Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evde içeceksiniz anlaşılan :KK8:
evden getirince hem kilo almıyorum hem evime alışveriş yapıyorum kartla güzel oluyorda ısıtmak problem eskiden mikrodalgamız vardı ne güzel atıp ısıtıyoduk ama insanoğlu yumurta pişirmeye ve balık ısıtmaya kalkınca yasaklanıp kaldırıldı :KK62: şimdi petek üstünde ısıtıyorum :confused:
evet evet dışarda rahat olmuyor evde hem sohbet hem tv hem içki iyi oluyor .
yumurta ve balık mı ? valla insanlar tuhaf . yemek termosları var onu kullanabilirsin ya da soğuk yenecek şeyler götürebilirsin. petekte de ne kadar ısınır ki

bende hepsi artmış durumda tedavilerden sonra özellikle göbeğimde çok arttı.
seni hiç etkilemez o zaman yaptır kurtul .
sağol kuzum meze araştırıyorum şimdiden menü belli olsun diyorum .
evden getirmek avantaj ya kilo da almazsın . detoksta yaparsın

65 in altına düşmek 62 61 arası iyi diyorum.
tedavi düşünüyorum canım ocak sonu şubat başı gibi gideyim diyorum. sen ne zaman başlayacaksın
Ben bu ayda baslayacaktim ama az yumurta görüldü başlamadım klomen kullandım o da tam bir faciaydi doktordan dolayı:( bakalım iki haftam var adet olmaya İstanbul düşünüyorum bu defa yumurtalıkların durumuna bağlı yani iyi görünürse hemen başlarım

Ben bu ayda baslayacaktim ama az yumurta görüldü başlamadım klomen kullandım o da tam bir faciaydi doktordan dolayı:KK43: bakalım iki haftam var adet olmaya İstanbul düşünüyorum bu defa yumurtalıkların durumuna bağlı yani iyi görünürse hemen başlarım
KÜR yapıyor musun ? bal çörek otu tarçın karışımı denesene

evet evet dışarda rahat olmuyor evde hem sohbet hem tv hem içki iyi oluyor .
yumurta ve balık mı ? valla insanlar tuhaf . yemek termosları var onu kullanabilirsin ya da soğuk yenecek şeyler götürebilirsin. petekte de ne kadar ısınır ki
bizde evde hiç yapmazdık şimdi dışardada yapamıyoruz :KK70:
yaa sorma birisi kaseye 4 yumurta kırmış mikrodalyada pişirecekmiş bi koku aldı şirketi aman allahım o gün kaldırıldı :mad:
etli şeyler getiremiyosun onun dışında getiriyorum bişiler iyi oluyor

Ben bu ayda baslayacaktim ama az yumurta görüldü başlamadım klomen kullandım o da tam bir faciaydi doktordan dolayı:KK43: bakalım iki haftam var adet olmaya İstanbul düşünüyorum bu defa yumurtalıkların durumuna bağlı yani iyi görünürse hemen başlarım
istanbulda kimi düşünüyosun canım bende istanbulda tedavi oldum ondan soruyorum

KÜR yapıyor musun ? bal çörek otu tarçın karışımı denesene
Kur değil de vitaminler kullanıyorum tüpe başladığımda kullanıcam
istanbulda kimi düşünüyosun canım bende istanbulda tedavi oldum ondan soruyorum
Memorial, bahçeci şimdilik ikisini düşünüyorum benim için labaratuvar çok önemli sanırım en iyi labaratuvari olan bahçeci ama tam karar veremedim,sen nerede tedavi gördün memnun kaldın mı ?

Memorial, bahçeci şimdilik ikisini düşünüyorum benim için labaratuvar çok önemli sanırım en iyi labaratuvari olan bahçeci ama tam karar veremedim,sen nerede tedavi gördün memnun kaldın mı ?
bende istanbul tüp bebekte tedavi görmüştüm şimdi doktorum ordan ayrıldı ama çok memnundum ama doktorumdan ayrı memnun olduğum için kendi özel kliniğinde tedaviye başlarım başlarsam

bende istanbul tüp bebekte tedavi görmüştüm şimdi doktorum ordan ayrıldı ama çok memnundum ama doktorumdan ayrı memnun olduğum için kendi özel kliniğinde tedaviye başlarım başlarsam
Erbil yağmur mu yoksa ? Onuda düşündüm bahçeciden ayrılmış kendi merkezini kurmuş ama labaratuvari pek iyi değilmiş dendi ondan vazgectim

