Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tup simdi yaptirmiyorum canim bir ay sonra simdi yapisiklik.olmasin die ilac kullanıyorum,tavuguda.protein diyet yapiyim dedim yiyemedim bulanti yapiy tiksiniyorim,etide yiyemiyorum disimlerimi fena rahatsız ediyo birazda ettende usandim bikkinlik geldi.. su.iki gun protein agirlikli besleniyimde odemlerim yaglarim gistin 77 kg gormek istiyorum..
Bir ay sonra olsun fark etmez canım yemesen çok daha iyi olur,yiyememissin zaten,balık seviyorsan balık tuket,kinoa al tuket (protein oranı yüksek) kuru fasulye nohut miktarını ayarlayarak tuket bunlar çok faydalı

Canım 70in altında kalmalıyım 65in altına inince dizlerim çirkinleşiyor, yüzümde hoş olmuyor ama 75 ve üzeri bacaklar , simit bölgesi fena oluyor. İnşallah önce bi 10 kilo vereyim.
Aradaki farkı siyah çorap saklıyor canım bacaklarım kütük gibi oldular

Geçen hafta adayda bildirimin varsa yüzden hesaplanır canım

İnşallah canım bu sefer çok kararlıyım ertelemek yok
yok canım pazartesi yazmıştım kilomu sadece

hapşurmaya başladım dudağım uçukladı grip olma yolundayım :KK43:
Geçmiş olsun canım, bende uçuk çıkardım çok yaşadığım bişey değildi ama bağışıklık sistemim iyice düştü sanırım.
Sende dikkat et kendine, diyeti elden bırakmamak gerek sonra kilolarımıza kilolar ekleniyor ama bu dönem soğuk algınlığı grip çabuk geliyor, bağışıklığımızı destekleyecek şekilde beslenmeye özen göstermek gerek:KK15:

Back
X