- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.921
Safra kesem alındı canım ciddi bişey değildi ama “parmağına diken batsa canın orda” diye bi laf var.Canim ozel deglse ne ameliyati oldun gecmis olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safra kesem alındı canım ciddi bişey değildi ama “parmağına diken batsa canın orda” diye bi laf var.Canim ozel deglse ne ameliyati oldun gecmis olsun
Bu akşam İçin görüşmem var inşallah güzeldir otel başlarım hemenHarika düşünmüşsün ben borum da otelde bir arkadasla tanismisdim kızın fiği çok güzeldi bana 30 kilo verdim ben cok kiloluydum dedi şok oldum çünki çok sıkı düzgün kilo vermiş gibi diil fotolarını açtı gösterdi oda istanbulda 1 yıl gittikden sonra öyle olmuş yüzme omuzlarını filan genialetmis vucudunu sekillendirmis cok guzel şok olmuşdum hatta heceslenmisdim o ara izmire donunce yaziliym diye sonra kaldi canm birde kuzenim gidiyor oda çok güzel kilo verdi çok ciddi fark oldu yani benim őnűmde iki canlı örnek var mutlaka git derim canm
Her ameliyat onemlidir cnm gecmis olsun dikislerine fikkat etmen grrek tabiki dikkatli ol kuzumSafra kesem alındı canım ciddi bişey değildi ama “parmağına diken batsa canın orda” diye bi laf var.
Çok sağol canım
Niye kız arada kaynıyordum anlamadım
Rica ederim kaptanım ♥Maşallah canım tebrik ederim
Ben bugün ipsiz atlama yaptım150 kez çok güldürüyor beni ipsiz ip atlamak sağolsun
Zipzip- öğretti.
Yaaaa gördüm gördüm çok sağol inşallah haftaya 1. Olucam yaaaa çok. MUtlu oldum
Tebrik ederim canmYaaaa gördüm gördüm çok sağol inşallah haftaya 1. Olucam yaaaa çok. MUtlu oldum
Ahaha yoldan çıkarma beni daha yeni girdim yola zaten
Nasıl bir içeriğe sahip hoşuna gitti mi ?
Bende platesimi yaptım karın yağlarım acayip acıyor şuan
Kadın egzersizi play store danCanm karin egzersizi mi kadin egzersizi mi yani.bayanlara uygun cok cas yaomayan hareket olarak kadin egzersiziyse bende yaosam ya kki ya
Haha pazartesiye kadar aldığını verAhahaha dayanamdm hepsini.yedim2.5 kg cıkcanim nolcak
![]()
Bide yılbaşı var dimiTebrik ederim canm
Haftaya herkesin kaç kıcağını çok merak ediyorum çünki malum araya yıl başı giriyorbakalm kim yıl başında o sofralara rağmen iradeli olucak
![]()