Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün zaman yoktu bugün anca zaman buldum egzersiz yapayım bari :spor:
Bende dün erkek kardesim vardi zaten evxe minnak kızım da olunca ancak kardesim gittikden sonra akşam zamn buldum yaptm :KK49: sanırım bugün de öyle olucak çünkü şimdide abimler geliyormuş minnak yeğenim kızm filan derden zor ama gene akşam kendime fırsat yaratıcam mutlaka

Bende dün erkek kardesim vardi zaten evxe minnak kızım da olunca ancak kardesim gittikden sonra akşam zamn buldum yaptm :KK49: sanırım bugün de öyle olucak çünkü şimdide abimler geliyormuş minnak yeğenim kızm filan derden zor ama gene akşam kendime fırsat yaratıcam mutlaka
Aynen benimde iki kızım var ufaklık surekli kucak istiyor zaman buldukça yapıyorum artık. Ama yemekleri uyguluyorum.

Tebrik ederim canm :KK66:
Haftaya herkesin kaç kıcağını çok merak ediyorum çünki malum araya yıl başı giriyor :KK51:bakalm kim yıl başında o sofralara rağmen iradeli olucak :KK48:
Aynen ya hiç sorma bende kayınvalidemlerdeyim şimdiden hazırlıklar başladı bugün ekler ve cheesekek yapıyor ,,, yemektenkuzu incik yapıcak bakalım daha sıralıyordu ama tabiki ben hepsinden az az yicem

Doğum günüm bu aydı yeni geçmiş de bir de Şu yılbaşı da geçse tam kurtulsak :KK17: sonrası engelsiz yola rahat rahat devem etsek kızlar yaa:KK17: korkan var mı?
Valla canın ben şimdilik çok hırslıyım Mart’ta düğün var ve ben o zamana kadar 63”2 filan olmalıyım haftada 1 kilo versem olurum yaaaaa

selamlar ,

28/12/2018

sabah rutin içeceklerm

sabah : 1 yumurta 1 domates peynir yarım demet maydnz

öglen : bir kase yagsız kabak +yogurt +dere otu4

ara ögün : bir greyfurt +mandalina

akşam : 2 kase yagsız sade kabak +yogurt+dere otu

gün boyu maydnzlu elma srkeli su
toplamda 3.5 lt su

Back
X