Erbil yağmur mu yoksa ? Onuda düşündüm bahçeciden ayrılmış kendi merkezini kurmuş ama labaratuvari pek iyi değilmiş dendi ondan vazgectim
yok cnm emre karatekelioğlu labaratuvar olarak nereyi kullanıyor bilmiyorum
hakkında hayırlısı olsun canım ama dediin gibi labaratuar çok önemli

kızlaar, ben gecenlerde yazmıstım aranıza katılmak ıstıyorum dıye ama sayfayı dıkkatlı okumamısıtm, smdı pazartesı kg bıldırımı ya pzrtesıden ıtıbarenbende lısteye gırebılırmyım

bizde evde hiç yapmazdık şimdi dışardada yapamıyoruz :KK70:
yaa sorma birisi kaseye 4 yumurta kırmış mikrodalyada pişirecekmiş bi koku aldı şirketi aman allahım o gün kaldırıldı :mad:
etli şeyler getiremiyosun onun dışında getiriyorum bişiler iyi oluyor
yaz boyu dışarda içtik soğuklarda da evde içelim dedik biraz evde daha güzel oluyor her şekilde istediğin gibi yayıl işte .
bunu yapan kadın mı erkek mi diye merak ettim.
temiz yemek olsunda ne olursa olsun fark etmiyor ben açısından valla .

vitaminleri 3 ay önceden başlamak gerekiyor diyordu dr ?

bir msj 1 saattir yazamadım :D
çok acıktım ben çiğ köfte ayran talimi yaptım yine de doymadım ara öğün kahvaltıda güzeldi bugün üstelik :silah:

bir msj 1 saattir yazamadım :KK70:
çok acıktım ben çiğ köfte ayran talimi yaptım yine de doymadım ara öğün kahvaltıda güzeldi bugün üstelik :silah:
cnm çekti cumartesi evde yapcam misafirlere o gün yiyeyim ama ben de doymuyorum dürümle yedikçe yiyesim geliyor

kızlaar, ben gecenlerde yazmıstım aranıza katılmak ıstıyorum dıye ama sayfayı dıkkatlı okumamısıtm, smdı pazartesı kg bıldırımı ya pzrtesıden ıtıbarenbende lısteye gırebılırmyım
listeye girebilmek için 3 hfta aday listesinde olman gerekiyor canım.
cuma günü aday listesine kilo bildirimini yapabilirsin birde kendini tanıtırsan seviniriz.
tanıtırken hedef kilonu ve bugünkü kilonu da yazarsan not edelim

listeye girebilmek için 3 hfta aday listesinde olman gerekiyor canım.
cuma günü aday listesine kilo bildirimini yapabilirsin birde kendini tanıtırsan seviniriz.
tanıtırken hedef kilonu ve bugünkü kilonu da yazarsan not edelim
tamam canım,

cuma günü bildirim yaparım.

28 yaşındayım, 7.5 aylık bebeğim var. 67 kgyum şuan. hedef 57

yaz boyu dışarda içtik soğuklarda da evde içelim dedik biraz evde daha güzel oluyor her şekilde istediğin gibi yayıl işte .
bunu yapan kadın mı erkek mi diye merak ettim.
temiz yemek olsunda ne olursa olsun fark etmiyor ben açısından valla .

vitaminleri 3 ay önceden başlamak gerekiyor diyordu dr ?
erkek tabiki kas yapması için protein yemesi lazımmış sabahları zevzek:KK48:
bir msj 1 saattir yazamadım :KK70:
çiğ köfteyle midenimi şişirdin aferin sana
(dipnot: bi kaç gündür resmen aşeriyorum çiğ köfteye ama yemicem yok :KK51:)

tamam canım,

cuma günü bildirim yaparım.

28 yaşındayım, 7.5 aylık bebeğim var. 67 kgyum şuan. hedef 57
günlük olarak menüğ ve menü yorumlarını bekliyoruz . canım emzirdiğin için daha hızlı gider kilon hedefine 2 ayda ulaşırsın
erkek tabiki kas yapması için protein yemesi lazımmış sabahları zevzek:KK48:

çiğ köfteyle midenimi şişirdin aferin sana
(dipnot: bi kaç gündür resmen aşeriyorum çiğ köfteye ama yemicem yok :KK51:)
:D :D
yesinler onun kaslarını :D
ya ne yicem ki burda seçenek var bana uymuyor ..
marul ile ye ama öğlen ye akşam yeme ağır olur akşam kuzum

günlük olarak menüğ ve menü yorumlarını bekliyoruz . canım emzirdiğin için daha hızlı gider kilon hedefine 2 ayda ulaşırsın

:KK70: :KK70:
yesinler onun kaslarını :KK70:
ya ne yicem ki burda seçenek var bana uymuyor ..
marul ile ye ama öğlen ye akşam yeme ağır olur akşam kuzum
ye bişey olmaz desen ölürsün dimi :KK70::KK70:
yemek gelmeyeceğini önceden bilsen evden götürürsün bişiler ama bilemiyosun sanırım neyse sporla yakarsın sen :rapci:

Back
X