Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

25/12/2018 menüm

sabah:1 yumurta,5 zeytin, bir ince dilim yağsız peynir

öğlen:1 kepçe domates çorbası bir ayran

ara:5 tane çiğ badem

akşam: 80 gram kuzu eti ızgarası yanında iki kaşık fasulye salatası (haşlanmış kuru fasulye, kuru soğan, kekik, maydanoz,nane ,domates ,dere otu,elma sirkesi ve bir miktar zeytinyağı ve kaya tuzu ile yaptım)

ara: Greyfurt salatası (1 tane greyfurtu zarını soyaraktan doğradım içine, 3 tane çiğ badem ezdim, bir tatlı kaşığı keten tohumu attım, afiyetle yedim)

3,5 litre su içtim, 2 bardak yeşil çay içtim, 20 bardak açık çay içtim.spor yapmadım daha doğrusu yapamadım, çünkü uyayakalmışım, dün kar olunca eve ulaşmam zor oldu, kızımı uyuturken uyumuşum bende 11 gibi..

Günaydın eskiden ankarada otura biri olarak imrenerek izliyorum izmirde hava çok soğuk diger şehirlere kar yağıyor ayazı izmiri vuruyor donuyoruz
Canm ben de izmirdeyim buraya yağmıyor :mad: hem.donuyoruz şuan hemde kara hasret :cry: yağsada çocuklar sevinse keşke nerdeeeeeeeee:işsiz: ayyy canım bir dakika yoksa sen konakda karokolda gorev mi yapiyordun:KK58: yoksa yoksa sen o musun?

:KK70:
ne okuyorsun .
iyiyim bende diyet bende yalan oldu düzen kalmadı ya toparlayamadım çokta motiveydim .senin nasıl gdiyor
Ben okumuyorum canım kardesim lise 3 de ben 30 a geldim okumayım artık :D
Toparlarsın inşallah canım bırakma dikkat et en azından kilo almadan atlat bu dönemi,benimde güzel gidiyor son 1 kilo kaldı mezuniyete :)

25/12/2018 menüm

akşam: 80 gram kuzu eti ızgarası yanında iki kaşık fasulye salatası (haşlanmış kuru fasulye, kuru soğan, kekik, maydanoz,nane ,domates ,dere otu,elma sirkesi ve bir miktar zeytinyağı ve kaya tuzu ile yaptım)

ara: Greyfurt salatası (1 tane greyfurtu zarını soyaraktan doğradım içine, 3 tane çiğ badem ezdim, bir tatlı kaşığı keten tohumu attım, afiyetle yedim)

3,5 litre su içtim, 2 bardak yeşil çay içtim, 20 bardak açık çay içtim.spor yapmadım daha doğrusu yapamadım, çünkü uyayakalmışım, dün kar olunca eve ulaşmam zor oldu, kızımı uyuturken uyumuşum bende 11 gibi..
Tatlıımmmm bu nekadr güzel bir menü maşallah harika godiyorun sen ya yakın da ikimizim kilosu eşit olursa şaşmam ;)

Aslında ben de dün detoksa niyetliydim ama yapamadım, kendimi çok yorgun hissediyorum, biraz toparlanınca yapacağım, hazır olayım da bu ara akdeniz diyetiyle ilgili çok olumlu şeyler duyuyorum, araştırma yapılmış beyin gelişimini çok iyi etkiliyormuş, tabi sağlıklı zeytinyağıyla balıkla salata ile beslenirsen kötü mü olur, bundan sonra her öğünüme üşenmicem yeşilliklerimi yıkıcam, ben kışın olunca bir küçük boy lahana alıyorum, migrosta bölüyolar büyük bulursanız, hergün pasta keser gibi kesip salatalarıma koyuyodum, tadı da çok hoşuma gidiyor, benim gibi glisemik endeksi yüksek besinleri yiyemiyosanız havuç eklemeyin ama probleminiz yoksa lahana ,havuç, turp ve kuru soğan rendesi üzerine de biraz lor harika bir salata oluşturuyor, ben havuç yemiyorum onun yerine maydanoz/ nane/ dere otu atıyorum..öğlen olsa da yemek yesek:)

25/12/2018 menüm

doydun mu bunlarla

Tatlıımmmm bu nekadr güzel bir menü maşallah harika godiyorun sen ya yakın da ikimizim kilosu eşit olursa şaşmam :KK66:

Sağol canm ama sanmam senin kilodan ziyade sporun kattığı harika bi fitlik var bayılıyorum ben ona fazlan bile yokmuş gibi :) eliptiğime başlıcam geri bugün , kendime bir ajanda aldım ölçeceğim sen demiştin , kalça basen ,kollar bacaklar, bakalım ne kadar inceleceğim.

