Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:spor::KK49:3-9 Aralık
Spor Bildirimleri:KK49::spor:

@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim //110/dk//
Sevgiclk Sevgiclk //
3cadianasi 3cadianasi //

Karacamyerli Karacamyerli //
tugbaFB tugbaFB //
drdotty drdotty //
SchonerDuft SchonerDuft //

Sahihuban Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar Nilar //
masal3487 masal3487 //
Buki_89 Buki_89 //
orkide1453 orkide1453 //

Verano_porteno Verano_porteno //
bi-zuzu bi-zuzu //

*** Arkadaşlar spor listesini daha profesyonel hale getirmek gerekebilir. Şimdilik basit bir liste yaptım. Çoğunluk LESLİE yapmak fikrinde sanırım. İsminizin karşısına spor DAKİKANIZI yazarsanız sevinirim.
:KK36::KK36::KK36:

Dunku sporu yazdim

@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
Sevgiclk Sevgiclk //
3cadianasi 3cadianasi //

tugbaFB tugbaFB //
drdotty drdotty //

Sahihuban Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar Nilar //
masal3487 masal3487 //
Buki_89 Buki_89 //
orkide1453 orkide1453 //

bi-zuzu bi-zuzu //

zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234

*** Arkadaşlar spor listesini daha profesyonel hale getirmek gerekebilir. Şimdilik basit bir liste yaptım. Çoğunluk LESLİE yapmak fikrinde sanırım. İsminizin karşısına spor DAKİKANIZI yazarsanız sevinirim.

Tamam çok çok tesekkur ederim daha kahvaltı yapmadim menülerimi yazarım size iyi ki alındım cunku bura olmadan veremeyeceğimi anladım o zaman 10 kiloya yakın verdim ama bi şenidir oturmaktan geri aldım ‍♀️
tek olmuyor zarten mümkün değil hele buraya alışınca . spor listesine de aldım seni

@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
Sevgiclk Sevgiclk //
3cadianasi 3cadianasi //

tugbaFB tugbaFB //
drdotty drdotty //

Sahihuban Sahihuban //
@_Silent Scream_//
Nilar Nilar //
masal3487 masal3487 //
Buki_89 Buki_89 //
orkide1453 orkide1453 //

bi-zuzu bi-zuzu //

zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234

Çok tesekkur ederim çok sevindim ya hemen bugün yapacağım sporu yazayım ben cunku birhaftadir başlamıştım

SchonerDuft SchonerDuft drdotty drdotty ben spor listesindeyim ama düzenli yapamam ev okul çocuk hayatım spor zaten:)) yaptığım kadarını yazarım. Bikaçgündür omzumda kulunç oluştu dönemiyorum falan lazerle kıracaklar kulunçu tabi kullndığım ağrıkesiciler midemde fena ağrı yaptı 4 gündr doğrudürüst bişey yiyemiyorm güncel kilom 54.2 çıktı bu sabah almazsam sorun yok azda olsa vererek gidiyo gibiyim hastalıklardan tabi 55 üzeri olursam kolumuda düzeltip spora başlarım inşllah.. Gene dikkat ederek gidiyorum normalde evde yumurtalı ekmekli bi kahvaltı öğle ekmeksiz çorba yoğurt akşamda ekmeksiz hafif takılıyorum köfte tavuk yada sebze yemeği olarak değişiyor tatlı yeme isteğimde yok değil ama küçük porsiyonlarla bitter çikolata yiyerek gidiyorum..

Arkadaslar kus bakmayin, yarin gece yolcuyum. Yol da 30 saat surecek toplamda :oha: Hazirliklarimi tamamlamaya calisiyorum. Pek ogun paylasamadim o yuzden. Zaten cok duzgun beslenebildigim soylenemez. Turkiyeye dondukten sonra bir sure daha kotu beslenirim malum anne yemekleri ama kisa surede duzenimi oturtacagim. Izne ayrilmak istemiyorum eger mumkunse, beni 2 hafta boyle idare ederseniz sevinirim. Kilo almamaya calisirim bu sure icinde:KK200:
Canım zaten izinli olmak İçin 2 ayını doldurmuş olman gerek. Cuma bildirimlerini ihmal etmezsen gerisini idare ederiz tabiki. Anne yemeklerinede dikkat
İyi yolculuklar
Hayırlı kavuşmalar
Herkese günaydın
3 Aralık 2018 menüm
şöyle
sabah
bir haşlanmış yumurta iki dilim kepekli ekmek sınırsız söğüş salata ve yarım dilim peynir
öylen
haşlama et salata ekmek ara öğün iki tane minicik muz
akşam
balık salata ekmek balığın üzerine helva yedim Kaçamak sayılabilir
Ara ananas

Yirmilik dişim çıkmaya çalıştığı için şu an iltihaplanmiş ve inanılmaz derecede ağrım var antibiyotikler ağrı kesiciler fayda etmiyor iltahaplı olduğu için Müdahale edilemiyor büyük bir acı çekiyorum yediklerimden de aslında bir tat alamıyorum şu sıra ayrıca tatildeyiz kendi dişçimdan kilometrelerce uzaktayım 11’inde randevum var ozamana kadar bu siziyı çekerim çok zormuş dış ağrısı
Geçmiş olsun canım yirmilik dişten vaktinde kurtulmak gerekiyor bende de aynı sorun var. Erteleyip duruyorum

Çok tesekkur ederim çok sevindim ya hemen bugün yapacağım sporu yazayım ben cunku birhaftadir başlamıştım
Hoşgeldin zuzu inşallah istediğin kiloyu verebilirsin ben de yeni mezun oldum. Bölümün nedir kpssden atama bekliyosun sanırım
grup zuzusuz kalmıyordu:halay::halay:bol zuzulu günler

Hoşgeldin zuzu inşallah istediğin kiloyu verebilirsin ben de yeni mezun oldum. Bölümün nedir kpssden atama bekliyosun sanırım
grup zuzusuz kalmıyordu:halay::halay:bol zuzulu günler
Hocam önlisans Yen'i açıklandı sonuçlar desem yeri buro yönetimi yönetici asistanlığı 87 aldım 11 aralık da tercihler var insallah olur

Back
X