Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kolay gelsin canım ikiside çok küçükmüş. Sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim öpüyorum güzel kızlarını

Afiyet olsun patates :sinirli:

Şimdi sana “ne koyduysak sildi, süpürdü” demişlerdir:KK57: bi daha ya misafirliğe gitme yada utan az ye kuzum :duduk:
Cezanı kendin kes artık 500 ip atlamamı versek 1 saat tempolu yürüyüş mü versek bilemedim

Afiyet olsun canım süper
Kaçamaksız atlatmışsın bugünü (öğle yemeğinin 14:00 den önce olduğunu düşünerek)

Yasemin kokulusu, portakallısı ve tarçınlı karanfillisini içiyorum bende. Yoksa Yeşilçay içilir bişey değil yani
Cok sagol canım amın

Hayrli aksamlar kizlar
Aksama kadar cok iyiydi aksam misafrlikte coo yedim
Sabah09?00 1 haslanmis haslanm peynir zeytin
Oglen 14.00 1tabak yumurtalinisoanak tarhana corbasi salata 1 avuc kuruyemis
Aksam 19.30
Hindi eti pirinc ppilavi komposto 1 dilim borek 1 kase corba 2 tane kabak tatlisi
21.30 ceyrk ekma yarim yarim ceyrek mandalina
Spor 75 dakika falandi sanirin yuruyus
Su 2 litre
Bugün spor ve az yemek ile dengele mutlaka.
Kahvaltı : 1dilim tambiğday,bir çatal peynir, 1yumurta,2zeytin,çay

Ara: sütlü kahve, bir incir

öğlen: iki dilim tambuğday arasına ince dilim kaşar ile yaplmş tost,çay,2zeytin

Ara: 1 yeşil elma

Akşam: 1tabak kuru fasulye,4kaşık yoğurt
Afiyet olsun porsiyon boyu büyük değilse sağlıklı güzel bir menü olmuş
9:00
1 kase yoğurt 2 kaşık pekmez
12:00
1 kase ton balıklı karabuğdaylı salata
1 dilim t.b. Ekmeği
16:00
200ml süt/nescafe/1t.k. Hindistan cevizi rendesi
1 hurma 1 ceviz
19:00
Etli bamya 1 kase
2 kaşık yoğurt
1 kase salata 1 kaşık haşlanmış karabuğday ilave ederek yağsız

Su: 2 ltden fazla
250 jumping jack
15dk Leslie
:emir_bebek:Bebelerle dombalak aşma :KK70: ve “erik dalı gevrektir” oynama 1 saat
Sevgiler:KK25:
Not: uyku saatim geç olduğu için akşam yemeği sonrası acıkıyorum o yüzden salatama karabuğday ekledim. Hoş yine açım
Dorty sahalara geri döndü.
Menülerine hayranım zaten afiyetolsun
Bugunku menüm
11.00
Bir peynirli yumurta
Domates salatalık kapya biber
Bır. Dılım tb ekmegi
Bır çay kaşığı Krem peynır ve acuka
Yesilcay
Ara
Bır cennet hurmasi
Bır mandalina
Birkaç uzum
17.00
Bir kase tavuk corbasi
Bır tabak. Bulgur pilavi
Yesil salata
3litre su
Spor yokk
Bulgur pilavı neyli idi. Afiyet olsun

Sabah 10.00 10.30 gibi
Spor sonrası sade nescafe
Saat 11.30 gibi
1 büük ayran
1 peynirli gözleme

Ara yok

Öğle ve akşam birleşti
Tereyağında tavuk 3 parça derisiz
Güveçte tavuk 3 parça derisiz
Dometes ve biberinden
3 yk kadar tereyağlı bulgur pilava
Salata turp az lahana turşusu