blonde ambition blonde ambition canım sen extrem sebebten dolayı mı izne ayrıldın ? başlama ve cuma kilonu verirsen liste durumuna bakalım
@Gizembetulyusa 2.takıma ne zaman başladın ortalama bir tarih verebilirmisin. ve cuma kilonu anımsıyor musun ?
Yok tatlım ben 2.takım da listeye hic girmedim tatlm ben geçen yıl 1.takımda üyeydim orda listedeydim canm sonra 6ay önce yazın tatile giderken tatilde diyet yapamam diye izne ayrıldım tatlım tatil dönüşü izindenken bizim takım kaptansız kalmış diye kapatıldı başka bir takım listesine hiç girmedim yani sadece yazıştım ben orda listede diildim :KK66:

Son düzenleme:
Sağol canm ama sanmam senin kilodan ziyade sporun kattığı harika bi fitlik var bayılıyorum ben ona fazlan bile yokmuş gibi :) eliptiğime başlıcam geri bugün , kendime bir ajanda aldım ölçeceğim sen demiştin , kalça basen ,kollar bacaklar, bakalım ne kadar inceleceğim.
Çok iyi yapmissin canm :KK200: teşekkür ederim bu arada :KK200: ben de yavaş kilo veriyorum canm ondan senle ayni kiloda biyerlerde bulusucaz bak gör içimden hep öyle ģeçiyor ;)

25/12/2018 menüm

greyfurt salatasını kaptım evde malzemelerim de var akşam mutlaka yapacam .
akşam ki eti 120 gr yapabilirsin menünü çok beğendim kendin mi oluşturuyorsun . birde üşenmeden 20 bardak açık sayman hoşuma gitti

Yok tatlım ben 2.takım da listeye hic girmedim tatlm ben geçen yıl 1.takımda üyeydim orda listedeydim canm sonra 6ay önce yazın tatile giderken tatilde diyet yapamam diye izne ayrıldım tatlım tatil dönüşü izindenken bizim takım kaptansız kalmış diye kapatıldı başka bir takım listesine hiç girmedim yani sadece yazıştım ben orda listede diildim :KK66:
ok canım baktım zaten geçen hafta cuma bildirim yapmışsın izne ayrıldığın kilona düşünce seni listeye alabiliriz bunu biliyorsundur zaten az kalmış eski kilona da

greyfurt salatasını kaptım evde malzemelerim de var akşam mutlaka yapacam .
akşam ki eti 120 gr yapabilirsin menünü çok beğendim kendin mi oluşturuyorsun . birde üşenmeden 20 bardak açık sayman hoşuma gitti

Çay bazen 30'a kadar çıkabiliyor:) açıkçası bir kaç yakınımdan destek alıyorum menülerimi ,porsiyonlarımı kontrol ediyorum, ben de eski bir aşcıyım, bir süre yurtdışında çalıştım, maalesef benim menüler kalorili oluyordu, şimdi lezzetli şeyleri nasıl daha az kalorili ve sağlıklı yapabilirim ona dikkat ediyorum, yapabildiğim kadarıyla tabi...Akşama pancarlı humus denicem mesela :) bakalım nası olacak

Ben okumuyorum canım kardesim lise 3 de ben 30 a geldim okumayım artık :KK70:
Toparlarsın inşallah canım bırakma dikkat et en azından kilo almadan atlat bu dönemi,benimde güzel gidiyor son 1 kilo kaldı mezuniyete :)
30 mu cidden mi maşallah enerjin 19 luk gibi .
almış olabilirim tartılmıyorum pazartesi günü artık tartılıcam bakalım belki 1 gün kabak detoksu da yaparım ne giderse kar :D hadi bakalım 1 kiloyu hemen verirsin zaten sonra gelsin mezuniyet kepin :halay:
Aslında ben de dün detoksa niyetliydim ama yapamadım, kendimi çok yorgun hissediyorum, biraz toparlanınca yapacağım, hazır olayım da bu ara akdeniz diyetiyle ilgili çok olumlu şeyler duyuyorum, araştırma yapılmış beyin gelişimini çok iyi etkiliyormuş, tabi sağlıklı zeytinyağıyla balıkla salata ile beslenirsen kötü mü olur, bundan sonra her öğünüme üşenmicem yeşilliklerimi yıkıcam, ben kışın olunca bir küçük boy lahana alıyorum, migrosta bölüyolar büyük bulursanız, hergün pasta keser gibi kesip salatalarıma koyuyodum, tadı da çok hoşuma gidiyor, benim gibi glisemik endeksi yüksek besinleri yiyemiyosanız havuç eklemeyin ama probleminiz yoksa lahana ,havuç, turp ve kuru soğan rendesi üzerine de biraz lor harika bir salata oluşturuyor, ben havuç yemiyorum onun yerine maydanoz/ nane/ dere otu atıyorum..öğlen olsa da yemek yesek:)
detoks için hazır hissetmek çok önemli yoksa bozuyorsun akşam olunca . bende marul yıkamaya üşeniyorum hiç yapmam salata :D havuç neden yemiyorsun özel sebebi var mı ?
Kızlar günaydın SchonerDuft SchonerDuft canım ben bu hafta listeye girebiliyor muyum
evet canım bu hafta girersin listeye
Çay bazen 30'a kadar çıkabiliyor:) açıkçası bir kaç yakınımdan destek alıyorum menülerimi ,porsiyonlarımı kontrol ediyorum, ben de eski bir aşcıyım, bir süre yurtdışında çalıştım, maalesef benim menüler kalorili oluyordu, şimdi lezzetli şeyleri nasıl daha az kalorili ve sağlıklı yapabilirim ona dikkat ediyorum, yapabildiğim kadarıyla tabi...Akşama pancarlı humus denicem mesela :) bakalım nası olacak
aşçı mısın :KK19:
sen ne güzel yemekler ne güzel pastalar yapıyorsundur .
humus ve pancarı bir arada düşünemedim .
menülerin dengeli olacak desene seni yakından takip etmeliyiz takımca yeni fikirlerin çok olur :süslü:

