Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[
PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTESİ
Lütfen isminizin karşısına güncel kilonuzu ve hedef kilonuzu yazınız
Sahihuban (66,20/Gk/Hk
Nilar(65,60/Gk/Hk
Masal3487 (58,50/
Buki_89 (67,8/
orkide1453 (63,70/63,8--62.50

Verano_porteno (58.5/
Ponçikbirgelincik (66,10/
drdotty(77,3/
Sevgiclk (77,90/
Kmsl Hnd (70,10/
gokyuzundekiturna( 76,70 /
Gizembetulyusa(97,50 /
Milana firuze( 69,10/

buzmavileylak (64,50/
ELF_LR35 (101,30/

3cadianasi (80,0
sedoga (57,00/
yellow girl (72,00/
Ocean (97,20
Yasii_ (76,90/
sena zeynep (66,40

cumion (55,70/
tgb1907 (67.3/
SchonerDuft
(70,00/
@fitcivciv (

:KK200:
Hayrli sabahlar kizlar gece 6 bardak su ve kabizlik sonucu 98.0 coo sukut kilo almamisim haftasonunu temz gecrdim:KK49::KK76:

:KK70:Canım 2. Yi yaptıktan sonra 3 hiç zor gelmiyor
Ama yoruldum 2 tane bakıcı var evde, haftalık 2 gün temizlikçi var hâlâ çocukları 1 saat emanet edip çıkamam. Aileden biri olmayınca güvenemiyor insan.

Çok eski tarihler canım geçti gitti ama belimde bıraktığı izler uzun süre ayakta kalmama engel olan şeyler.Aman be sabah sabah yine kocamışlığımı , çökmüşlüğümü hatırladım.
10dk sonra başlıyorum spora:KK71: 10:00 da da havuza.

İnşallah bir an önce düzelir canım çok zor oluyor. Allah kolaylık versin

Kuzum ne deroxuymuş bu:KK70:
Gecmi gitmis ozmn sukur canm
insallah cnm insallah

allah allah neden öyle oldu benim 1günde 500 gr gitti şaşırdım şimdi ama detoks filan olmaz ya anca su kaybı adam akıllı diyet ve spor
detoks işini zirvede bıraktım :KK70::KK70:
diyetisyen listelerine devam :KK48:
:KK70:Canım 2. Yi yaptıktan sonra 3 hiç zor gelmiyor
Ama yoruldum 2 tane bakıcı var evde, haftalık 2 gün temizlikçi var hâlâ çocukları 1 saat emanet edip çıkamam. Aileden biri olmayınca güvenemiyor insan.

Çok eski tarihler canım geçti gitti ama belimde bıraktığı izler uzun süre ayakta kalmama engel olan şeyler.Aman be sabah sabah yine kocamışlığımı , çökmüşlüğümü hatırladım.
10dk sonra başlıyorum spora:KK71: 10:00 da da havuza.

İnşallah bir an önce düzelir canım çok zor oluyor. Allah kolaylık versin

Kuzum ne deroxuymuş bu:KK70:
ayran detoksu canım
orkideyle yaptık o 500 verdi ben aldım
zirvede bıraktım detoksu artık :KK70::KK70:

En azından sabit :KK48: tartiya çıkınca aklım gitti:KK70:
Benim +500 gozukuyor cnm ama gece zeytin yagi icmistim biraz once tuvalete cktim 300 gtmis 97.7 yik gece de ictigissuyu sayqrsak sabitim nornalde cuma tarti gunune uyudugunuz geve su icmiyrmicmiyrm tartida +cikmasin dye

yüzmeye başlamana çok sevindim fiziki ve ruhsal yönden çok iyi gelecek ağrılarını hafifletecek :dua:

tek pozisyonda 40 sn mi durdun ?

eve gidince bkayımvar mı bizde . genelde netflix izlediğimiz için kanallara hiç bakmıyoruz

