Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah; yeşillikli omlet salatalık domates bir dilim peynir 6 tane zeytin.

Öğlen; 1 tabak yeşil mercimek bir küçük kase yoğurt.

Ara: bir tek şeker sütlü Nescafe bir kaç tane fındık badem. 3 tane yulaflı bisküvi.

Akşam; üç kaşık sote tavuk 2 kaşık bulgur pilavı 2 dilim kızarmış patates (kızıma pişirince canım istedi) 2 kaşık ızgarada yapılmış yoğurtlu biber. 2,5 lt su

Gündüz 45 dakika spor gece yatmadan önce de esneme hareketi yapacağım.
Yaaa keşke bende spor yapsam akşama kadar kızı kucağımda taşıyorum o spor olur mu acaba:deli::deli:

Menüm
Sabah; yeşillikli omlet salatalık domates bir dilim peynir 6 tane zeytin.

Öğlen; 1 tabak yeşil mercimek bir küçük kase yoğurt.

Ara: bir tek şeker sütlü Nescafe bir kaç tane fındık badem. 3 tane yulaflı bisküvi.

Akşam; üç kaşık sote tavuk 2 kaşık bulgur pilavı 2 dilim kızarmış patates (kızıma pişirince canım istedi) 2 kaşık ızgarada yapılmış yoğurtlu biber. 2,5 lt su

Gündüz 45 dakika spor gece yatmadan önce de esneme hareketi yapacağım.
Guzel canm tebrik edern

Canım ben 2015 temmuzda Doğum yaptım hiç regl olmadan yine hamile kaldım 2017 Eylül’de yine Doğum yaptım geçen ay (22kasımda) ilk regl oldum, bir daha olmadı.
Emzirme verimliliği ile ilgili, emzirme azaldıkça hormonlar düzeliyor.
Yaaaa senin daha fenaymis canm ben kendimi menapoza girmis gbi hissediyorum surekli ooyh telledim haa modundayim

Canım ben 2015 temmuzda Doğum yaptım hiç regl olmadan yine hamile kaldım 2017 Eylül’de yine Doğum yaptım geçen ay (22kasımda) ilk regl oldum, bir daha olmadı.
Yaa maşallah neden bu kadar kısa sürelerde yaptın ki Doğumu biraz ara vermedin çok zor oluyordur eminim

Benim amacım da bu şekilde yaşayabilmek ama aktif olarak yoga ve plates yaparak.
Uzun zamandır herşeyi yedim kilomu 72i üstüne çıkarmadım mesela eskiden olsa 75 76 olurdu. Benim tek sorunum çikolata şekerli şeyler onlardan vazgeçemiyorum. Izleyesim var programı inşallah denk gelirim bir gün

Amin inşallah

Hoş geldin canım tabi ki gelebilirsin cuma günü bildirim yapmadın listedeydin değil mi.
Bu arada tibete devam mı ?

Bence kayarak o kalorileri yakmışsındır yarın ekstra dikkat eder verirsin sıkıntı etme kendine
Canm program BBS de çıkıyor ama BBS uydu vs. Filan da yok galiba bizim kullandıgımz da var bu kanallar birde kaydet yada programı gerial al özelliği filan da oluyo bunda ondan kaçırmıyorum ben hiç canm müsait oldugum da geri alıp izliyorum bu tarz belgeselleri

Canm onla alakalı olduğuna eminmisin bünyeyle alakalı bence çünkü ben çok çoknsık emzirdim sürekli emmek isterdi kızım ve sütümde şakır şakır bol ve besleyiciydi uzmanlarn tavsiye ettiği gibide ilk 6ay sadece anne sütü ile besledim ve topaç gibi olmuştu heryeri katkat dı sütüm çok yarıyordu 6ay sondası sıralı gıdaları eklenmeye başladı ama yine tavsiye edildiği gibi 2 yıl boyunca emzirdim bu süreçte doğum sonrası ilk ay hemn adetimi normal şekilde gördüm ve ondan sonrada yine her ay günün de düzenli adet gördüm ama sezaryan yapanlarda o sorun oluyorsa bilemem tabi

:KK36::KK36::KK36: kızlar ancak yazabildim
Kahvaltı geç yapmıs ondan öğlen ile birleşti ve ara oğűn de yapmadan iki öğünle günü kapattm bugün :KK66: :KK200:

12:00 = 1hslnms yumurta,1dilimpeynir,
1dilim ekmek,3zeytin,100mlsütlü kahve

18:30 = sadece döner ama iskenderin üzerine konulan kadar dönerin tek sade hali yani üzerinde tereyağ ,sos vs.yok ve yanında ekmek ,pide vs. Filan da yok sadece sade doneri yedimm kızlar :KK76: ve boooll booolll su içtim :KK76:

Spor 17:00den bu saatlere kadar avm de gezdim ayaklarm koptu alesveris vs.derken 5-6 saattir disarlardayim düsünün ve evden çıkmadan önce 50dakika kondisyon bisikleti:KK6::KK200:

:halay: çok mutluyum o avmnin full fasfood ,tatlı vs. Olan katında ben o kokularn için de ve eşimle kızım neler neler yerken sadece bunu yiyip su içtim içecek bile içedim surekli şişe şişe su içtim :eğlence: artk vitrinleri görünce nasl bir hırs gelmiş ise bana düşünün a:KK70::KK70:ay yarın tartıdan çok umutluyum

Iyı geceler herkese akşam mısafırlıkteydım ama yinede dikkat ettim. Ucuz atlattım
Menum
11.00
Ikı kaşık menemen
Bır dilim beyaz peynir
Bır dilim ekmek
Yeşilçay
Ara
Yarım muz
Birkaç yer fistigi
17.00
Bir kepçe mercımek corbasi
Bır tavuk but