Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Birşeyler den dolayı çok erteleme yaptım 1 seneden fazla alkol almadım. Tavuk yemedim kilo kilo dedim . Alkol aldığımda kahvaltı ve öğlen yemeğim olmuyor ve ertesi gün ya da 1 önceki gün dikkat ederek gidiyorum.
Birde wc sıkıntım var 1 hafta çıkamayıp alkolden sonra çıkınca sabit kalıyorum . Tabi dediklerinde doğru sonuna kadar katılıyorum zaten dün okuduktan sonra içme burcu bugün dedim baileys içtim sadece
Tatlm sen zaten en önemli şeyi o dengelemeyi yapıyormussun bak oda çok çok őnemli işte ben onda çok zorlanıyorum ondan kilo veremem diye korkuyorum geçen bahsettiğim kanaldaki belgeselde bukonuyuda yapmışlardı canm bazı insanlar neden hemen kilo alırken bazıları almaz diye iki tane hayat boyu ince kalmış ve asla diyet yapamam hep boyleydim diyen iki insanı biri erkek biri kadındı incelediler etraflarnda ki herkes de çok güzel yer kilo almaz spora da gitmez ama hep fit dediler sonra bi iki kisinin ev ofis ve buldugu heryere kamerlar yerlestirildi ve gittigi yaptigi hersey takip edildi bir hafta sonunda bakildi ki evet kadın bir gece disarda arkadaslariyla fuuulll dayali doselu bol kalorili soslu etler ,mezeler ,alkoller aliyor inasnlarda bu kısmı goruyor maa ev kamerasi gorduki ertesi gun sadece kahve ile durdu ve aksmaa dogruda sadce salata gibi birsey yedi ve adam da aynini yapiyordu ve normal de evde kaldiklari diger aksamlar da da cok saglikli ev yemekleri yapiyorlar hayatlarinda da hic aburcubur kullanmiyordu ustelik spor yapmiyorum diyorlar ama adam ev ve is arasindaki mesafeyi araca binmek yerine yuruyor kadinda cok dans ediyordu yani aslinda farketmeden spor yapiyorlar ve benden leri otamatikmen bir duzen ve dengede tutuyorlardi işin sırrı aynıydı sadece onlar fark bile etmeden yaşama şekilleri almasi gereken ve yakmasi gereken kalorori hep esit dengedeydi canm cok bilincli yasiyorlar di bizde diyeti bırakınca böyle olmalıyız.Uzun uzun yazdm herkes gorsun diye hep ince kalmak istiyorsak yaşam şeklimiz hep bir dengeye dayanmalı

Kızlar ta
Leslie yi bende sevmiyorum jumping jack squat plank bana keyifli geliyor mesela

Diyetimde patates ve pirinç te kullanıyorum bebek sahibi olmak istediğim için az da olsa tüketiyorum yumurta kalitesini yükseltiyor

Ictim valla :KK70:
Anladım canım umarım yaptığın şeylerin karşılığını alırsın güzel haberlerini bekliyorum.

Merhaba 2 takımda idim aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerek? 3 hafta kadar izin kullandım izinden döndüm 1 haftabildirim yaptım takım kapandı. Takım arkadaşlarım burdalar

Kahvaltida 1 bardak sut 1 elma yedim dunu dengelemek adina insallah + cikmam. Esim de bugussen cok zayflamissin dedyse tam.gaz devam ozaman :KK76::KK49::rapci:
Canm kahve iç bol bol hafif boyle belli belirsiz bir acikma baslar gibi oldukca yap ic bide bol bol su ile açayip tıkıyor insanı

Sabah 10.00 10.30 gibi
Spor sonrası sade nescafe
Saat 11.30 gibi
1 büük ayran
1 peynirli gözleme

Ara yok

Öğle ve akşam birleşti
Tereyağında tavuk 3 parça derisiz
Güveçte tavuk 3 parça derisiz
Dometes ve biberinden
3 yk kadar tereyağlı bulgur pilava
Salata turp az lahana turşusu

Saat 16.00 17.00 arası gibiydi
1 yk pirinç pilavı
1 yk kuru fasulye

Ara 19.30 gibi
Yarım k.elma

20.30 gibi
Sütlü kahve süt yarım yağlı içine yarım şattan az fazla alkol koydum

Suyu çok içmeye çalıştım 3lt yakın oldu
Spordan sonra gözleme olmamış ama öyle pek göze çarpan yok afiyet bal şeker bol bol eksi olsun:dondurma:

9:00
1 kase yoğurt 2 kaşık pekmez
12:00
1 kase ton balıklı karabuğdaylı salata
1 dilim t.b. Ekmeği
16:00
200ml süt/nescafe/1t.k. Hindistan cevizi rendesi
1 hurma 1 ceviz
19:00
Etli bamya 1 kase
2 kaşık yoğurt
1 kase salata 1 kaşık haşlanmış karabuğday ilave ederek yağsız

Su: 2 ltden fazla
250 jumping jack
15dk Leslie
:emir_bebek:Bebelerle dombalak aşma :KK70: ve “erik dalı gevrektir” oynama 1 saat
Sevgiler:KK25:
Not: uyku saatim geç olduğu için akşam yemeği sonrası acıkıyorum o yüzden salatama karabuğday ekledim. Hoş yine açım
Çok güzel olmuş hele spor mükemmel:halay:Acaba gece çok acıkınca yoğurt meyve falanmı yesen abla Hem bastırır hemde sağlıklı güzel olur:KK76:

Pazartesi kilo bildirimi haftasonu yememizi kontrol altına almak için mi? Ben haftada bir gün dağıtıyorum yoksa depresyona girerim. Dün kayak merkezindeydik saatlerce oturmadım ama sucuk ekmeği de gömdüm maalesef. Pazartesi eminim yarim kilo fark edecek çok moral bozucu ya:(

Pazartesi kilo bildirimi haftasonu yememizi kontrol altına almak için mi? Ben haftada bir gün dağıtıyorum yoksa depresyona girerim. Dün kayak merkezindeydik saatlerce oturmadım ama sucuk ekmeği de gömdüm maalesef. Pazartesi eminim yarim kilo fark edecek çok moral bozucu ya:KK43:
Ara tartı gibi herhalde artimiyiz eksimiyiz bilelim diye galiba:deli:

Pazartesi kilo bildirimi haftasonu yememizi kontrol altına almak için mi? Ben haftada bir gün dağıtıyorum yoksa depresyona girerim. Dün kayak merkezindeydik saatlerce oturmadım ama sucuk ekmeği de gömdüm maalesef. Pazartesi eminim yarim kilo fark edecek çok moral bozucu ya:KK43:
Bgn yemezsen etkileyeceğini sanmam dengele bugun

Cezamo cektim sanirim Screenshot_20181230-153150.webp

Back
X