Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım, bende uçuk çıkardım çok yaşadığım bişey değildi ama bağışıklık sistemim iyice düştü sanırım.
Sende dikkat et kendine, diyeti elden bırakmamak gerek sonra kilolarımıza kilolar ekleniyor ama bu dönem soğuk algınlığı grip çabuk geliyor, bağışıklığımızı destekleyecek şekilde beslenmeye özen göstermek gerek:KK15:

dün senin resimlerini gördüm maşallahın var :nazar:

Geçmiş olsun canım, bende uçuk çıkardım çok yaşadığım bişey değildi ama bağışıklık sistemim iyice düştü sanırım.
Sende dikkat et kendine, diyeti elden bırakmamak gerek sonra kilolarımıza kilolar ekleniyor ama bu dönem soğuk algınlığı grip çabuk geliyor, bağışıklığımızı destekleyecek şekilde beslenmeye özen göstermek gerek:KK15:
hiç düzen kalmadı bende ara öğün fazla kahvaltı sıfır zaten akşamları sadece çorba ve salata yemek lazım

nasıl beslenecem hiç bilmiyormuş gibi hissediyorum bu ara limon portakal ve mandaline tüketiyorum ara öğünlerde ...
benim korkudan çıktı gazetede benim annemin resmi vardı sizin peşinize düşerler demiş bende saf saf korktum bir an ondn çıktı :D :D

açıkçası benimde öyle
:(:(

benimde hafta da 1 platesim var
evde de program yapacam hoş önce evi elden geçmem lazım çok kirlendi
bende spora gitmek istemiyorum hiç zamanım kalmıyor ocak 9da üyeliğim bitiyor bidaha da üye olmayı düşünmüyorum evde jilian falan yaparım leslie yaparım
benimde öyle büyük temizlik yapmam lazım silip süpürüp geçiştiriyorum havalarda kötü

Arkadaslar bugün 115 dk spor yaptım :) bugünkü menü sabah bitki cayı
Öğlen: az yağda havuç kavurup üstüne yoğurt koyup salata yedim ,zeytin beyaz peynir , galeta cay salatalık domates
Ara öğün şekersiz Türk kahvesi
Akşam : çorba hamsi aldım onu kızartıp yiyeceğim salata ama hamsiyi az yiyeceğim cunku kızartma :bicak: bir buçuk litre su da bittti bugün uc litreye tamamlarım insallah :21:

Arkadaslar bugün 115 dk spor yaptım :) bugünkü menü sabah bitki cayı
Öğlen: az yağda havuç kavurup üstüne yoğurt koyup salata yedim ,zeytin beyaz peynir , galeta cay salatalık domates
Ara öğün şekersiz Türk kahvesi
Akşam : çorba hamsi aldım onu kızartıp yiyeceğim salata ama hamsiyi az yiyeceğim cunku kızartma :bicak: bir buçuk litre su da bittti bugün uc litreye tamamlarım insallah :21:
Canım sen iki öğün mu besleniyorsun?havuç kavurunca glisemik indeksi yükseliyor bu nedenle kilo aldırıyor,çiğ tuketsen daha iyi olur.

Biz de de hamsi oldugu zaman eşim kızartir ama ben kendim için fırına atarım keşke sende öyle yapsaydın hem o zaman doyana kadar yerdin

:spor::KK49:3-9 Aralık
Spor Bildirimleri:KK49::spor:

@ponçikbirgelincik//
@Bir garip //
@selcanmehmetcan //
Sevgiclk Sevgiclk // 45 dakika tempolu yürüyüş
@3cadianasi //

@Karacamyerli//
tugbaFB tugbaFB //
@drdotty //
SchonerDuft SchonerDuft //

@Sahihuban//
@_Silent Scream_//
@Nilar//
masal3487 masal3487 //
@Buki_89//
@orkide1453//

@Verano_porteno //
bi-zuzu bi-zuzu //

*** Arkadaşlar spor listesini daha profesyonel hale getirmek gerekebilir. Şimdilik basit bir liste yaptım. Çoğunluk LESLİE yapmak fikrinde sanırım. İsminizin karşısına spor DAKİKANIZI yazarsanız sevinirim.
:KK36::KK36::KK36:

Back
X