almış olabilirim tartılmıyorum pazartesi günü artık tartılıcam bakalım belki 1 gün kabak detoksu da yaparım ne giderse kar :KK70: hadi bakalım 1 kiloyu hemen verirsin zaten sonra gelsin mezuniyet kepin :halay:

detoks için hazır hissetmek çok önemli yoksa bozuyorsun akşam olunca . bende marul yıkamaya üşeniyorum hiç yapmam salata :KK70: havuç neden yemiyorsun özel sebebi var mı ?

evet canım bu hafta girersin listeye

aşçı mısın :KK19:
sen ne güzel yemekler ne güzel pastalar yapıyorsundur .
humus ve pancarı bir arada düşünemedim .
menülerin dengeli olacak desene seni yakından takip etmeliyiz takımca yeni fikirlerin çok olur :süslü:

Evet maalesef yapa yapa kilo aldık ailecek vermeye çalışıyoruz, eşim verdi ben hala kiloluyum,pancarlı humusu ben yedim, ama bu biraz daha diyet olacak, hakikaten çok nefis oluyo yapınca tarif yazarım, ben tiroid ameliyatı olduğum için insülün direncim oluştu ve o yüzden g i yüksek olan havuç bezelye gibi sebzeleri tüketmiyorum

:KK57: kac cocugun vavar canim biz de smdi kizimla kartopu oynamaya cikacaz spor biyetine girer mi :spor::KK64:
:KK70: 3 çocuğum var canım maşallah 5 taneye bedeller
En güzel spor kartopuyla yapılır bayıldım şimdi bende topluyorum çocukları bahçeye çıkıp kar sporumuzu yapalım
sporu aksatmamak gerek ama hepimiz bir yerde bırakıyoruz .
bu hafta kaç öğün beslendin.

valla dün 6 gibi yağmur başladı 4 derece düştü birazını burda bırakmışsın yani :KK70:
alışveriş yapmak çok keyifli olmuştur baştan bir ev oluşturmak muhteşem bir duygu olmalı

yok kuzum iyi değilim her tarafım çok ağrıyor wc sorunu yine başladı :KK43: sen naptın ev işi daha belli olmamış. annen nasıl oldu
Ev işi koca kişisinin keyfine kaldı
Annemde yavaş yavaş iyi olacak canım
Acaba ilaç mı kullansan
neden evdeler okul yok mu bugün ? hastalar mı yoksa
Tatil yağdı Ankara’ya
25/12/2018 menüm

Canım menüyü çok beğendim afiyet olsun
Ben greyfurt salatasını yeşillerle yaptın diye düşünmüştüm. Bu haliyle bende denemek istiyorum

almış olabilirim tartılmıyorum pazartesi günü artık tartılıcam bakalım belki 1 gün kabak detoksu da yaparım ne giderse kar :KK70: hadi bakalım 1 kiloyu hemen verirsin zaten sonra gelsin mezuniyet kepin :halay:
89 luyum 30 a girdim de kimse inanmıyor görünüş olarak da 18 altı diyorlar :))
Tartilmadan iyi duruyorsun valla ben olsam meraktan catlarım :D
Pazartesi tartılırsın yeni yılda güzel kilolar verirsin inşallah :dua:
Bende yeni yılın ilk cuması mezun olurum inşallah sonrasında yine burdayım :)))

Back
X