Saat 16.00 17.00 arası gibiydi
1 yk pirinç pilavı
1 yk kuru fasulye

Ara 19.30 gibi
Yarım k.elma

20.30 gibi
Sütlü kahve süt yarım yağlı içine yarım şattan az fazla alkol koydum

Suyu çok içmeye çalıştım 3lt yakın oldu

Canm tuvalette cikariyor ama kalorisi cok yuksek bende iki duble ictm ikiduble 700kalori yapiyor cigkofte ve diger mezeler ile en az 1000 kalori bir oğün de almis oluyorsun ama normalde tum gun toplami 1000 kalori aliniyor coğu diyette hatta ben direk hep 1000 kaloride kelmaya calisirim kalamadimmi veremiyorum evet dengeliyip sabit ciktm o haftada zaten sorun o :KK70: sen herhafta diyorsun ya herhafta sabit cikinca diyet ne zaman kilo gidicek ondan zayifliyana kadar ben ancak ozel gunlerde
Birşeyler den dolayı çok erteleme yaptım 1 seneden fazla alkol almadım. Tavuk yemedim kilo kilo dedim . Alkol aldığımda kahvaltı ve öğlen yemeğim olmuyor ve ertesi gün ya da 1 önceki gün dikkat ederek gidiyorum.
Birde wc sıkıntım var 1 hafta çıkamayıp alkolden sonra çıkınca sabit kalıyorum . Tabi dediklerinde doğru sonuna kadar katılıyorum zaten dün okuduktan sonra içme burcu bugün dedim baileys içtim sadece

Kolay gelsin canım ikiside çok küçükmüş. Sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim öpüyorum güzel kızlarını

Afiyet olsun patates :sinirli:

Şimdi sana “ne koyduysak sildi, süpürdü” demişlerdir:KK57: bi daha ya misafirliğe gitme yada utan az ye kuzum :duduk:
Cezanı kendin kes artık 500 ip atlamamı versek 1 saat tempolu yürüyüş mü versek bilemedim

Afiyet olsun canım süper
Kaçamaksız atlatmışsın bugünü (öğle yemeğinin 14:00 den önce olduğunu düşünerek)

Yasemin kokulusu, portakallısı ve tarçınlı karanfillisini içiyorum bende. Yoksa Yeşilçay içilir bişey değil yani
Aynen katılıyorum şade Yeşilçay boğazımı gıcıklandırıyor

masal3487 masal3487 leslie yapsan + bölgesel çalış ama yoga ile arka arkaya yapmamak daha iyi yoga ruhsal bir yolculuk
Leslie çok yaptım zamanında, sıkıcı geliyor bana,onun yerine 30 dk yürüyüş eve gelince de 20 dk plates,yoga,ip atlama şeklinde her gün birini yapayım daha iyi olur sanki

Sabah 10.00 10.30 gibi
Saat 11.30 gibi
1 büük ayran
1 peynirli gözleme

Ara yok

Öğle ve akşam birleşti
Dometes ve biberinden

1 yk pirinç pilavı
1 yk kuru fasulye

Ara 19.30 gibi
Yarım k.elma

20.30 gibi

Normal diyettekilere pirinç patates gibi nişastalı ürünler vermiyorlar onun yerine bulgur öneriyorlar bir tabak yerine bir kaşık daha iyi tabi.

Sabah 10.00 10.30 gibi
Saat 11.30 gibi
1 büük ayran
1 peynirli gözleme

Ara yok

Öğle ve akşam birleşti
Dometes ve biberinden

1 yk pirinç pilavı
1 yk kuru fasulye

Ara 19.30 gibi
Yarım k.elma

20.30 gibi

Ooooo kokteylde yapılıp içilmiş :eğlence: canım menün çok çok güzel sporda var oohhh daha ne olsun :nazar:

Leslie çok yaptım zamanında, sıkıcı geliyor bana,onun yerine 30 dk yürüyüş eve gelince de 20 dk plates,yoga,ip atlama şeklinde her gün birini yapayım daha iyi olur sanki
Leslie yi bende sevmiyorum jumping jack squat plank bana keyifli geliyor mesela

Normal diyettekilere pirinç patates gibi nişastalı ürünler vermiyorlar onun yerine bulgur öneriyorlar bir tabak yerine bir kaşık daha iyi tabi.
Diyetimde patates ve pirinç te kullanıyorum bebek sahibi olmak istediğim için az da olsa tüketiyorum yumurta kalitesini yükseltiyor

Ooooo kokteylde yapılıp içilmiş :eğlence: canım menün çok çok güzel sporda var oohhh daha ne olsun :nazar:
Ictim valla :D

Back
X