

Aksam 18.00
Bir tabak zy lahana yemeği(içine kinoa ekledim) ,yoğurt

2 litre su spor yok bugün
Afiyet olsun menüyü beğendim

Malesef ki öyleki:KK43: en büyük cezayı cehenneme giderek alır ama insan bu dünyada da cezasını çeksin istiyor iste
Inşallah salı günü adliyenin önünde toplaniyoruz cuma duruşma var umarım sesimizi duyarlar
Suan bile tuylerim diken diken,nedir bu kadinlarin cektikleri,kader yazgı:KK43: rabbim o caninin yaptigini kuzenine hissettirmemistir rabbim merhametlidir gittigi yerde amelleri ilede utandirmasin mekani cennet olsun ins..yaa boyle haberleri duyunca insan ne dusunecegini sasiriyo en kötü sekilde olmekmi insanin aklina hersey geliyor yada hazirlikli ibadet edip ölmek mi sozun bittigi yer,rabbim imandan ayirmasin ölümün bile hayirlisini versin aci olumler vermesin :KK43: ..senin kuzeninde mukafatini alacak inş...
Halen kendime gelemedim sersem gibiyim :( .
Ne kadar acı çekmiştir kim bilir :( aklım almıyor nasıl olur böyle bir şey :(

Inşallah salı günü adliyenin önünde toplaniyoruz cuma duruşma var umarım sesimizi duyarlar

Halen kendime gelemedim sersem gibiyim :KK43: .
Ne kadar acı çekmiştir kim bilir :KK43: aklım almıyor nasıl olur böyle bir şey :KK43:
Haberlerde gordum güzelmiş kuzenin,oglu ve o nun fotografini kapatmislar,birde kayip die kendi polise ihbarda bulunmus evde kan izlerini bulmuslar sonrasi tutuklamis polis,cezasini cekecek hem bu dunyada hem.o dunyada,amcanin kizida mukafatini alacak kuzum... rabbim gittiği yerde utandirmasin ins.. :(

Haberlerde gordum güzelmiş kuzenin,oglu ve o nun fotografini kapatmislar,birde kayip die kendi polise ihbarda bulunmus evde kan izlerini bulmuslar sonrasi tutuklamis polis,cezasini cekecek hem bu dunyada hem.o dunyada,amcanin kizida mukafatini alacak kuzum... rabbim gittiği yerde utandirmasin ins.. :KK43:
Güzeldi ya bir kolunda engel vardı biliyor musun kendini savunmamıştır bile :(

Merhaba kızlar buğun pazar olduğu için kahvalımı biraz geç yaptım sast 12 gibı
Ilık limönlü şu
2 dilim peynir
7 8 tane zeytin
2 tane haşlanmış yumurta
Bolca domates ve yeşil biber

akşam üzeri
6 tane badem
Tavuk sote

45 dakika yürüyüş 2.5 lite su
Menun cok guzel su ekmegi bende birakacagim bir turlu cesaret edemiyorum nasil biraktin bana tuyo ver sanki bagimli oldum..

Güzeldi ya bir kolunda engel vardı biliyor musun kendini savunmamıştır bile :KK43:
Kadin dernekleriyle iletisime gecebilirsiniz , ekside yazar varsa orada da konu acabilirsiniz. Beni mesela sule cet cinayeti cok ekilemisti. Dogru oldugunu dusunmemekle beraber sosyal medyanin etkisi tartisilmaz. Keske toplum vicdanina gerek kalmasa, adalet sadece ve sadece mahkemede aransa ama malesef sartlar..Inaniyorum ki buyuk bir ceza alacaktir o cani ama iyi hal indirimi falan gibi sacmaliklar yasamazsiniz umarim.

Kadin dernekleriyle iletisime gecebilirsiniz , ekside yazar varsa orada da konu acabilirsiniz. Beni mesela sule cet cinayeti cok ekilemisti. Dogru oldugunu dusunmemekle beraber sosyal medyanin etkisi tartisilmaz. Keske toplum vicdanina gerek kalmasa, adalet sadece ve sadece mahkemede aransa ama malesef sartlar..Inaniyorum ki buyuk bir ceza alacaktir o cani ama iyi hal indirimi falan gibi sacmaliklar yasamazsiniz umarim.
Salı günü adliye önünde toplaniyoruz kadın kolları gelecek elimizden ne gelirse artık yapacaz içimiz serinlemicek ama olsun çıkmasın ordan

Ay uykusuzluktan bi hal oldum. Nasıl bir çocuktur anlamıyorum.. Uyumuyor.. gündüz de gece de. Doktora götürdük tahlil vs herşey normal iyi ki de öyle ama uyumuyor şu saat oldu babamız bile yattı artık ben mecbur başında.. of.. off..

Sabah

Bir poğaça + çay+ peynir+ zeytin

Öğlen

İki orta boy havuç

Akşam

Pirinçli ciğerli çorba
Salata

2 lt su

Salı günü adliye önünde toplaniyoruz kadın kolları gelecek elimizden ne gelirse artık yapacaz içimiz serinlemicek ama olsun çıkmasın ordan
Kuzeninin oglu nasıl canım,bir şeylerin farkında mı:( anne babası kim bilir ne haldedir Allah'ım kimselere yaşatmasun ne zor bir acıdır :(

Amcamın kızı bir koca cinayetine kurban gitti . Hiç ummadık beklemedik bir ölüm cesedi parça parça etmiş şerefsiz koca kişisi beynim yanıyor kafam patlıcak gibi cenazeyi olan 3 4 parça ile defnettik geldik hepimiz şoktayız ben çok kötüyüm çocukluğumun büyük kısmı kendi ile geçmişti :KK43:
kuzum çok üzüldüm şimdi resmini gördüm içim yandı
nasıl bi caniliktir bu ya, nasıl bu hale gelebildik aklım almıyor :işsiz:
başınız sağolsun :KK200:

Back
X