- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #296.461
aynen canım bi kaç tane sarma yerim sadeceGüzel mantık canım sevmediğin şeyleri yapmak hem yememiş olursun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım bi kaç tane sarma yerim sadeceGüzel mantık canım sevmediğin şeyleri yapmak hem yememiş olursun
Afiyet olsunaynen canım bi kaç tane sarma yerim sadece![]()
sağol canımAfiyet olsun![]()
bilmiyorum canım 2 gündür dirençli ateşi var yarın dr 'a götüreceğimGeçmiş olsun canım neyi var
Bebiş ne kadarlık tı ki diş filan mı çıkarıyor acababilmiyorum canım 2 gündür dirençli ateşi var yarın dr 'a götüreceğim
Valla çok iyiymiş sporu yaşam biçimi olarak seçince böyle oluyorBen de not defterine baktm hem en kalin yerinden hemde dizin 5 parmak ustunden ayri ayri olcmusum canm ben ve bukadar muhabbetin ustune dayanamadm kalkip baktmaayy cok mutlu oldum 69.5 ile su anki bacak olcumu farki sadece 2cm fark var
bisikletten dolayi kilo artsada incelik pek bozulmamis canm en ust kalin yer şimdi 64 canm dizim den 5parmak yukarsida 54
69.5 da iken oralar 62 - 52 imiş
Bence zorla ben evde spor yaparak çok kilo verdim. Akşamları genelde sporlarımızı yazmaya çalışıyoruz yapmadan ve yaptıktan sonra sende katıl bize.Canim leslie yapinca sanki hiv kilo veremeyecekmisim gni hissediyrm yuruyusyahabetkili gibi geliyor brde evn rahatinda kalkipta spor yapmiyrm dger turlu ekemdimi zorluyrm ama havalar byle gderse evde leslie yapmak icin de kendimi.zorlayacam insallah
Canim aletli plates pahalı zaten ve hoca hep basinda duruyorama çok para vermişsin![]()
Mantık çok iyiBugün avukat geliyor akşam oturmayaz.yağlı sarma, kıymalı börek, kurabiye, kabak tatlısı, trileçe yaptım sarma hariç hiçbirini sevmediğim için böyle bi menü tercih ettim
![]()
Afiyet olsun canımEmziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
Sütlü kahve
Akşam
Yarım kase bezelye çorbası
Fırında tavuklu patates
4 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Salata
3 litre su
Canm yanlış anlama ama buraya böyle şeyler yazmayalım herkes diyette olduğu için bu tarz yazıları çok yanlış ve demotive edici buluyorum gőrünce çok rahatsız oluyorumBugün avukat geliyor akşam oturmayaz.yağlı sarma, kıymalı börek, kurabiye, kabak tatlısı, trileçe yaptım sarma hariç hiçbirini sevmediğim için böyle bi menü tercih ettim
![]()
Umarım eşinle olan sıkıntılarınız çözülür,kefir iciyormusun sindirime çok iyi geliyor.kızlar bugün tartılmadım artı çıkıcam wc sıkıntısı var stresli günler yaşıyorum evimde eşimle biraz sıkıntılarımız var wc mi etkiliyor malesef .
o sebeb ile sabah 1 kupa nescafe ve su ile geçiştirdim . öğlen dışardan yicez muhtemelen çiğ köfte olur akşam da yayla çorbası içerim yanına salata ara öğün gündüz yapmayacam . akşam 1 kupa süt ya da 1 muz yerim nasıl br menü sizce
Sağol cnmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun bu gidişle en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canımKahvaltı : 1dilim tambuğday,bir kalın dilim peynir,7zeytin,1haşlnmş yumurta,çay
Ara: 200ml süt ile yapılmş çőzünbilr kahve
Ara: 3kaşık ev yoğurdu
Akşam: büyük kase mercimek çorbası, ztn.yağı çok az limonu bol bőrülce salatası
Spor : 1 saat kondisyon bisikleti
Plates çemberi ile 60kol
Plates çemberi 70×3= 210 iç bacak
200 tranbolin zıplama
Su içmeye hala devam2ltyi geçer
inslh canm yaaAfiyet olsun bu gidişle en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım
Beğendim canım menunu afiyet olsunEmziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
Sütlü kahve
Akşam
Yarım kase bezelye çorbası
Fırında tavuklu patates
4 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Salata
3 litre su
Spor harika menü de güzelKahvaltı : 1dilim tambuğday,bir kalın dilim peynir,7zeytin,1haşlnmş yumurta,çay
Ara: 200ml süt ile yapılmş çőzünbilr kahve
Ara: 3kaşık ev yoğurdu
Akşam: büyük kase mercimek çorbası, ztn.yağı çok az limonu bol bőrülce salatası
Spor : 1 saat kondisyon bisikleti
Plates çemberi ile 60kol
Plates çemberi 70×3= 210 iç bacak
200 tranbolin zıplama
Su içmeye hala devam2ltyi geçer