- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.141
Canm plank vucut ağırlığıyla yapılan bir hareket yani kol kaslarınla tum vucut ağırlığını taşıyorsun bu kiloda çok zor onun yerine ağırlıkla calıs dambil yoksa su şişesi de olur 10 kilo felan daha atip denersin plank canm benim en s2vdiklerindendir tum vucudu guclendiriyor baya da titretiyor yaparken mekikde yarim mekik olarak baslayabilirsin ama mekikde boyun kaslarini zedelememek icin boyundan guc almaman lazim yani o bilinen sekil ellerini boynuna bglayip yapma yani o tehlikeli doğru mekik eller önde yumruk yaparak yada uzatilarak yapilir tam kalkman icin erken yarim kalkisli yarim mekikde ayni etkiyi yaliyor canm ama aslinda bunlar daha çok sıkılaştırmak için yapılıyor ben bile yapmıyorum şuan erken diye bıraktm s2nin suan sıkılaştırıcı değil direk yağ yakıcı spor yani kardiyo yapman gerek : yuruyuş,koşu,bisiklet,yüzme,zumba bunlar kardiyodur mesela bende şuan kardiyo yapiyirum canm plates gibi sıkılaştıcı egzsrsizler için en az 60-70 kiloları bekleBen suan 98 kiloyum bu kiloda mekik plank kol ve gogus egzersizi yapsam sıkıntı olur mu acaba ya da hantal bir gorunum edinir miyim yanlislikla![]()
Son düzenleme: