- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #296.041
Tatlm sen zaten en önemli şeyi o dengelemeyi yapıyormussun bak oda çok çok őnemli işte ben onda çok zorlanıyorum ondan kilo veremem diye korkuyorum geçen bahsettiğim kanaldaki belgeselde bukonuyuda yapmışlardı canm bazı insanlar neden hemen kilo alırken bazıları almaz diye iki tane hayat boyu ince kalmış ve asla diyet yapamam hep boyleydim diyen iki insanı biri erkek biri kadındı incelediler etraflarnda ki herkes de çok güzel yer kilo almaz spora da gitmez ama hep fit dediler sonra bi iki kisinin ev ofis ve buldugu heryere kamerlar yerlestirildi ve gittigi yaptigi hersey takip edildi bir hafta sonunda bakildi ki evet kadın bir gece disarda arkadaslariyla fuuulll dayali doselu bol kalorili soslu etler ,mezeler ,alkoller aliyor inasnlarda bu kısmı goruyor maa ev kamerasi gorduki ertesi gun sadece kahve ile durdu ve aksmaa dogruda sadce salata gibi birsey yedi ve adam da aynini yapiyordu ve normal de evde kaldiklari diger aksamlar da da cok saglikli ev yemekleri yapiyorlar hayatlarinda da hic aburcubur kullanmiyordu ustelik spor yapmiyorum diyorlar ama adam ev ve is arasindaki mesafeyi araca binmek yerine yuruyor kadinda cok dans ediyordu yani aslinda farketmeden spor yapiyorlar ve benden leri otamatikmen bir duzen ve dengede tutuyorlardi işin sırrı aynıydı sadece onlar fark bile etmeden yaşama şekilleri almasi gereken ve yakmasi gereken kalorori hep esit dengedeydi canm cok bilincli yasiyorlar di bizde diyeti bırakınca böyle olmalıyız.Uzun uzun yazdm herkes gorsun diye hep ince kalmak istiyorsak yaşam şeklimiz hep bir dengeye dayanmalıBirşeyler den dolayı çok erteleme yaptım 1 seneden fazla alkol almadım. Tavuk yemedim kilo kilo dedim . Alkol aldığımda kahvaltı ve öğlen yemeğim olmuyor ve ertesi gün ya da 1 önceki gün dikkat ederek gidiyorum.
Birde wc sıkıntım var 1 hafta çıkamayıp alkolden sonra çıkınca sabit kalıyorum . Tabi dediklerinde doğru sonuna kadar katılıyorum zaten dün okuduktan sonra içme burcu bugün dedim baileys içtim sadece