Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dukan birasınıda yapmaya çalışsana bu hafta en azından, ben bugün başladım şişliğimi alıyor
dur sana atıyım kızımın çektiğini çok komik :KK70::KK70:
ayy ben anlamadım dediğin sporu resim varsa daha kolay anlarım sankim :KK19:
bu hafta ben başladım yürüyüş + zıp zıp kesin her gün yapacam artı bişilerde beraber yapabliriz orkide1453 orkide1453 de başlıyor bugün

vucudu şaşırtmamız lazım bi şekilde
favelaynın o iddiasını hatırlıyorum insan gerçekten istedimi olur aslında
evet cnm ben de sabah 8 gibi midem kazınıyo gibi hissetim az sonra süt bitmiş burda içemşicem ya geçti açlık 1süt 1 bardak kefir 10 badem yedim hiç açlık hissetmiyorum isteyince yapıcaz

evet cnm ben de sabah 8 gibi midem kazınıyo gibi hissetim az sonra süt bitmiş burda içemşicem ya geçti açlık 1süt 1 bardak kefir 10 badem yedim hiç açlık hissetmiyorum isteyince yapıcaz
öğlen ve akşam ne yemeyi düşünüyosun?
ben bol kıymalı patates oturtması (dünden kaldı mecbur getirdim patates az ama ) yicem
akşamda ızgara balık + salata

öğlen ve akşam ne yemeyi düşünüyosun?
ben bol kıymalı patates oturtması (dünden kaldı mecbur getirdim patates az ama ) yicem
akşamda ızgara balık + salata
öğlen iş yerinde ytaze fasulye pilav cacık tatlı var ben cacık fasulye yiycem aksama da pırasa var evde

dukan birasınıda yapmaya çalışsana bu hafta en azından, ben bugün başladım şişliğimi alıyor
dur sana atıyım kızımın çektiğini çok komik :KK70::KK70:
ayy ben anlamadım dediğin sporu resim varsa daha kolay anlarım sankim :KK19:
bu hafta ben başladım yürüyüş + zıp zıp kesin her gün yapacam artı bişilerde beraber yapabliriz orkide1453 orkide1453 de başlıyor bugün

vucudu şaşırtmamız lazım bi şekilde
favelaynın o iddiasını hatırlıyorum insan gerçekten istedimi olur aslında
ok at bakayım .
dukn hayatta içemem bol su içiyorum . rezene içerim akşam biraz.
sırt üstü uzan ayaklarını kaldır dizlerini kır .pozisyon bu resim bulmadım birazdan tekrar bakıp ınst atarım .
artı birşeyler yapalım bende salona gidiyorum ama olmuyor tek salon ile . orkide1453 orkide1453 . o zaman yapacaklarımızı günlük paylaşalım destek olalım .birde spor yaptıktan sonra 1 saat sonra birşeyler yemek gerek hemen arkasından yersek 10 kalorilik şey 40 kalori oluyor . spordan sonra kahve içmek yağ yakımını arttırıyormuş yemeyi de ona göre ayarlarsak süper olur

öğlen iş yerinde ytaze fasulye pilav cacık tatlı var ben cacık fasulye yiycem aksama da pırasa var evde
menünü çok beğendim inşallah şeytana uymazsın :KK48:
ok at bakayım .
sırt üstü uzan ayaklarını kaldır dizlerini kır .pozisyon bu resim bulmadım birazdan tekrar bakıp ınst atarım .
artı birşeyler yapalım bende salona gidiyorum ama olmuyor tek salon ile . orkide1453 orkide1453 . o zaman yapacaklarımızı günlük paylaşalım destek olalım .birde spor yaptıktan sonra 1 saat sonra birşeyler yemek gerek hemen arkasından yersek 10 kalorilik şey 40 kalori oluyor . spordan sonra kahve içmek yağ yakımını arttırıyormuş yemeyi de ona göre ayarlarsak süper olur
ben eşim gelene kadar yapıyım diyordum ama yemek sonrası yapmak lazım dediğine göre öle yaparız napalım :spor::KK49:
yaa dukanı bende inanılmaz seviyorum 2 hafta yapıcam bakalım faydasını görecekmiyim
o zaman bu akşam herkes sporunu yaptıktan sonra duştan önce buraya girip ne yaptığını yazsın :KK70: sonrasıda türk kahvesi (spor sonrası türk kahvesini görüşmeye gittiğim bi spor salonundada yazıyodu)

