- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #293.441
2 resimde de bana göre çıtırsınBu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize

değilim ama yapacamemin misin ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 resimde de bana göre çıtırsınBu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize
değilim ama yapacamemin misin ?![]()
dakika olarak yazıyorsunSporları nasıl yazıyorduk ya unutmuşum ben![]()
Tamam canım listeye siz mi ekliyorsunuz biz midakika olarak yazıyorsun
Çok gitsin kaptanımBu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize
bu sefer ideal kilonun altına inince bırak kuzumBende şu an çok mutsuzum kuzum şimdi dahada kötü durumum sabah 80 akşam 82 yim
Bugün başladım artık ayın 8 inden sonrada listeye girme hakkım doğuyor. Burada bir kez daha başaracağım. Sizlerin desteğiyle
İnşallah![]()
çok iyi oldu çokta güzel oldu o zamanÇok çok tesekkur ederim canım benim iki uc tanıdık var onların rahatlığı diyelimsağol insallah bol bol kilo veririz
![]()
tabi eskisi kadar rahat yapamazsın uyku saatlerinde fırsatın olursa yaparsınGeldi tabi :)
Tamam canım inşallah
Ama benim bu sıpa ile isim çok zor sabah pilates yapiyorum üstüme çıkıyor ayaklarıma basıyor :))
son listeyi alıntılamak şartı ile sen ekliceksinTamam canım listeye siz mi ekliyorsunuz biz mi
Canımsın aslında idealimin altında bıraktım 68in altına inince vücudum kötü oluyor 63te bırakmıştım diyeti. Ev stresi, kayınvalidenin vefaatı, ameliyat oluşum, büyük oğlanın Yen’i okuluna alışma stresi ve benim dizginlenemeyen iştahım beni bu hale getirdi. Aslında çok seviyordum “3 çocuklu 40 yaşında ve fit” ifadesini. Beni extra mutlu ediyordu ne yalan söyleyeyim. Neyse olan oldu artık. İnşallah irademe kavuşur diyet planımı uygularım.bu sefer ideal kilonun altına inince bırak kuzum
az gitsin öz gitsin kuzum bu sefer
haftalık hedefin 0,5-1 kg arası olsun
ben ne zaman mezun oldum hatırlamıyorum ama bende girebildiğim zaman listede olmak istiyorum
bugün kilomla yüzleştim ve tamı tamına 68.1 di
çok iyi oldu çokta güzel oldu o zaman
tabi eskisi kadar rahat yapamazsın uyku saatlerinde fırsatın olursa yaparsın
bende akşam yemekten sonra eşime teslim edip yarım saat 45 dk yapmak hedefim
Çok liste kafa karışıklığı yapabilir canım ama menüler yazılırken günlük su miktarıda mutlaka yazılmalı.Arkadaslar su içme listesi de mi yapsak siz daha iyi bilirsiniz ama ben çok az su içmeye başladım askında günde iki litre kotası listesi mi yapsakama siz daha iyi bilirsiniz kaptanlarımız
ay bence yapma kuzucum yaaa kilo verAlışveriş yapmam gerek 80 kiloluk bedenim hiçbirşeye sığmıyor
![]()
sagol canım hoşbuldum . bişey sorucam ben bu hafta listeye girebiliyorum sanırım, girersem mesela 68.3 tüm 67 ye düştüysem yüzdem hesaplanıp yazılacak mı yoksa direk 67 mi yazılacak?Afiyet olsun canım. Hoşgeldin yeniden
Bende mutsuzum canım ama ben böyle zamanlarda daha çok yiyorum. Mutfakta gereksiz olan herşey benim midemde.
Şu an itibariyle başlıyorum ve sonraki hafta bende listedeyim.
İlk foto süper ötesi ikincide de fena bi durum yok hertürlü maşallahın var. 40ında fit annesin ama yükselmemek lazım ben mezun oldum ama hala diyette gibiyim biara tatlıyı abartmıştım durdurdum kendimi bu akşam film izlerken çwkirdek çirtliycem 5 gündür kaçamak yapmamıştım:) alışverişte yapma bence kuzum tabi girdiğin ortamlarada bağlı mecburi ihtiyaç al abartma bence senin için 10 kilo maksimum 2.5 ay hadi 3 olsun yaz gelmeden 60 küsürleri görürsün inşallah. Kilo aldın ama geçerli sebeplerin vardı vermek için olduğu gibi bol şansAlışveriş yapmam gerek 80 kiloluk bedenim hiçbirşeye sığmıyor
![]()
Tamam canisi su içmeyi ben listeye eklerim sağol tavsiyen icinÇok liste kafa karışıklığı yapabilir canım ama menüler yazılırken günlük su miktarıda mutlaka yazılmalı.
Şimdi yaz aylarına göre su tüketimimiz azaldı ama her 15 dk spora 1/2 lt su eklersek 2,5lt içmiş oluruz. Bu ara bende az su içiyorum
Canisi bence çok alma vücudun o giysilere alışmasın cunku kilo vereceğizAlışveriş yapmam gerek 80 kiloluk bedenim hiçbirşeye sığmıyor
![]()
Bu arada siz ne mezunusunuzHoşgeldin zuzu inşallah istediğin kiloyu verebilirsin ben de yeni mezun oldum. Bölümün nedir kpssden atama bekliyosun sanırım
grup zuzusuz kalmıyordubol zuzulu günler
hepimiz bi şekilde aldık canım senin yaşadıklarında kolay değildi ama bitti gitti hepsiCanımsın aslında idealimin altında bıraktım 68in altına inince vücudum kötü oluyor 63te bırakmıştım diyeti. Ev stresi, kayınvalidenin vefaatı, ameliyat oluşum, büyük oğlanın Yen’i okuluna alışma stresi ve benim dizginlenemeyen iştahım beni bu hale getirdi. Aslında çok seviyordum “3 çocuklu 40 yaşında ve fit” ifadesini. Beni extra mutlu ediyordu ne yalan söyleyeyim. Neyse olan oldu artık. İnşallah irademe kavuşur diyet planımı uygularım.
Canım 70in altında kalmalıyım 65in altına inince dizlerim çirkinleşiyor, yüzümde hoş olmuyor ama 75 ve üzeri bacaklar , simit bölgesi fena oluyor. İnşallah önce bi 10 kilo vereyim.drdotty kuzum iki Foto arasinda hicde 10 kilo varmis gibi durmuyo 75 kg bile sana cok iyi vallah
Geçen hafta adayda bildirimin varsa yüzden hesaplanır canıms
sagol canım hoşbuldum . bişey sorucam ben bu hafta listeye girebiliyorum sanırım, girersem mesela 68.3 tüm 67 ye düştüysem yüzdem hesaplanıp yazılacak mı yoksa direk 67 mi yazılacak?
İnşallah canım bu sefer çok kararlıyım ertelemek yokİlk foto süper ötesi ikincide de fena bi durum yok hertürlü maşallahın var. 40ında fit annesin ama yükselmemek lazım ben mezun oldum ama hala diyette gibiyim biara tatlıyı abartmıştım durdurdum kendimi bu akşam film izlerken çwkirdek çirtliycem 5 gündür kaçamak yapmamıştım:) alışverişte yapma bence kuzum tabi girdiğin ortamlarada bağlı mecburi ihtiyaç al abartma bence senin için 10 kilo maksimum 2.5 ay hadi 3 olsun yaz gelmeden 60 küsürleri görürsün inşallah. Kilo aldın ama geçerli sebeplerin vardı vermek için olduğu gibi bol şans![]()