Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

YAPABİLİYORSAN AZ SPOR YAP AYAKLARININ VE PELVİK BÖLGENİ RAHATLATACAK SPOR YÜRÜYÜŞ YA DA LESLİE DEĞİLDE SQUAT MEKİK TARZI ŞEYLER KASLAR RAHATLAYINCA ÇIKARSIN
Spor yapacamda regl oldum olali sancim cok estrofemede basladim agrim biraz daha artti ama suat deneyim birde yuruyus yapmam lazim git gide sistim ve eski kilama az bir sey kaldi kesinlikle o kg yu hic istemiyorum,biliyormusun canim cuma gunu dr gittim guzel haberler aldim 5 yumurtam olusmus uyguladigim kurler ilaclar ise yaramis elhamdülillah..simdi saglikli beslenerek yumurtsta kalitesini dusurmeden zayiflamam lazim,sen kendini toparla ins yarisida unutmadim :)

Spor yapacamda regl oldum olali sancim cok estrofemede basladim agrim biraz daha artti ama suat deneyim birde yuruyus yapmam lazim git gide sistim ve eski kilama az bir sey kaldi kesinlikle o kg yu hic istemiyorum,biliyormusun canim cuma gunu dr gittim guzel haberler aldim 5 yumurtam olusmus uyguladigim kurler ilaclar ise yaramis elhamdülillah..simdi saglikli beslenerek yumurtsta kalitesini dusurmeden zayiflamam lazim,sen kendini toparla ins yarisida unutmadim :)
kuzum günlerini değerlendir inşallah hiç tüpe gerek kalmaz ...
kiloya dikkat et o kürleri yapacağım zaman bende aalırım senden unutuyorum çünkü

kuzum günlerini değerlendir inşallah hiç tüpe gerek kalmaz ...
kiloya dikkat et o kürleri yapacağım zaman bende aalırım senden unutuyorum çünkü
Nasil degerlendiriyim canim adet sokturucu kullanacagim bu ay yapisiklik tekrarlamasin die sanirim korunmam gerekiyor simdi annemle yuruyus yapacagim..ins bu sefer bende umitliyim hayirlisi

kızlar aranızda koşu bandı olan var mı yorumlarınızı merak ediyorum

Menun cok guzel su ekmegi bende birakacagim bir turlu cesaret edemiyorum nasil biraktin bana tuyo ver sanki bagimli oldum..
Ekmek çok isteğim zaman canan karatay in videosu geliyor aklıma ve izliyorumekmek yemeyin diyoryaaişte o vallahii bu olay beyinde bitiyor arkadaşım içine gireceğim güzel elbiselerimj hayal ediyorum eskiden nasıl fit olduğumu falan sonra yemiyorum işte

Back
X