- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.901
Yine yeniden 69.80 
Hadi kaldırın totoları spor zamanı

Hadi kaldırın totoları spor zamanı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende akşam çok tartılmam psikoloji m bozulur yoksaCnm yediklerine göre degisir su tutar sabah vc ye cikarsin gider ben pek aksam tartilmam orucken tartılırdım aksamlari
Tam bugday unu almayi dusunuyrm canm cok degl 1 yemeknkasigi 1 yumurta yarm cacay bardagyla 2 3 krep yapabikirim ve 170 kalori yapar sadece bu tarz fikirler var aklimda iskenceye cevrmeyecm diyetik sıkilip birakiyorum sonra hurmali top pemuk kek falanndeneyecem.bakalm guzel oolursa size de atarm tarfHahaahhhhh ..... sende kendine peynirli kreş yapabilirsin. Ben canım isteyince yapıyorum 1 tanecik yeşillik de katabilirsin
BEnce de canım herşeyi kısarsak belirli bir zaman sonra bıkıp bırakıyoruz hadi yap bakalım senden onay çıkarsa bizde yapalımTam bugday unu almayi dusunuyrm canm cok degl 1 yemeknkasigi 1 yumurta yarm cacay bardagyla 2 3 krep yapabikirim ve 170 kalori yapar sadece bu tarz fikirler var aklimda iskenceye cevrmeyecm diyetik sıkilip birakiyorum sonra hurmali top pemuk kek falanndeneyecem.bakalm guzel oolursa size de atarm tarf
Tmmcnm insallahBEnce de canım herşeyi kısarsak belirli bir zaman sonra bıkıp bırakıyoruz hadi yap bakalım senden onay çıkarsa bizde yapalım
Çokkk güzel canım
Canmn benim de aynı sorun var düzeltmek icin uğraşıyorum harfleri genede bazen yanlış çıkıyor amaaann diyorum bende boşver napalm anlaşlyor sonuçtaYaaa onkadar faek edoyr mu ben de kursayazilacam insallahbhavalar biraz isinsinda bana da fizik tedavi uzmani belim.icinnonerdi dogumlar mahvetti bel fitigi hemoroid catlak vs hatira kaldi onsallassekillenmeme dedyardmci olur ozmn bir tasla 2 kus ka ben yazarken 1 kelimeyi 3 kere yaziyor yarflerin yerini karstryr yada imkec sayfada dolasiyor 10 krre duzeltyrm en sonunda pes edip eozuk bozuk z gonderiyrm neden acaba ya
Benim yaptığım şeyler bunlarGece uyku arası su içmeye filan kalkar gibi de tartıya kalkan var mi![]()
1. Olacam falan dedin ya ondan söyleyim dedimYok kız nerde 2 kilo veremem haftada 1 kilo yeter bana
Yüzmek iyi fikir bizde annemle başlamayı düşünüyorduk .Ameliyat sonrası spora dönemedim aslında bi sorun olmaz ama korkuyorum işte kendimi yenemedim. Bi otele üye olup yüzmeye karar verdim hafta 2kez sabah 2 kezde akşam gitmeyi uygun buldum yarın bikaç yere bakarım farklı bir önerisi olan var mı
Duşta dans nasıl oluyor anlat hele8:00
1 çay bardağı süt-nescafe
9:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t.b. Ekmeği
1 dilim mozarella
14:30
5 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kase karabuğdaylı mercimek çorbası
Yeşil salata (yağsız)
17:30
2 kibrit kutusu havuçlu portakallı kek
19:00
Ev halkı mis gibi yemekler yerken ben
Haşlanmış kabaktan karnıyarık gibi atmasyon bi yemek yaptım kendime (1 kabak, 2 kaşık kıymalı sebzeli yağsız sos ile)
1 kase yoğurt
Ve tüm akşam çay çay çay
Su: 2lt
Spor: 150 zıpzıp
45dk oğlanlarla takla atma ( lisede yaptırırlardı ya 3 ayrı yükseklikten)
15 dk Leslie
Ve duşta dans (bu da Yeni keşfettiğim sporumumarım faydası olur
![]()
Ne güzel oluyor dimi insan enerji doluyorBana da liseden arkadaşlarım geldi dediğin gibi bana da cok iyi geldi cnm
Ahaha yoldan çıkarma beni daha yeni girdim yola zaten
Nasıl bir içeriğe sahip hoşuna gitti mi ?Günaydın kızlar ben kadın egZersizi diye birşey indirdim tablete onunla hareketler yapıyorum ekstra bisikletim var gün içinde yapmaya çalışıyorum.
Bende platesimi yaptım karın yağlarım acayip acıyor şuanKizlar gunaydin sabah ac karna insanity max30 1.gun olarak basladim tekrar simdi de saglikli kahvaltimi yaptim kendimi iyi hissediyorum hadi kacamaksiz haftasonu olsun tele indirdigim programa da basliycam
Ahahaha dayanamdm hepsini.yedimbozma kız niyeti
Aman diyim sen yoluna geri don cnm pis bu mide bulandiriyor oghh pisAhaha yoldan çıkarma beni daha yeni girdim yola zaten
Nasıl bir içeriğe sahip hoşuna gitti mi ?
Bende platesimi yaptım karın yağlarım acayip acıyor şuan
Dr a ne icin canm plates boyu da guzel uzatiyor beni 3 cm.uzatmistiPlatesi hafta da 3e çıkardım kızlar hafta da 3 gün protein ağırlıklı beslenme planım var umarım yapabilirim 65 altına düşebilirim şubatta hemem drye koşacam 65 in altına düşersem
Bazem ben bile okuyamiyrm canm farkindaysan her yazdgm sorunlu azcik idare edin napimCanmn benim de aynı sorun var düzeltmek icin uğraşıyorum harfleri genede bazen yanlış çıkıyor amaaann diyorum bende boşver napalm anlaşlyor sonuçta![]()
Canm karin egzersizi mi kadin egzersizi mi yani.bayanlara uygun cok cas yaomayan hareket olarak kadin egzersiziyse bende yaosam ya kki yaGünaydın kızlar ben kadın egZersizi diye birşey indirdim tablete onunla hareketler yapıyorum ekstra bisikletim var gün içinde yapmaya çalışıyorum.
Canim ozel deglse ne ameliyati oldun gecmis olsunAmeliyat sonrası spora dönemedim aslında bi sorun olmaz ama korkuyorum işte kendimi yenemedim. Bi otele üye olup yüzmeye karar verdim hafta 2kez sabah 2 kezde akşam gitmeyi uygun buldum yarın bikaç yere bakarım farklı bir önerisi olan var mı