1 meyve de ekleseydin ya da 200 ml y.yağlı süt aç kalmadın mı

evet ucuz atlatmışsın bu hafta sabiti kırarsın artık böyl giderse

o nasıl oldu :deli:

sabah sporuna giderken aç gidiyorum spor sonrası sade nescafe ya da türk kahvesi içiyorum yağ yakımını hızlandırdığı için 1 saat sonrası da protein alımı yapıyorum .
sen şöyle yapabilirsin 1 haşlama yumurta 1 dilim ekmek yanına sütlü kahve gidene kadar da 1 saat geçerse yüzmeni de engellemez kas kaybını da önler protein alımı .sonrası yine kahve ve protein
yaa şişirdi nohut mercimek beni :KK48:

A
grubunun kanı diğer kan gruplarından daha kalındır ve bağışıklık sistemleri daha zayıftır. Süt ve süt ürünleri, hayvansal yağlar, et ve bazı tahıllar bu kan grubunda olanlar için uygun yiyeceklerden değildir. A kan grubundan olanların risk altında olduğu hastalıklar ise; kalp rahatsızlıkları, diyabet ve kanserdir.

Kan grubu B olanlar meyve, sebze, tahıl, balık, süt ürünleri ve dana etinden oluşan dengeli bir beslenme programını benimsemeliler.

Kan Grubu AB olanların beslenmesinin temeli, vejetaryanlık üzerine olmalıdır.
Balık, et (tavuk hariç) süt ve süt ürünlerini ise sınırlı bir şekilde tüketebilirler.

0 Kan grubunda olanlar, protein yönünden yüksek, karbonhidrat olarak düşük şekilde beslenmelidir. Buğday, kepekli gıdalar, süt ve süt ürünleri, kuruyemişler az miktarda yenilebilir. 0 kan grubunun karşılaştığı olası hastalıklar, hipotiroid, yüksek mide asidi, ülser vb.
Alintidir

SchonerDuft SchonerDuft cnm tek seferde 40 duramam daha 3 seferde yaptım
bugün 20 sn aralıksız durabilirsin bence .
bende 20 25 sn duruyordum zorlarsam 30 du ama bayağıdır yapmıyorum bugün ya da yarın deneme yapacam :D
yaa şişirdi nohut mercimek beni :KK48:
çok şaşırdım . sen protein dene san iyi geliyordu
A
grubunun kanı diğer kan gruplarından daha kalındır ve bağışıklık sistemleri daha zayıftır. Süt ve süt ürünleri, hayvansal yağlar, et ve bazı tahıllar bu kan grubunda olanlar için uygun yiyeceklerden değildir. A kan grubundan olanların risk altında olduğu hastalıklar ise; kalp rahatsızlıkları, diyabet ve kanserdir.

Kan grubu B olanlar meyve, sebze, tahıl, balık, süt ürünleri ve dana etinden oluşan dengeli bir beslenme programını benimsemeliler.

Kan Grubu AB olanların beslenmesinin temeli, vejetaryanlık üzerine olmalıdır.
Balık, et (tavuk hariç) süt ve süt ürünlerini ise sınırlı bir şekilde tüketebilirler.

0 Kan grubunda olanlar, protein yönünden yüksek, karbonhidrat olarak düşük şekilde beslenmelidir. Buğday, kepekli gıdalar, süt ve süt ürünleri, kuruyemişler az miktarda yenilebilir. 0 kan grubunun karşılaştığı olası hastalıklar, hipotiroid, yüksek mide asidi, ülser vb.
Alintidir
ben sıfırım . mide den çok şikayetim olduğu doğrudur :D

bugün 20 sn aralıksız durabilirsin bence .
bende 20 25 sn duruyordum zorlarsam 30 du ama bayağıdır yapmıyorum bugün ya da yarın deneme yapacam :KK70:

çok şaşırdım . sen protein dene san iyi geliyordu

ben sıfırım . mide den çok şikayetim olduğu doğrudur :KK70:
nasıl duramıyosunuz 20 sn ben 1 dk rahat duruyorum 1.5 dk ya zorluyorum
gerçi eşimle iddiasına duruyor da olabilirim :KK70:
aynen protein ağırlıklı beslenicem bi süre

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTESİ
Lütfen isminizin karşısına güncel kilonuzu ve hedef kilonuzu yazınız
Sahihuban (66,20/Gk/Hk
Nilar(65,60/Gk/Hk
Masal3487 (58,50/
Buki_89 (67,8/
orkide1453 (63,70/63,8--62.50