- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.941
Bende dün erkek kardesim vardi zaten evxe minnak kızım da olunca ancak kardesim gittikden sonra akşam zamn buldum yaptmDün zaman yoktu bugün anca zaman buldum egzersiz yapayım bari![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dün erkek kardesim vardi zaten evxe minnak kızım da olunca ancak kardesim gittikden sonra akşam zamn buldum yaptmDün zaman yoktu bugün anca zaman buldum egzersiz yapayım bari![]()
Aynen benimde iki kızım var ufaklık surekli kucak istiyor zaman buldukça yapıyorum artık. Ama yemekleri uyguluyorum.Bende dün erkek kardesim vardi zaten evxe minnak kızım da olunca ancak kardesim gittikden sonra akşam zamn buldum yaptmsanırım bugün de öyle olucak çünkü şimdide abimler geliyormuş minnak yeğenim kızm filan derden zor ama gene akşam kendime fırsat yaratıcam mutlaka
Aynen ya hiç sorma bende kayınvalidemlerdeyim şimdiden hazırlıklar başladı bugün ekler ve cheesekek yapıyor ,,, yemektenkuzu incik yapıcak bakalım daha sıralıyordu ama tabiki ben hepsinden az az yicemTebrik ederim canm
Haftaya herkesin kaç kıcağını çok merak ediyorum çünki malum araya yıl başı giriyorbakalm kim yıl başında o sofralara rağmen iradeli olucak
![]()
Tebrik ederim xanim haftaya bireyselde birinci ben olacamÇok sağol canım
Valla canın ben şimdilik çok hırslıyım Mart’ta düğün var ve ben o zamana kadar 63”2 filan olmalıyım haftada 1 kilo versem olurum yaaaaaDoğum günüm bu aydı yeni geçmiş de bir de Şu yılbaşı da geçse tam kurtulsaksonrası engelsiz yola rahat rahat devem etsek kızlar yaa
korkan var mı?
Hadi bakalım kızzzzzTebrik ederim xanim haftaya bireyselde birinci ben olacam
Marta kadar kesin verirsin cnm benceValla canın ben şimdilik çok hırslıyım Mart’ta düğün var ve ben o zamana kadar 63”2 filan olmalıyım haftada 1 kilo versem olurum yaaaaa
Suan gibegim sindi bile ama regl olacagum icin tartiya yansimiyor spor son gaz olacak bu haftaHadi bakalım kızzzzz
İnşallah ya güzel bir elbise giymek istiyorumMarta kadar kesin verirsin cnm bence
Yaaa ben spor yapamıyorum aslında kız uyurken yapabilirim ama o zamanda ev işi filan derken zaman geçiyorSuan gibegim sindi bile ama regl olacagum icin tartiya yansimiyor spor son gaz olacak bu hafta
Bebekle zor cnm sen saglikli beslen yeterYaaa ben spor yapamıyorum aslında kız uyurken yapabilirim ama o zamanda ev işi filan derken zaman geçiyor
AynenBebekle zor cnm sen saglikli beslen yeter
Tmm cnm tsklerKadın egzersizi play store dan
Ahahaa benim korkum cuma ve cumaertesi akşamlarıDoğum günüm bu aydı yeni geçmiş de bir de Şu yılbaşı da geçse tam kurtulsaksonrası engelsiz yola rahat rahat devem etsek kızlar yaa
korkan var mı?
Yok kiz saka yaptim yenedin sosyal medyada gordum resmi paylastmHaha pazartesiye kadar aldığını ver![]()
Benden yana sknti yokDoğum günüm bu aydı yeni geçmiş de bir de Şu yılbaşı da geçse tam kurtulsaksonrası engelsiz yola rahat rahat devem etsek kızlar yaa
korkan var mı?
Canm kilom cok degl sabah aksam 20serden basla hergun 10 artirarak zipla cok vaktini almazYaaa ben spor yapamıyorum aslında kız uyurken yapabilirim ama o zamanda ev işi filan derken zaman geçiyor
Aslında olabilir ya deneyeyim bakalımCanm kilom cok degl sabah aksam 20serden basla hergun 10 artirarak zipla cok vaktini almaz