- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.990
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #296.061
Aynen canım çok güzel oldu teşekkürler durmak YÖK daha yolun başındayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım çok güzel oldu teşekkürler durmak YÖK daha yolun başındayım
Çok iyi ya maşallahCezamo cektim sanirim Eki Görüntüle 2220319
Hamilelikle beraber 20 ay canm dogum yapali 10 ay oldu ben de bebek emmeyi birakmadan olmayanlari duydum insallah i kadar surmezBende 3 aydır olmuyordum bugün geldiama senin süren çok değil mi 1 sene olmayan duydum ama.
Tskler cnmnÇok iyi ya maşallah![]()
Tamm cnm atyt olsunSon
Ben yurtdışındayim canım burda sanmıyorum öyle birsey yapilacagini:) sağol bilgilendirme icin
Tmm cnm ayran yogurt ye kahveylr bastrdim acligimi az once de mantar sote yedmcorba ictim br deayran bakalm ins acikmamyatana kadarCanm kahve iç bol bol hafif boyle belli belirsiz bir acikma baslar gibi oldukca yap ic bide bol bol su ile açayip tıkıyor insanı
Bizde balik yedik bugunKızlar ben de yürüyüşümu yaptım geldim,pazardan da balık aldım güzelce hazırlayıp fırına atayım sonra yine gelirim
Benim amacım da bu şekilde yaşayabilmek ama aktif olarak yoga ve plates yaparak.Tatlm sen zaten en önemli şeyi o dengelemeyi yapıyormussun bak oda çok çok őnemli işte ben onda çok zorlanıyorum ondan kilo veremem diye korkuyorum geçen bahsettiğim kanaldaki belgeselde bukonuyuda yapmışlardı canm bazı insanlar neden hemen kilo alırken bazıları almaz diye iki tane hayat boyu ince kalmış ve asla diyet yapamam hep boyleydim diyen iki insanı biri erkek biri kadındı incelediler etraflarnda ki herkes de çok güzel yer kilo almaz spora da gitmez ama hep fit dediler sonra bi iki kisinin ev ofis ve buldugu heryere kamerlar yerlestirildi ve gittigi yaptigi hersey takip edildi bir hafta sonunda bakildi ki evet kadın bir gece disarda arkadaslariyla fuuulll dayali doselu bol kalorili soslu etler ,mezeler ,alkoller aliyor inasnlarda bu kısmı goruyor maa ev kamerasi gorduki ertesi gun sadece kahve ile durdu ve aksmaa dogruda sadce salata gibi birsey yedi ve adam da aynini yapiyordu ve normal de evde kaldiklari diger aksamlar da da cok saglikli ev yemekleri yapiyorlar hayatlarinda da hic aburcubur kullanmiyordu ustelik spor yapmiyorum diyorlar ama adam ev ve is arasindaki mesafeyi araca binmek yerine yuruyor kadinda cok dans ediyordu yani aslinda farketmeden spor yapiyorlar ve benden leri otamatikmen bir duzen ve dengede tutuyorlardi işin sırrı aynıydı sadece onlar fark bile etmeden yaşama şekilleri almasi gereken ve yakmasi gereken kalorori hep esit dengedeydi canm cok bilincli yasiyorlar di bizde diyeti bırakınca böyle olmalıyız.Uzun uzun yazdm herkes gorsun diye hep ince kalmak istiyorsak yaşam şeklimiz hep bir dengeye dayanmalı
Amin inşallahKızlar ta
Anladım canım umarım yaptığın şeylerin karşılığını alırsın güzel haberlerini bekliyorum.
Hoş geldin canım tabi ki gelebilirsin cuma günü bildirim yapmadın listedeydin değil mi.Merhaba 2 takımda idim aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerek? 3 hafta kadar izin kullandım izinden döndüm 1 haftabildirim yaptım takım kapandı. Takım arkadaşlarım burdalar
Bence kayarak o kalorileri yakmışsındır yarın ekstra dikkat eder verirsin sıkıntı etme kendinePazartesi kilo bildirimi haftasonu yememizi kontrol altına almak için mi? Ben haftada bir gün dağıtıyorum yoksa depresyona girerim. Dün kayak merkezindeydik saatlerce oturmadım ama sucuk ekmeği de gömdüm maalesef. Pazartesi eminim yarim kilo fark edecek çok moral bozucu ya![]()
Afiyet şifa olsun canımBizde balik yedik bugun
Gayet güzel menün afiyet olsunSabah; 1 yumurtadan maydanozlu salata, 3 zeytin, iki dilim peynir.
ara öğün ve öyle yemeği yok
Aksama; 3 ızgara köfte, 1 kase mercimek çorbası, bol salata ve ayran.
ılerleyen saatlerde yarim portakal yemeyi düşünüyorum.
Helal olsun aslan bacımCezamo cektim sanirim Eki Görüntüle 2220319
Teşekkür ederim:)Gayet güzel menün afiyet olsun
Canım ben 2015 temmuzda Doğum yaptım hiç regl olmadan yine hamile kaldım 2017 Eylül’de yine Doğum yaptım geçen ay (22kasımda) ilk regl oldum, bir daha olmadı.Hamilelikle beraber 20 ay canm dogum yapali 10 ay oldu ben de bebek emmeyi birakmadan olmayanlari duydum insallah i kadar surmez
Kızlar bugünkü menüm
Sabah 12.00
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz köy peyniri
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği
Ara 16.00 yarım nar ve bir bardak kefir
Aksam 18.00 bir orta boy çupra(fırınlanmış)
Bol salata
45 dk yürüyüş 2.5 litre su
Emziren anne menüsü
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
2 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
1 dilim pide ekmeği
Ara öğün
1 kase yoğurt
Akşam