ok at bakayım .
cnm ben de spordan sonra ya süt ya kahve

ben eşim gelene kadar yapıyım diyordum ama yemek sonrası yapmak lazım dediğine göre öle yaparız napalım :spor::KK49:
yaa dukanı bende inanılmaz seviyorum 2 hafta yapıcam bakalım faydasını görecekmiyim
o zaman bu akşam herkes sporunu yaptıktan sonra duştan önce buraya girip ne yaptığını yazsın :KK70: sonrasıda türk kahvesi (spor sonrası türk kahvesini görüşmeye gittiğim bi spor salonundada yazıyodu)
cnm öğlen yemeğini az önce yedim pılav yicekken konuşmalarımız fvelaynın 4 kılo verdiği geldi aklıma yemedim :d

bu arada listeye dönmeme 1 ay varmış 13 temmuzda ayrılmışım :110:
döenene kadar ideal kılona geldiğini düşünsene süper olur aslında kılo verirken 1 gün bile çok önemli 1 günü kaybetmek ghaftayı kaybetmiş sayılıyor bu ara verelim de yazı bu yıl bari rahat geçirelim incecik kotlar sıfır göbek off çok güzel olur

cnm öğlen yemeğini az önce yedim pılav yicekken konuşmalarımız fvelaynın 4 kılo verdiği geldi aklıma yemedim :d
ahahah bak şeytana uymamışın :KK9::KK9:
döenene kadar ideal kılona geldiğini düşünsene süper olur aslında kılo verirken 1 gün bile çok önemli 1 günü kaybetmek ghaftayı kaybetmiş sayılıyor bu ara verelim de yazı bu yıl bari rahat geçirelim incecik kotlar sıfır göbek off çok güzel olur
dönene kadar sanırım mezun olduğum kiloya anca inmiş olurum :olamaz: 67.4 düm bugün 62 ile mezun olmuşum yeni aldığım kilo olduğu için çabuk verebilirim diye düşünüyorum
verip kotlarımı yenilemek istiyorum artık :KK45:
hayali bile çok güzel :KK48:

ahahah bak şeytana uymamışın :KK9::KK9:

dönene kadar sanırım mezun olduğum kiloya anca inmiş olurum :olamaz: 67.4 düm bugün 62 ile mezun olmuşum yeni aldığım kilo olduğu için çabuk verebilirim diye düşünüyorum
verip kotlarımı yenilemek istiyorum artık :KK45:
hayali bile çok güzel :KK48:
aynen ben de alamıyorum yeni kıayfet arada alıyorum gönlüğme göre bi alışveriş yapamadım

OK anlaştık spor yapmadan öncede spor zamanı dye belirtelim belki unutan olur :KK70: :KK70:
ödem varsa kesin görürsün ama 2 hafta yapabilcekmisin
bu arada listeye dönmeme 1 ay varmış 13 temmuzda ayrılmışım :110:
1 ayda aldığın5 kilo gider ortalama ona odaklan
slm kizlar, buhafta yine motive bi sekilde geldim insallah güzel kilolar vermeyi planliyorum ama umarim bi motivasionumun devami gelir:)
spora var mısın bizle buki
cnm ben de spordan sonra ya süt ya kahve
sütü yağsız içiyorum genelde kalorisi de düşük oluyor

bende bu kışı bi şekilde atlatıp bahar ve yaza bişeyler almak planım bakalım inşallah veririzde gölümüze göre bi alışveriş yaparız
inşallah cnm bizim spora asılmamız şart akşamları kontrol edelim birbirimizi spor yapalım üşenmeyelim

OK anlaştık spor yapmadan öncede spor zamanı dye belirtelim belki unutan olur :KK70: :KK70:
ödem varsa kesin görürsün ama 2 hafta yapabilcekmisin

1 ayda aldığın5 kilo gider ortalama ona odaklan

spora var mısın bizle buki

sütü yağsız içiyorum genelde kalorisi de düşük oluyor
yada spor zamanı dediğimizde gaza gelen olur tamam haydi bismillah :KK48:
ben bu dukan birasını seviyorumki o yüzden yaparım (üşenmediğim sürece :KK70:)
öncelikli hedefim listeye döndüğümde 62 olabilmek :confused:

Kızlar idealinize inmeden alılveriş yapmayın : 38 bedene indim her şey çok yakışır görünüyoe
Eski kıyafetlerim bile öyle gelmeye başladı
Sanırım olay kendimizi o kilolarla beğenmemek

Back
X